Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. hayır tabi ki.. bu var olan arkadaş lığa zarar gelmesin diye ya da kişinin kendini tam olarak ifade edememesi ve o ortamdan uzak kalması demek bence hoşlanmak sevmek bunun. alıcağı olumsuz tepki bilmek
015 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce seviyorum dedi ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim , 10 gün önce de çok hoşlanıyorum , sana artık daha fazla yazmayacaktım ama dayanamadım ne oldu bilmiyorum, ben seni çok özledim senden çok hoşlanıyorum diye bir itiraf mesajı geldi zaten
Soran+1 yılBen seviyorum ama güvenmiyorum
Soran+1 yıl2 gün hastalandım üzüntüden. Ama kuyruk dik duracak ya adama dedim zor olacak senden uzak kalmam ama uzak durmayı seçiyorum dedim
Soran+1 yılGüvenmemek çok büyük sorun değil mi sizce de? Adam çapkın. Bir sürü kadınla ilişkisi olmuş biri. Etrafımda bir çok kadınla da bir şekilde bağlantısı olmuş. Ben kendi durumumu o kadınlara anlatmadan sordum, gerçekten kahve teklifleri ya da mesajlaşmalar var. Ama hiç birine duygusal bir itiraf ya da yalvarma modu yok. Bana yaptı ama beni zor bulduğu için elde etmek için bu yolu seçmiş de olabilir , gerçek hissi olup olmadığını çapkın birinin nasıl bilir ve güvenirim? Yoksa etkilendim seviyorum, merak ediyorum , mutlu olsun istiyorum.
Soran+1 yılBana diyor ki , ben her şeyin farkındayım, sen şu an seni sorguladığım için yine benden kaçacaksın, uzaklaşacaksın, ama biliyorum , bana geleceğin günü bekliyorum ben, geleceksin biliyorum, sorun değil filan dedi. Sinirlendim bende buna öyle mi bay tecrübe dedim.
Soran+1 yılBen bunu da kadınları iyi tanımasına yoruyorum. Bende duygu oluşturduğunu farkediyor ve dayanamayacak gelecek nasılsa diyor. Gitmem merak etmeyin. Onun da geleceğini sanmıyorum artık.
- +1 yıl
güvenmediğin bir kişi bu kim olursa olsun asla yol yürünmez çünkü mutlaka bir yerde tıkanır bu durum ve beli bir yerden sonra kırmaya inciltmeye başlar bu durum ve biliyordun olur sonunda. kişi beli huyu suyu ve sana verdiği güven boş ver takma bence hayat devam ediyor farkındasın dimi..
Soran+1 yılFarkındayım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle öyle. Ya sevgilim ol, ya da hiçbir şey demek. Eğer cinsel beklentileri de varsa sinsi sinsi bekleyecektir seni, duygularına oynayacaktır
09 Yorumla
Soran+1 yılDuygu oluşturup beraber olmak için yani. Kendisi hoşlandığını bir ses kaydı ile itiraf etmişti 10 gün önce. Sana artık hiç yazmayacaktım ama dayanamadım, ne oldu bilmiyorum, ben seni çok özledim, sen benim çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama dahası da var , ben senden çok hoşlanıyorum bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran, işte bu itirafı sana mesajda yapmak istemezdim , özür dilerim ama kaç kere kahveye çağırdım gelmedin, mecbur kaldım. Eğer bir kahve içmeye gelirsen sana yapacak daha çok itirafım var benim gibi şeyler yazmış işte. Bir de bana sen daha kendine bile itiraf edememişsin ama ben herşeyin farkındayım , bana geleceğin günü seni bekliyorum ben filan dedi
Cevap sahibi+1 yılKahveye derken eve mi çağırıyor, yoksa kafe gibi bir yerden mi bahsediyor
Soran+1 yılEve çağırsa terbiyemi bozarım. Dışarıya çağırıyor, hatta kaç kere dedi ben seni baş başa kalacağımız uygunsuz bir yere davet etmiyorum, insan içine çağırıyorum gel diye. Ama diyor ki gel belki çok güzel bir şeylerin başlangıcı olur diyor.
