Biriyle olmuştum hatta benim ilk’im oldu o neyse baya saçma her şey zaten
O zamanlar da yani başlarda benim kart borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı ödeme yapmam gerekiyordu yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani aslında borç değil anlık para girişi yapıp geri verecektim o borç verdi. Kendisi zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçmişti.
Geçen gün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi. Tutar 10 bin bu arada…
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı geri dönmüş para. Dün sabah attığım mesajları da açmadı mavi tik olmadı duruyor öyle. Bu para niye alınmadı mesajım niye açılmadı nakit avans çektiğim için acıyıp mı almıyor ne bu?
O zamanlar da yani başlarda benim kart borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı ödeme yapmam gerekiyordu yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani aslında borç değil anlık para girişi yapıp geri verecektim o borç verdi. Kendisi zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçmişti.
Geçen gün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi. Tutar 10 bin bu arada…
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı geri dönmüş para. Dün sabah attığım mesajları da açmadı mavi tik olmadı duruyor öyle. Bu para niye alınmadı mesajım niye açılmadı nakit avans çektiğim için acıyıp mı almıyor ne bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Liseli aşıklar misali saçma ve gereksiz bir mevzuu. Almıyorsa kapat konuyu. Israrla gerek yok. Bu seni hafif kadın yapmaz.
Kendi adımı 10 bin tl mim içinde mi geçirteyim hayır madem isteyip şimdi neden almıyor
Nakit avans çektiğimi bilip faizi ne kadar biliyor musun diye soruyordu bi de aman ne düşünceli belki de acıdığı için almadı işte.
O sana kendini kötü hissetmen için manipülasyon yapıyor ve çok başarılı buna o fırsatı verme. Çok da önemli değil kabul etmesen de önemli değil. Daha görüşmeyelim diye ters manipülasyonu dene.
Sanmıyorum neden manipülasyon yapsın ki
Neden paranı almasın ki. Çıkarı mi var bu durumdan.
Acıyor işte nakit avans çektim diye erkekliğe b^k sürdüğünün farkındadır gururu incinmiştir
Yahu ben de diyorum ki bu duyguyu tattitma ona. Onemsedikce kendini bişey sanacak çünkü.
Ne duygusu yahu parayı ödemeye çalışıyorum ben her şekilde ulaştırıcam o zaten benim tavrımdan bir daha görüşmeyeceğini anlamıştır. Ben niye alınmıyor para mesajım niye açılmadı onu anlamaya çalışıyorum
O da senin bozduğu yerini tamir ettirsin
Yaşadıklarımı nasıl silecek önemli olan o? Bana kendimi hiç güzel hissettirmedi madem bi b*ka kalkıştın kadının gönlünü hoş etmek bu kadar mı zordu yazık
Ya ne parası vereceksin, sen de engelle, karaktersiz birisi, kurtulduguna şükret, ne diye muhatap oluyorsun hala
Ya ne demek ne orası vereceksin adamın kendi parası zaten aw istedikten sonra daha ne var? Sen takıldın kaldın paraya ben ne soruyorum sen ne diyorsun
Ya adamda karakter yok , para bahane, seni suruncemede bırakıyor, engelle kurtul
Ne sürüncemesi yahu
Ya kurtul ondan, bak yoluna
Kardeşim mal mısın ya tavsiye mi şstedim be yapayım diye mi sordum habire engelle şunu yap bunu yap. Adamla hala görüştüğümü kim söyledi ben ne soruyorum sen ne diyorsun aw