Bu erkek parayı şimdi neden almıyor bakar mısınız?

Biriyle olmuştum hatta benim ilk’im oldu o neyse baya saçma her şey zaten

O zamanlar da yani başlarda benim kart borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı ödeme yapmam gerekiyordu yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani aslında borç değil anlık para girişi yapıp geri verecektim o borç verdi. Kendisi zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçmişti.

Geçen gün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi. Tutar 10 bin bu arada…

Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı geri dönmüş para. Dün sabah attığım mesajları da açmadı mavi tik olmadı duruyor öyle. Bu para niye alınmadı mesajım niye açılmadı nakit avans çektiğim için acıyıp mı almıyor ne bu?
Bu erkek parayı şimdi neden almıyor bakar mısınız?