Cevap sahibi+1 yılYani cinsel beklentisi var mı yok mu anlamadım
Soran+1 yılYa ilk yaklaşımlarında bence vardı. Ama benden büyük tepkiler alınca öyle bir beklentim yok, olsa ben çağırdığım anda bana gece gündüz koşacak kadınları tercih ederim, sen bir kahveye bile gelmiyorsun, yıllardır tanıyorum seni , öyle kötü niyetim yok diyor ama kamufle olmadığını nereden bilebilirim
Cevap sahibi+1 yılİlk yaklaşımında varsa şimdi de vardır. Sanırım iyi görünmeye çalışıp durumu kurtarmaya çalışıyor. Söylediğin gibi kamufle oluyor yoksa böyle söylemezdin. Özele gelir misn
Soran+1 yılYok özele gelemem. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. İlk olan değişmez mi erkekler de sizce asla?
Cevap sahibi+1 yılHayır pek değişmez zannetmiyorum
Soran+1 yılAnladım riske girmeye gerek yok o w
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söylemiş işte daha ne yapsın. Aşık olur bağlanırım başıma iş açma demek istemiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBu anlamda mı sizce bu? Bende ben seni üzerim demek mi istiyorsun o muhabbet mi bu dedim. Ben seni neden üzeyim, sen kendin her şeyi mahvedersin dedi
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır açık açık söylemiş daha ne yapmasını bekliyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılNe bu ben seni üzerim muhabbeti mi dedim. Ben seni neden üzeyim, sen kendim mahvedersin her şeyi demiş
Soran+1 yılAma ona zor olacak ama uzak dururum ben tamam dedim
Soran+1 yıl2 gün hasta yattım ya
+1 yılBilemiyorum ama bir şey hissetmiyorsan uzak dur
110 Yorumla
Soran+1 yılHissediyorum ama uzak dur diyen adama yakın olmayı kabul etmek bütün sorumluluğu üstlenmek gibi hissettiriyor , yarın öbür gün bir şey olsa ben sana uzak dur dememiş miydim demez mi
- +1 yıl
Bu şu zamana kadar sitede okuduğum en mantıklı yorumdu ama şu da var sana uzak dur demesinin sebebi senin ona karşı bir şey hissetmediğini düşünmesi mi yoksa ben sorunlu bir tipim gibi yerden mi? Eğer ilkiyse ve bir ilişkiye başlarsaniz seni sorumlu tutamaz.
Soran+1 yılBen seni üzerim muhabbeti mi bu dedim. Ben seni neden üzeyim , sen her şeyin içine edersin kendin dedi. Ben çok etkileniyorum , çok yükseliyorum arkadaşça davranamam artık, istediğim gibi rahatça konuşmak istiyorum, benden uzak dur dedi: ben sınır çeken bir insanım, öyle arzulu konuşmasından rahatsız oluyorum, kızıp susturuyorum , rahat edemiyorum. Ne yapabilirim ki başkası mutlu olsun diye rahatsız olduğum şeyleri duymak istemiyorum.
