Eden bulur, buna şahit olmak dahi güzel. Hepinizi seviyoreeeee 🫶🏻
Ex Eltiye “Ohhh iyi olmuş”, mesajı atmalı mıyım?
Eden bulur, buna şahit olmak dahi güzel. Hepinizi seviyoreeeee 🫶🏻
Allah vermiş cezasını zaten boş ver salla gitsin Etme bulma dünyası işte 😐
Dimi Çok şükür bunuda gördüm🙏
boş ver hayatına odaklan en güzeli
yazık ya
bu kadıncıkların nedir bu çarpık ilişkileriii 😅😅
Ne diyon🤭
Ee napalım olan bişi yokmu sayalım.. ?
Eden bulmuş oh deme isteyi geldi bi an.. ama bi insanın acısı ilede oynuyacak kadarda karektersiz değilim. Sadece bi an işte Şeytan dedi yaz bak neydin noldun gibisine
evet ettiğini bulmuş
bireysel olarak çoktan haketmiş...
ama anne baba kardeş çocuk eş gibi üçüncü şahısların nekadar üzülmüş olabileceğini düşünmemiz gerek...
sana özel bi itam değil benimki
genel olarak sitem ettim...
bende boşandım ama gecelerce hayatımda ilk defa göz yaşı döktüm, çocuğum babasız büyüyecek diye üzüldüm, eşimle onca yaşanmışlığımız var ama ayrılık yaşatıyorum ona diye üzüldüm..
annem babam benim için üzülüyorlar diye üzüldüm, gecelerce bunlara ağladım.
Evet.. herkesin annesi babası kardeşleri evlatları var ve inanırmısın onlar acımadan saldırdığında sen yapamaz hale geliyorsun çünkü vicdanın buna el vermiyor allaha havale edyirosun.. sornada böyle görürsün.. normalde rabbim göstermez sevinmesin diye.. artık nasıl ciğerim yandıysa gördüm duydum ve bugün iyi uyuyacağım. Sevindiğimden değil Allahın Adalet terazisinin şaşmadığına bi kere daha şahit olduğum için.
Töbe de dicem belki Müslüman bile değilsindir.. Karma var yani bakalım senin adına görür duyarsın diye umuyorum 🙏
Yoksa kıskanclık diye bir şey yok en azından ben hiç kıskanmadım onu.. ya da o beni./ Bizim kocalarımzı berbattı leş ti iki ziyan olan güzel Kadınlardık.. ama bi tek o eşine ve ailesine Yaranmak için beni devre dışı bırakmaya çalıştı neyseki bitti
gitti çok şükür 🙏 Sanada görme ve duyma dileğini diliyorum
güzle dileklerin için teşekkür ederim...
megüzel düşünüyorsun iki ziyan olan güzel kadındık demen çok değerli. ne kadar güzel kalpli olduğunu bariz gösteriyor...
müslümanmıyım değilmiyim çokda ciddi düşünmüyorum, aştım o konuları artık, yaşadıklarım bana dini inancımın boş bir hayal olduğunu gösterdi, hatta hayal kırıklığı diyebilirim.
inananlara saygım var ama ben artık inanıp inanmama düşüncesini bile zaman kaybı olarak görüyorum.
İnancına lafım yok bazen insanlar ağır şeyler yaşıyor ve inancını sorguluyor bellki sende o döngünün içine girmissin senin için doğrusu nedir bilemem ama içini ferah tut zaman seni haklı cıkardığında dahada huzurlu olacaksındır
Cevap
11Cevap
hayır engelle geç sadece
Sen neden o neden ayrıldı ve neden sevmiyorsun eltini
Yani benim evliliğim biteli baya oldu, genctik bitti gitti dedik. Ama onlar ölümüne aşıktı 😅😅 Ben şok amaaan ne halleri varsa görsün
Kötüluge iyilik erkisinin isinin karıdir. boyle dusunerek hareket et... ve ayni sevyeye inme derim. nacizane fikir olarak
İlahi adalet tecelli etmiş demekki boş ver eden ettiğini bulmuş zaten
Hiç gerek Yok bu seni kötü gösterir boş ver eden bulur Zaten
Bulmuş olmasına sevdiğim kadarda üzüldüm 😅 Ama şeytan dürtüyor işte
Onun seviyesine inme derim.
Çok haklısın
Muhattab olma bence gerek yok
Bi yandan şeytan dürtüyor işte 😅 Ama haklısın gerek yok
Yaa yıllardır diyorum zatende.. işin tuhaf tarafı o kapalı ben acık birisiyım sürekli beni bi eleştirirdi yok saç boyama yok hızma burnunda felan🤣 Abi bi değişmiş ben şok kapalı ama full makjaj burnunda hızması olmuş 🤣 Evliliğimin içinde layık bi Gelin değildim yani düşün bi hatırlqtma isteyi geldi noldu bak sende döndünmü bana felan gibisine😅
Dimi; ben duydum gördüm ya yeter artık bu bana 😅😅 Çok sağol
Dimi onca göz yaşı elbette cıkacaktı.. ya bide düşünsene kaynım daha gitmeden ya daha ortada bişi yok.. bi daha evlenirsin felan diye geniş geniş gelmiş bana laf diyordu😅 Neyse ya olsun gördüm bildim bundan sorna içim rahat allahın adalet terazisi yine şaşmadı çok şükür
Ne basit dimi leke sürmeye çalışmak.. bu kadar ucuz işler işte.. sanada bu arada geçmiş olsun
Aynen Anka kuşu gibi küllerinden doğmak derler buna😄 Allah bereket versin umarım böyle tatsız olaylarla karşılaşılmaz yine
Allah razı olsun çok 🙏
Amin hepimizinkine.. 🙏
Yuvayikanin yuvasi olmaz
Dimi onca gözyaşı illaki cıkacaktı..
Benim halam kocasi anne babamin arasina nifak sokdu 5yil evimizdeoturmuslarbizde 15 yi kiralarsa ordabaska sehirde yasadik bi duydum ki ikisi d eölmus babamla 15 yil sonrabarisdik annemle nikah yaptilar cok sukuriyi ler simdi
Çok üzüldüm umarım herzaman bi arada olursunuz..
orada havalar nasil diye sor
Bide yazıyormuş efiiir efiiir diye 🤣🤣🤣
Gerek var mı? Yok
Görünce bi yazma isteyi geldi bi an.. ama gerek yok tabi
cok uzuldum emojili bisey at catlasin
Hiç ugrasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar