Buluşmada sürekli başka bir kız hakkında soru sordu?

Merhaba, sevdiğim çocukla itiraf mahiyetinde buluştuk. O benden hoşlanmıyor, ben ondan hoşlanıyorum ve bu şekilde konuşmaya başladık. Genel olarak flörtöz biri, sevgili olmayı teklif etti ama beni sevip sevmediğinden emin olmadığım için kabul etmedim. Daha sonra arkadaş kalalım dedi ve bu şekilde bi süre daha konuşuyorduk. İkinci defa buluştuğumuzda sohbet ederken benim hakkımda pek bir şey sormadı ama arkadaşlarımdan biri hakkında dört beş kere soru sordu. Arkadaşımın kolu kırılmıştı geçtiğimiz yıllarda, koluna ne olduğunu, ameliyat olup olmadığını sordu. Benim hakkımda bu kadar soru sormadı açıkçası. Kızlar grubumda mesajlaşırken grupta 'o arkadaşımın' olup olmadığını sordu. Ben de direterek arkadaşımdan hoşlanıyorsan söyle üzülmem dedim ama gerçekten hoşlanmadığına yemin etti. Yalan söylüyor gibi değildi, ben neden sorduğunu sorarken erkek arkadaşlarından birinin adını kullandı ama tam olarak ne dediğini duyamadım. Arkadaşlarından biri hoşlandığı için bilgi toplamaya çalışıyor da olabilir. Sizce arkadaşımdan hoşlanıyor mudur? Ne düşüneceğimi şaşırdım
Buluşmada sürekli başka bir kız hakkında soru sordu?