- +1 yıl
Bence de uzak durmalısın bu kişiden
Soran+1 yılSevgi değil demi? Yazın seviyorum dedi. Arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. Benim sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Duymak istemiyorum duygusal boşluktasın sen dedim. Değilim ilk gördüğüm andan beri aynı histeyim dedi. Sen herkese böylesin yemezler diye takıldım ben buna. Sinirlendi kime böyleymişim kime seviyorum demişim ben diye. O gün ısrarcı olduğu için kavga ettik. Aradan bir kaç ay geçti yine barıştık biz. Bu sefer de yine kahveye ısrarla çağırması yüz yüze itiraf etmek istediği şeyler olması yüzünden aramız açıldı. Küsüp beni instagramdan çıkarmış. Eski iş arkadaşım bu adam benim. 2 sene beraber aynı yerde çalıştık eskiden. Ben buna hayırdır dedim. Klavye arkadaşı olmak istemiyorum ben senle, sonuçta tanışıyoruz gelmiyorsun yanıma ne yapıcam ben seni instagramda dedi. Çocuk muyuz senden başka görüşmüyoruz diye bu kadar triplenen yok dedim. Kavga ettik yine ama ben üzüldüm , onun olduğu yere kaç kere gittim , oturup bir çay içmedim diye. Bunun iş yerinin önüne gittim: bak üzülme biz klavye arkadaşı değiliz dedim. Benim arabada oturduk 15-20 dakika. Eski günler gibi oldu ne bar görüşsek , kötü bir şey değiş, söz cıvıklık yapmıcam dedi. Tamam görüşürüz sınırımıza mesafemize dikkat edersek dedim. Gün ver bana diye ısrar ediyor. Neyse bu bir anda heyecanlandı. Benim sana yıllardır söylemek istediğim şeyler var dedi. Bastırıyorum yok saymaya çalışıyorum ama durup durup tekrar çıkıyor artık söylemek istiyorum dedi. Bende sana verecek cevabım yok bence söyleme dedim. Elimi tuttu bir anda ama sapıkça gelmedi, hemen çekmedim bende kötü hissetmesin diye ama çektim sonra. Bekle ilim bitsin yemeğe kahveye götüreyim seni dedi. İlk buluşmamızı ben böyle hayal etmedim beni oyuna getirdin dedi. Bana çok güzel bir süpriz yaptın çok mutlu oldum çok heyecanlandım filan dedi. Ama bu yükselme kelimesiniz kullandığı için isteği cinsel bir istek mi yoksa hoşlanma mı ben anlayamıyorum
Soran+1 yılBu olayım ertesi günü mesajın sonuna öpücük attı diye ben yine kızdım. Uzaklaştım. Bir kaç gün sonra buluşmak isteyince de dedim bak sen ben söyledikçe sınırlarımı ihlal ediyorsun, senle iletişimde kalmak bile bana kötü hissettiriyor artık, gelmek istemiyorum, sana da dua ediyorum Allah karşına senin kıymetini bilip iyiliğe teşvik edecek insanlar çıkarsın ama ben istemiyorum seni, biz seninle çok farklıyız , olamayız dedim. Bana görüldü attı. O an doğru olanı yaptım gibi geldi. Ama bu cevap yazmayınca kalbini çok kırdım keşke o kadar çok açıklama yapmasaydım diye ben 1 ay sonra buna kalbini kırdım, tutarsız davranıp faturayı sana yıktım, özür dilerim diye mesaj attım. Bana sadece Estağfirullah yazmış. 1 ay sonra bu bana bir sesli mesaj attı, ben sana artık yazmayacaktım hiç, ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, sen benim çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama çok daha fazlası bar, ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil bana bundan sonra buna göre davran diye
- +1 yıl
İstemediğin şekilde seninle konuşamaz sana davranamaz. Her ne olursa olsun. Gerçekten sevse bile saygının olmadığı sevgiden hayır gelmez.
Soran+1 yılSize bu anlattıklarımdan ne gibi geldi? Ben bunu reelde hiç bir arkadaşıma anlatamadım. Bir kadın fikrini gerçekten çok önemsiyorum
- +1 yıl
Etkilenebilir arzulayadabilir ama bunu dile getirmesi hos değil karşı tarafın hoşuna gitmediğini bile bile. Şu da gerçek arzulamadigin insanı arkadaş olarak görüyorsun zaten. İşin içinde sevgi yoktur da diyemiyorum.
Soran+1 yılBende anlayamıyorum neyin içine düştüm, kafam çok karışık
Benim kafam böyle şeylere çalışmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bende aynı durumdayım, mala anlatır gibi açıkça söyleyin kardeşim neyse değilse
+1 yılEvet. Sana gitme demeyeceğim lavinya gitme.
