Aşk İlişkileri Hiç herhangi bir konuda reddedildinizmi nasıl hissediyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni beğenen biri numaramı istedi bende vermedim mutlu bir şekilde (sırıtarak) tamam sen bilirsin dedi ve gitti Nasıl hissetmiştirr? Hiç herhangi bir konuda reddedildinizmi nasıl hissediyor? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BATTALMEMET Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl üzülmüstür 1 71 Yorumla Soran +1 yıl O zmn niye sırıtıyor Bide ben ümit vermedim kardeşiz falan demiştim Kendisi arkadaşımın arkadaşı ve yakın değiliz Yorumla BATTALMEMET +1 yıl senden cok etkilenmisitir umutluydu Yorumla Soran +1 yıl Sjsjsj yakından tanımadığı kişiden nasıl etkileniyor Durmadan soru soruyordu ama yakın değilimki Yorumla BATTALMEMET +1 yıl demekki senden bir elektrik almisti ki senden etkilenmisitir Yorumla Soran +1 yıl 2 aydır görmüyorum birden beni görürse ne tepki verir acaba? Yorumla BATTALMEMET +1 yıl bilmemki daha mi güzellestin mi yoksa Yorumla Soran +1 yıl Evet sjshsh Ya biz aynı ünideyiz ailevi durumlardan dolayı 2 ay gidemedim şimdi başkasını bulmuşta olabilir ztn beni unutmak için başka kızlarla konuştuğunu biliyorum ortak Arkaşımız söyledi Yorumla BATTALMEMET +1 yıl adam haklidir seni unutmak icin baskasini tanimasi lazim Yorumla Soran +1 yıl Şimdi beni tekrar görünce yine aklında olcam Yorumla BATTALMEMET +1 yıl ee yani tabi unutmadiysa sevgilisi varsa Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisi yok biliyorum Unutmuşsada beni görünce hatırlar eminim Yorumla Soran +1 yıl Unutmak öyle kolay mı? Yorumla Soran +1 yıl Bende çekici biriyim benim gibisini bulamazzzzz Yorumla BATTALMEMET +1 yıl kac yasindasin ki Yorumla Soran +1 yıl 19 olcak 3 ay sonra Yorumla BATTALMEMET +1 yıl yalnizmisin su an Yorumla Soran +1 yıl Yess Yorumla BATTALMEMET +1 yıl hic sevgilin oldumu Yorumla Soran +1 yıl Hyr çok teklif aldım amaa hayatımda erkek istemiyorum Yorumla BATTALMEMET +1 yıl nedemek bu simdi erkek istemiyorum erkeksiz dayanirmisin Yorumla Soran +1 yıl Erkek sevmiyorum Yorumla BATTALMEMET +1 yıl ama lez degilsin dimi Yorumla Soran +1 yıl Değilimmmm Yorumla BATTALMEMET +1 yıl nelerden zevk alirsin merak ettim Yorumla BATTALMEMET +1 yıl ne yapiyorsun su an Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Hayvanları severim yemek yemeği falan öyle Yorumla BATTALMEMET +1 yıl bir erkege karsi hislerin yok mu istegin olmuyormu Yorumla BATTALMEMET +1 yıl ne yapyiorsun uyudun mu Yorumla BATTALMEMET +1 yıl basimi dönderdin biraktin Yorumla Soran +1 yıl Ne saçmalıyorsun Yorumla BATTALMEMET +1 yıl yemin ediyorum yaaa sacmalamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Okkkk Yorumla BATTALMEMET +1 yıl ne yapyiorsun su an Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla BATTALMEMET +1 yıl merak ediyorum yaa bana yazsana lütfen Yorumla Soran +1 yıl Yazmamm Yorumla BATTALMEMET +1 yıl lütfen canim benim yaaa Yorumla Soran +1 yıl Nahhhh Yorumla BATTALMEMET +1 yıl yemin basim dönüyor yalnizim cok kötüyüm Yorumla BATTALMEMET +1 yıl bayildim öldüm sandim Yorumla Soran +1 yıl Napim Yorumla BATTALMEMET +1 yıl uyudun mu ne yapyiorsun Yorumla Soran +1 yıl Napcan Yorumla BATTALMEMET +1 yıl cok kötü oldum kalbim durdu sandim yaaa offfff hala basim dönüyor Yorumla Soran +1 yıl Senin kalbinide başınıda s@k@rim Yorumla BATTALMEMET +1 yıl tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimmm Yorumla BATTALMEMET +1 yıl aci veriyorsun bana böyle Yorumla Soran +1 yıl S@@l@k mısın Yorumla BATTALMEMET +1 yıl degilim nerden cikariyorsun bunlar Yorumla Soran +1 yıl Okkkkkkkkkkkkk Yorumla BATTALMEMET +1 yıl yanimda olmani isterdim su an Yorumla Soran +1 yıl 😱😱😱😱😱🤷🏼♂️ Yorumla BATTALMEMET +1 yıl konusmandan deliridim tecrubelisin isteklisin biliyorsun iste Yorumla Soran +1 yıl 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Yorumla BATTALMEMET +1 yıl video izliyorum seni hayal ediyorum Yorumla Soran +1 yıl 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱. Yorumla BATTALMEMET +1 yıl ter icindedim Yorumla Soran +1 yıl 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 iyyyyy iğrenç Yorumla BATTALMEMET +1 yıl sen yalnizmisin uzerinde ne var Yorumla Soran +1 yıl B@kk var Yorumla BATTALMEMET +1 yıl tesekkur ederim istegimide zehir ediyorsun Yorumla BATTALMEMET +1 yıl uyudun mu Yorumla BATTALMEMET +1 yıl seni merak ettim neden yoksun Yorumla Soran +1 yıl Sanane agg Yorumla BATTALMEMET +1 yıl iftarini yaptin mi Yorumla BATTALMEMET +1 yıl uyudunmu Yorumla BATTALMEMET +1 yıl bebegim Yorumla Soran +1 yıl Nerden bebeğin oliom Yorumla BATTALMEMET +1 yıl o zaman merhaba Yorumla BATTALMEMET +1 yıl neden yoksun nerdesin camidemisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
üzülmüstür
O zmn niye sırıtıyor
Bide ben ümit vermedim kardeşiz falan demiştim
Kendisi arkadaşımın arkadaşı ve yakın değiliz
senden cok etkilenmisitir umutluydu
Sjsjsj yakından tanımadığı kişiden nasıl etkileniyor
Durmadan soru soruyordu ama yakın değilimki
demekki senden bir elektrik almisti ki senden etkilenmisitir
2 aydır görmüyorum birden beni görürse ne tepki verir acaba?
bilmemki daha mi güzellestin mi yoksa
Evet sjshsh
Ya biz aynı ünideyiz ailevi durumlardan dolayı 2 ay gidemedim şimdi başkasını bulmuşta olabilir ztn beni unutmak için başka kızlarla konuştuğunu biliyorum ortak Arkaşımız söyledi
adam haklidir seni unutmak icin baskasini tanimasi lazim
Şimdi beni tekrar görünce yine aklında olcam
ee yani tabi unutmadiysa sevgilisi varsa
Sevgilisi yok biliyorum
Unutmuşsada beni görünce hatırlar eminim
Unutmak öyle kolay mı?
Bende çekici biriyim benim gibisini bulamazzzzz
kac yasindasin ki
19 olcak 3 ay sonra
yalnizmisin su an
Yess
hic sevgilin oldumu