Tanışalı bir hafta oldu kendimi tutmayacağım ben sana düştüm diyor sizce duyguları gercek mi?

arkadaşlar merhaba 1 hafta önce online bir platformdan subay bir beyfendi ile tanıştım. Kendisi ile aynı şehirdeyiz. Bir haftadır konuşuyoruz ve şimdi o bayram tatiline çıktı bense uluslararası bir şirkette çalışıyorum moskovaya gitmem gerekti bayram sonunda buluşacağız. Bana sürekli olarak beni ne kadar istediğini, özlediğini kendisinin bana çekildiğini söylüyor. Ama daha çok kısa bir süre oldu. Ben ise ona karşı ne hissettiğimi bilmiyorum bile. Normalde flörtöz bir insanım zaten konuşurken cilveli konuşuyorum bunun farkındayım ama ona karşı cinsel bir çekimi de yok zaten hiç yüz yüze gelmedik sadece birbirimize fotoğraf falan atıyoruz. Neyse bugün ben gece arkadaslairm ile disari cikarken benim gözüm senden başkasinı görmüyor senin de görmesin falan deyip durdu. Sizce duyguları gerçek olabilir mi ya çok hızlı değil mi?

Tanışalı bir hafta oldu kendimi tutmayacağım ben sana düştüm diyor sizce duyguları gercek mi?