01 Yorumla
Soran+1 yılLavinya gitti bir de üstüne sana kızgın kırgın değilim , hayati bir durum olmadıkça görüşmeyelim dedi :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili olalım diyor
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha düzgün söylese ölürdü sanki
- +1 yıl
Sen uzak dur, söyler onuda
Soran+1 yılSöyleyeceğine inanıyor musun gerçekten bu lafın üstüne
- +1 yıl
Gerçekten istiyorsa söyleyecek
Soran+1 yılSöylemiyorsa istemiyor demektir diyorsun
+1 yılGel dayanamiyorum demek gbi geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaştırmak değil aslında yakınlaştırma isteği mi sizce bu?
- +1 yıl
Neyse
Soran+1 yılNe neyse 😄
- +1 yıl
Neyse işte jsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 gunde belli eder kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir 😎
022 Yorumla
Soran+1 yılGit diyor ama gel diye
- +1 yıl
Sende git görsün gününü 😎
Soran+1 yılValla ben zor olacak ama uzak dururum dedim. Uzak dur diyene koşacak kadar kontrolü kaybetmiyorum
- +1 yıl
Kaçan kovalanır 😎
Soran+1 yılŞu an ikimizde kaçtık kim kovalayacak 😂
- +1 yıl
O kovalar seni merak etme 😎
Soran+1 yılValla 3 gündür hiç ses yok ve ben adama en son bana uzak dur dedin, tokat gibi oldu ama haklısın kendinden korumaya çalışıyorsun. Sana kırgın kızgın değilim, hayat dersi gibi oldun: sevgim duam seninle ama hayati bir durum olmadıkça sakın bir daha benimle iletişime geçme dedim; kapıyı kapattım. Gelemez artık gibi geliyor
- +1 yıl
Gelmezse ona elveda :))
Soran+1 yılZaten elvedayı dedim ben. Görüldü attı o mesajlarıma. Gelip durumlara bakıyor sonra. Bu adam çok çok iyi mi biliyor bu işleri yoksa ne yapacağını mı şaşırıyor bir türlü anlamadım
- +1 yıl
Onu her yerden sil bence
Soran+1 yılSadece numarası var
- +1 yıl
Sil onuda
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Tarihin altın sayfalarına göndermek için :)
Soran+1 yılDursun ya bir şey yaptığı yok zaten
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
Soran+1 yılKalbim ağrıyor ya. Ben bunu sildim whatsaptan. Profil resmim kişilerime gözüküyor. Sildiğim an numara gidiyor ya. Seninki durup durup en son attığı mesajı tekrar attı
Soran+1 yılEngelleyip engellemediğini kontrol etti sanırım
Soran+1 yılŞimdi silersem yine engelledim sanır
- +1 yıl
sanırsa sansın umrum da olmaz benim :))
Soran+1 yılBen seviyorum ya , silsem tekrar ekler iyice dengesiz gözükürüm
- +1 yıl
karar senin
Açık açık söylemiş niyetini neyse
083 Yorumla
Soran+1 yılNey sizce? Kendinden korumaya çalışmak gibi geldi bana
Soran+1 yılSevdiğini hoşlandığını itiraf etti aslında ama bana sevgi değil daha çok arzu gibi geliyor
Soran+1 yılHaklısınız bunun ben de farkındayım, garipsemiyorum, sağlıklı da buluyorum. Ama ben efendi adam seviyorum sanırım, konuşulmasından hoşlanmıyorum. Yan yana yaşamak hissetmek kötü hissettirmiyor doğal , normal. Ama konuşulması beni irite ediyor. Sanırım saygılı tavır seviyorum ben. 70lerde filan yaşasam daha iyi olurdu sanırım 😂
Soran+1 yılKankanız size mi yürüdü? Neden böyle bir açıklama yaptınız? Yani et ete değmesi olarak sığlaştırmayalım da , sonuçta o an duygusal olarak yakınlık isteyebilirsin , ya da çekim. Ama diğer türlü konuşmak beyni gereksiz ele geçiren bağımlılık yapan ve aslında ortada bir etkileşim de olmayan bir şey. p*rno izlemekten ne farkı var? Saçma geliyor
Soran+1 yılSize yazdığım kadar açıkça yazmadım tabi ona fikirlerimi 😄 reelde tanıdığım iş arkadaşıma bu kadar açık ve net ifade edemem doğal olarak
- +1 yıl
Keşke reel hayata da gizlilik modu gelse 😄
Yok yürüdü demeyelim de Bir konu üzerinde konuşuyorduk cinsellik ten uyumu falan Ben de bir örnek verdim dedim mesela sana karşı dedim cinsel arzu hissetmiyorum dişiliğin beni etkilemiyor dedim. Ya kanka niye öyle diyorsun şimdi kendim yetersiz hissettim falan dedi. Ben dedim senlik bir durum yok ben törpülmisim sana olan hisleri dedim. Ama yüz ifadesi bile değişti idi 😄
Soran+1 yılSenden hoşlanıyormuş gibi geldi. Ama öyle olmasa da insan yine de buns bozuladabilir. Ama siz bunu muziplik olsun diye mi yaptınız? Tepkisini mi merak ettiniz?
