Erkekler size 2 soru sorucam
1. Soru evli bir erkek genç bir kiza aşk olduğumu kıza nasıl beli eder ve beden diliyle nasıl beli eder
2. Soru aşk olduğu kızdan uzaklaştığını kız nasıl anlamalı ve neden uzaklaşır kıza tanımıyormuş gibi davranir
Erkekler size 2 soru sorucam
1. Soru evli bir erkek genç bir kiza aşk olduğumu kıza nasıl beli eder ve beden diliyle nasıl beli eder
2. Soru aşk olduğu kızdan uzaklaştığını kız nasıl anlamalı ve neden uzaklaşır kıza tanımıyormuş gibi davranir
Aslında evli bir erkek genç bir kıza aşık olmaz. Sadece evliliğin rutininden sıkılıp farklı bir kadın arar.2. si karısının değerini anlamış olabilir. Veya senden sıkılmışta olabilir. Ama sen tamamen bağlanmadan uzak dur bence evli bir erkek karışımdan asla boşanmaz maalesef. boşanıcam desede boşanmaz. karisini sevmese dahi boşanmaz. Benimde eski flörtüm evliydi:)
Ama ben ona bağlandim
Cevap
5Cevap
hahah
genç kızların
evlenmek için başka kadınların kocalarını ayartlmaaları yeni moda bu mu?
Ne alaka soruma cevap vericek misin
karısını bırakıp sana gelmez
sen bir heves olursun anca
Bırakmasın sadece bunu bilmek istiyorum kıza aşk olduğunu beden diliyle nasıl beli eder
amacın ne
Her türlü anlarsın, bakıslar, iltifatlar, yardımci olmak istemeler, birşeyler yemek-icmek istemeler, mesajlaşma vs
Şimdi bakışmalar var en az bana 5 dakika boyunca bakıyor ben ona baktığımda hemen yüzünü çeviriyor ve son zamanlarda benden kaçıyor gibi
Iltifatlarda var
Yardimcida oluyor
Gezmelerde gitmek istemişti kabul etmedim
E hepsi var yani
Yani kacmak istemesi baska bisi.. ama seni istedigi kesin
Beni mi istiyor
E yani
VAllah burdan evli biri kafayı takmış bana , bildiğin seni istiyorum diyor.
Cidden mi
Evet, kaç defa reddetimm, engelledim hâlâ peşimde. Adam istese onunla yatmayacak kız yok o derce yakışıklı. Ama evli bir erkek olmaz. Ne de olsa bende bir kadınım ilerde evleneceğim eşimin bana bunu yapmasını istemem.
Iyi miş
Evli bir erkek asla aşk için yaklaşmaz bir kıza
Neden yaklaşmaz aşkla
Eşi var çünkü inanma lütfen böyle şeylere sen kırılırsın sonunda eğer ki duygusal olmadan konuşalım falan dersen sorun yok ama umut bağlarsan kalbin kırılır
O umut bağlamış bana ona bi gül verdim bana dediki bu gülü her gördüğün de kokladığım da seni atirlicam dedi
Halada saklıyor o gülü
Ama bu geçici bişey onun davranışı seni elde edince bitecek emin ol buna
Beki benden hoşlandığını beden diliyle nasıl anlarim
Bu çok zor bişey anlamak çünkü herkes bunu farklı yansıtır, ama sana karşı davranışların da dokunma temas etme var mı
Var sadece omuzuma sırtıma dokunuyor
Emin ol sadece fiziksel yakınlık seven insan dokunurken titrer, bu kişi için bir heves gibisin yani kendini kaptırma
Nasıl kendimi toparlicam
Kendini yalnız hissetme konuşuruz buda geçecek emin ol. Ben elinden geleni yaparım daha iyi olman için ama tek başına düşünme
Sağol
Evli olduğu için uzaklaşır aklını başına almış sen de öyle yap
Ama ona bağlandim
Evli ama yuvasımı bozulsun saçmalama lütfen
Hayır bozulsun istemem benim yüzümden zaten adan benden uzaklaştı bi anda uzaklaştı benimle çok konuşmuyor selam bile vermiyor gözlerini benden çekmiyor ama
Sen çek ve zaten zina oluyor evli bir de bisürü bekar dururken uzakdur bence
Ama ona bağlandım karısı bugün onun fotoğrafını silmiş sosyal medyadan
O zaman biri gelsin senin kocanala flört etsin noluyor bakalımmm
Ayrılırdım
İhanet var orada dimi
Aklını başına topla lütfen
Ne ihaneti
Topladım şimdi topladim
Aferin 👏 onu seven evde bekleyen bir karısı var onu düşün
Biliyorum canım ondan uzaklaşicam artık onu umursamicam bilişimi bulup evlenmeyi düşünüyorum ailemden kurtulmak için
Ne işte çalışıyorsun
Iş değil yukarıda öyle yazmışım aslında o benim suanki lise hocam
Hıı peki
İlgi hal hareket davranış sozlerler
Nasıl bi ilgi nasıl bi hareket mesela
Ediyor zaten
etmez gibi
Ederse nasıl beli eder kapat beden diliyle nasıl beli eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?