- +1 yıl
Planlı programlı olan bir şey değil di. Spontane söyledim. E yani bir kızla kanka ilişkisi kuruyorsan bazı eylemlerde uzak duracaksın. Duramıyorsan zaten onun adı kankalık olmaz. Aslında Allah var kızda güzel bir kız ama sürekli goy goy mizah yapınca asker arkadaşına dönüşüyor😂
Soran+1 yılAnladım haklısın. Ama bende bu adamı kanka yerine koymaya çalıştım, sürekli sadece arkadaşız senle dedim ama o bir türlü bunu kabullenmemişti. Friendzone düşmemek için olabilir mi sence?
Soran+1 yılÖyle dedi zaten. Benim niyetim baştan beri böyleydi sen anlamamışsın dedi
Soran+1 yılBen seviyorum ama beni ikna etmek için türlü taktik denemesinden yoruldum. Bir şeyleri akışa doğalına bırakmayıp manipüle etmeye çalışmasından da yoruldum. Ben ciddi ilişki dışında ilişki istemiyorum. Kendinden vazgeçtiğin kimseyi kazanamazsın. Seviyorum ama kendi doğrularımdan daha fazla sevmiyorum artık kimseyi. Ne yapabilirim ki?
Soran+1 yılBende bozuyorum sanırım büyüyü, heyecanı. Ama onun uygulayarak öğrendiği çoğu şeyi ben okuyarak öğrendim. Yaptığı manipülasyonları farkedince koruma moduna geçiyorum. Zekamı hafife alıyor farketmeyeceğimi sanıyor diye sinirleniyorum sanırım bir yerde
Soran+1 yılBen burçlara inanmam. Ama çok merak ediyorsan yay burcuyum. Sayısal zekam baskın matematik öğretmeniyim 😄
Soran+1 yılAynen öyle , duygusal insanım aslında ama manipüle edilmeye çalışıldığımı farkedince direk koruma hayır deme kaçma moduna geçiyorum. Bilinçli bir tercih değil. Bir de mesajda telefonda kaçmak daha kolay oluyor ne yalan söyleyim :) kim ki arkadaşın?
Soran+1 yılTakıntılı bir tip yani 😂
Soran+1 yılBiz aynı okulda 2 sene çalıştık bu adamla, bir ara ben bunun müdür yardımcısıydım. Sonra farklı okullara tayinimiz çıktı. Ondan sonra duygularını açma konusunda bu kadar cesur davranmaya başladı. Yüz yüzeyken bu kadar cesur değildi beyimiz
Soran+1 yılBurçla ne ilgisi var ki? Kafayı yicem. Astronomi bilimdir gerçektir. Astroloji faldır saçmalıktır
Soran+1 yılFeriduncuğumun şarkı esprisini yeni okudum. Xuhshshsh 😄
Soran+1 yılHayır daha yaratıcı espriler yapıyorlar dermişim 😛
Soran+1 yılAynı ilin farklı ilçeleri. Araç var bende istesem yanına gitmeyi 1 saati bulmaz. O da ondan ısrar edip duruyor, gel diye. Bazen gezmeye de gidiyorum aslında onun ilçeye. Ama içimden gelmiyor hadi gel bir kahve içelim demek. Ne yapabilirim? Bir kere çok küstü gücendi bu bana yine ona haber vermedim ilçesinde olduğumu diye. Beni instagramdan çıkarmış. Bende farkedince sordum. Başkası olsa umrumda bile takmam. Ama önemsediğim biri , hayırdır dedim. Ne yapmaya çalışıyorsun? Senin kadar bir öyle bir böyle birini görmedim, çocuk muyuz biz dedim. Ben seninle sadece klavye arkadaşı olmuyorum , reelde tanışıyoruz ama buluşmuyoruz napim ben instagram arkadaşlığını dedi. O zaman daha itiraf etmemişti hoşlanıyorum filan diye. Bak dedim benim hiç bir arkadaşımla böyle gelgit yaşamıyoruz , gerçekten yoruldum artık ben senin bu tavırlarından. Çok yanlış bir yerden girdin olaya dedi. Doğru yeri göster filan dedi. Küsüştük o gün. Arkadaş sanıyorum ya ben hala, yazık üzüldü diye dersinin olduğunu bile bile bir gün okulunun önüne gittim. Bedenci zaten sürekli bahçede. Arabaya geldi yanıma 10-15 dakika yanımda oturdu. Heyecanından anladım ben o gün. Benim sana yıllardır zaman zaman yükselen hislerim var, yok saymaya çalışıyorum, bastırmaya çalışıyorum, bir anda yeniden çıkıyor artık dayanamıyorum, söyleyebilir miyim artık dedi: bende sana verecek bir cevabım yok bence söyleme dedim. :/
Soran+1 yılBiraz zalimlik var demi bende dilimi eşek arısı 😄
Soran+1 yılMektubumu beğendin mi 😂
Soran+1 yılYok istemem , çünkü özelden mesajlaşmadım kimseyle. Burayı daha güvenli buluyorum. Zaten foto isim yok. O yüzden burası daha güzel benim açımdan. Yani reelde kim olduğumu bilme şansın hiç yok. Bunu bil de zamanını almış olmayım
Soran+1 yılYazın bu bana seviyorum seni diye mesaj attı, atlamış gibi olmayım diye arkadaşlar sever birbirini dedim. Benim sana itiraf etmem gereken şeyler var yüz yüze dedi. Ben anladım seni duygusal boşluktasın, duymak istemiyorum dedim. Boşlukta filan değilim seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim ben dedi: yemezler sen herkese böyleymişsin dedim, sinirlendir kimmiş herkes gelsin yüzleştir diye :
Hashahs geçen hafta attığı ses kaydında da bunu dedi. Yıllardır söylemek istedim , hep ağzıma tıkadın, kursağımda bıraktın, artık dayanamıyorum , seni çok özledim, senden çok hoşlanıyorum. Bu itirafı da mesajda yapmak istemezdim ama bir türlü gelmedin yanıma dedi. Eğer gelirsen sana daha yapacağım çok itirafım var lütfen gel dedi. Yaptığım tüm çocukça davranışlar saçmalamalar sebebi buydu filan dedi. Ama işte işler bir haftada sarpa sardı.
Bir de ilk itiraf seviyorum
İkinci çok hoşlanıyorum
Üçüncü çok etkileniyorum yükseliyorum
Gittikçe basitleşmiuor mu sence de? Normalde bu sıralama tam tersi olmaz mı?
Soran+1 yılBuna çok güldüm bak
sanki sen sap Ben sap yok mu WhatsApp dedik
Soran+1 yılYa ben seviyorum aslında normalde net insanım. Yürüyen birini farkedince istemiyorsam direk set çekerim, buna çekemedim. Ama adam çapkın, çok kadın arkadaşı olmuş, güvenemiyorum. Ben sığ günü birlik işler peşinde değilim. Heyecan değil güven istiyorum.
Soran+1 yılBir dr ben kapalı dindar bir kadınım ona göre. O oruç tutmaz cumaya gitmez. Günü birlik ilişki ona göre normal. Tamam tip olarak aşırı iyi çok gösterişli, etrafımda olup da onu çirkin bulan ne kadın ne erkek var. Zeus gibi bir şey. Ama her şey dış görünüş de değil ki. Mesleki olarak dengiz onda bir sorun yok. Ailelerin maddi gücü de yakın. Ama bizim kafa yapısı çok uzak
Soran+1 yılBilmiyorum senin dr dediğin gibi ne dese olmuyor ikna edemiyor, bildiği kadınlara söylenen sözleri hepsini deniyor yavrucak napsın. En son de bana ben arkadaşça davranamıyorum, istediğim gibi konuşmak istiyorum artık sana sınır olarak , ben sana çok yükseliyorum çok etkileniyorum , sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi
- +1 yıl
Çapkın olduğunu söylememiştin çapkın erkek zor durulur. Zaten senin dediğin gibi O potansiyelde ise senden kesin hayır cevabı olana kadar tırmalamaya devam eder elde ettikten sonra da başka bir kaleye sefer düzenlemeye başlar. Çapkın'ın sevgilisi de aşkı da kaleyi fethedene kadar
Soran+1 yılYani bende duygum olsa da kendimi dizginliyorum işte napim. Ayrıca ben bunu ciddiye alıp sordum da alkolü bırakma durumun , hayatını düzene sokma gibi dış baskı olmaksızın kendinle ilgili bir hedefin var mı diye. Yok dedi. Kendime ne iyi geliyorsa onu yapıyorum ben , geçmişte bir ara namazımı bile hiç kaçırmadığım bir dönem oldu, bana iyi geldiğini hissedersem yaparım yeniden ama bunun için söz veremem dedi. İşte ben gerçekçi şeyler bekliyorum. Yoksa bir kadın olarak cinsel ilgi bulmak , iltifat itiraf almak zor değil ki
Soran+1 yılGülüşlerinizi hiceksil ama haklıyım da değil mi
Bunu anlamadım- +1 yıl
Yaparım ederimlerle olmuyor tabii ki yapması lazım diyorsun. Tabii yapmayacağına benim gibi sen de inanmıyorsun 😄
Kesinlikle kadınlar seçici varlıklar ama kaliteli kadınlar tabii ki. Gelişigüzel olayın üstüne atlamamışsın. Sen şartlarını kriterlerini söylemişsin top 10'da. Ama ben kabaca şu an geldiğimiz noktaya bakarsak. Senin isteklerin ve onun istekleri çok cakışıyor gibi duruyor
Soran+1 yılBence de çok uyumsuz buluyorum bende. Bu yüzden oyalamak istemedim , yanına gidince halini de gördüm. O günün ertesi günü bana mesajın sonuna öpücük atmış bu. Bak dedim ben sınır mesafeme dikkat et dedikçe sen umursamıyorsun , bir şekilde sınırımı ihlal ediyorsun ve ben kendimi kötü hissediyorum, her şey kıymetsizleşiuor böyle olunca. Umarım senin karşına seni olduğun gibi kabul edecek iyiliğe teşvik edecek insanlar çıksın ama biz senle çok farklıyız olamayız, arkadaş olarak görüyorum seni buluşmayı boş ver iletişimde bile kalmak istemiyorum dedim. Bu olaydan ili ay sonra geldi işte o ağlamaklı ses kaydı.
Sana artık yazmayacaktım ama ne oldu bilmiyorum dayanamıyorum , ben seni çok özledim, çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama çok daha fazlası var ben senden çok hoşlanıyorum bunu bil de bana bundan sonra buna göre davran diye ,
Soran+1 yılBenzemiyoruz dedim ya benzediğimizi ispat etmeye çalışıyor, beni taklit etmeye çalışıyor şu anda
Soran+1 yılHahah sen diyince baktım, sen benden küçüksün ya baya kardeşim sayılırsın 😄
Soran+1 yılBu kadar uyumsuzluk var , elde edemedim diye hırs mı sence bu?
Soran+1 yılBana diyor ki madem alkol kullanıyorum diye bana saygı duymuyorsun, bende iyi bir şey görmüyorsun, benim arkadaşlığım sende çok mu kıymetli ki benimle konuşuyorsun? Ben seni bu sorgulamaya ittim diye gerçekleri görüp yine benden kaçacaksın biliyorum. Görüyorum sorun değil. Ama nasıl olsa geri geleceksin biliyorum diyor. Sence bu manipülasyon mu? Yoksa duygum olduğunu hissettiği için mi bu kadar emin kendinden? Yoksa kadınların klasik tavrı mı bu?
Soran+1 yılBekliyorum sorun değil ne zaman istersen gel, bekliyor bulacaksın diyor: beklemekten kasıt da başka kadınlarla görüşmemek değil 😄 gayet her gün birilerini ekliyor, konuşuyor çıkarıyor, dedim de bir kere bak benim hayatıma öyle kafaya göre kimse giremez, çıkmaz, sende masalardan sirkülasyon bol diye. Kimisi ile 1 kimisi ile 1 hafta konuşuyorum, sabit konuştuğum kimse yok ki diyor
Soran+1 yılNiyetin kötü gibi geliyor dedim, öyle olsa çağırdığım anda gece gündüz koşup benle beraber olacak kadın çağırırdım, seni yıllardır tanıyorum ben, bir kahveye bile gelmedin, benim seni seçme sebebim başka diyor
Soran+1 yılDil döke döke beynimi yedi sanırım
Soran+1 yılBizim kaç kere aramız açıldı geri barıştık, ama bu sefer ben hayati bir durum olmadıkça yazma dedim. Bence bitti kesin
Soran+1 yılBilemiyorum kalbim çok ağrıyor
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim desteğin için 🤗
+1 yılAklında yer ettiğine göre işe yaramış
09 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum ki zaten çapkın diye güvenmediğim için kendimi koyvermiyorum
- +1 yıl
Onunki cinsel arzu ama
Soran+1 yılSevdiğini hoşlandığını önceki mesajlarda itiraf etmişti ama bu son mesajlarımızda seviyorum hoşlanıyorum demedi, çok etkileniyorum yükseliyorum dedi. O yüzden sevgi olduğunu düşünmüyorum ben de
- +1 yıl
Cinsellik yetecekse belli et yaşa ve gör
Soran+1 yılNeden yetsin? Kadın istedikten sonra cinselliği bulması kolay. Kadın için sevgi bağlılık bunları bulmak zor. Ben kolay ve sığ olan hiçbir şeyi istemiyorum
- +1 yıl
O zaman vazgeç
Soran+1 yılVazgeçtim zaten uzak dururum ben senden dedim.
- +1 yıl
İyi etmişsin
Soran+1 yılAma üzüldüm ya, özledim de. Olmayız demi biz. Bu kaçıncı kop barış
+1 yılEvet abazan kjhhj
08 Yorumla
Soran+1 yılÇapkın ama Abaza olabilir mi
- +1 yıl
Zaten aynı şey khff
Soran+1 yılHahaha aynı şey mi 😄
- +1 yıl
Aynı tabiki dkdk
Soran+1 yılYol vermekte haklıyım o zaman. Hayati bir durum olmadıkça asla yazma dedim
- +1 yıl
Ver hatta engelle hiç bir yerden yazmasın aramasın
Soran+1 yılYok aramaz bu lafın üstüne yazmaz da. Adam eli yüzü çok düzgün, kadın arkadaşları da oluyor biliyorum. Ben istemedikçe yazmaz o bana. Rahatsız etmez
- +1 yıl
Pekiğ 🤷🏻
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılNe hayırı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası