Arkadaşlar merhaba 5 yıllık evliyim bir kızım var birde oğlum olacak inşallah eşimle sürtüşmeli bir evliligimiz var kendi olmasa bile ailesi yüzünden sık sık tartışırız alışıyor insan tabii zamanla herseye. Geçen yıl büyük Bi tartışma yaşadık ben biraz kafa dinlemek için annemlere gittim eşim halasının oğlu ile gelmiş evimin fotoğraflarını çekmiş ve ailesine göndermiş her detayı ben bunu şu an öğreniyorum daha önce başka şekilde duymuştum ve sorduğumda yok öyle birsey diye yeminler etmişti şimdi ablası da kabul etti hatta fotoğrafların tarihine kadar söyledi şu zamanda atılmış diye benim çok zoruma gitti şimdi hesabını sorsam zaten gönlüm kırık sormasam içim içimi yer şimdiden sonra zaten bir dönem mesafe girer aramıza ne yapsam işin içinden çıkamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keşke hiç ikinciyi yapmasaymışsın. Magdem sallantı da olan evliligin var
Benim zaten eşimden Bi beklentim yok evine bakıyor çocuğunu çok seviyor gitsem gidemem de bu evden en azından kızımın Bi kardeşi olsun istedim onlar da benim dayanaklarım
Eşin neden evin resmini çekmiş onu anlamadım
Ev dağınıkmis ben Bi kavgayla çıktım evden ramazanlikti zaten pek toparlamadim çocuğun karnını doyurdum sonra tartıştık öylece bıraktım evi
Kocanda degişikmiş ya ne saçmalık bu
Çocuğu alabileceğini sanıyor sanırım bu şekilde işin garibi kayinvalidem zaten ben bakmam kimsenin çocuğuna deyip çekiliyor kenara kime güvendin sen o fotolari çekerken
Bence sorma geçmiş zaman ama neden çekmiş ki evin resmini o saçma
Yorumlarda yazmıştım
Göremedim ki ondan sordum
Bende evliyim ama bekarlen bir evli bayanla konuşöuştum arkadaşımın eşi dertleşmek için onlarında sıkıntıları vardı baya hatta daha fazlası ama kurtardılsr şükür
Bazen o kadar uzaklaşıyorum ki yani yüzüne bile bakmayi canım istemiyor hele böyle şeyleri duydukça ne bileyim bir evin içinde hersey olabilir neden bunu dışarıya yansıttın yani
Çok haklısın bazen oluyor keşke olmasa ama daha ilerisi olmamış ona şükret brnim o dediğim kişinin ilerisi olöuştu
Benim gönlüm kırıldıktan kalbim soğuduktan sonra ne anlamı var ki sonra düzelmesinin
Öyle haklısın tabi peki severek mi evlendin eşinle
Eğer konuşmak istersen bende anlatırım dinlemek istersen hiksyemi
Evet
Eğer takip atarsan olur
Ordamısın
Şimdi sırası mı sence
Ama bilmedigimi düşünmesi daha fazlası için ona cesaret vermez mi
Aramız nasıl şimdi
Normal yani tartışmamız yok ama Bi kaç gündür bende anlam veremediğim Bi soğukluk var zaten
Sen bunu kafana taktın içini dökmek istedin anladığım kadarıyla
Bu olayı bugün öğrendim ama bir haftadır falan ona karşı Bi soğukluk var kalbimde neden bilmiyorum
Az konuşalım istersen içini dökmek iyi gelecektir zamanın varsa
Eşin çok ayıp etmiş
Ayıptan da fazlası inan ki aklımdan çıkmıyor duyduğumdan beri gece yarısına kadar çalışıyor esnaf ben hem evi hem çocuğu hem onu idare etmeye çalışıyorum hiçbir yardım olmadan ve onun yaptığına bak
Eşin niye böyle bi şey yaptı ki
Yorumlar da yazıyor
Çocuklarınla ilgilenmelisin eşinden beklentin olmasın boş ver
Evet zaten bende artık öyle düşünüyorum uygun Bi zamanda karşıma alıp herseyden haberimin olduğunu bunu hazmedemedigimi artık sadece onu çocuklarımın babası olarak gördüğümü söylemeyi planlıyorum çünkü ben hiçbir destek görmeden kolik ve alerjik Bi bebek büyüttüm bor gün bile işimin ucundan tutmadı ona rağmen bir gün ütüsüz göndermedim elimden geldiğince herseye yetişmeye çalıştım elime 3 5 kuruş para geçse hemen ona kızıma birseyler almak için uğraştım kendimi asla düşünmedim bile böyle mi teşekkür edecekti bana
Ne nankör adam ya
Değil mi? Ben her attığım adımda onu düşündüm aman şunu almayım o giysin bunu yemeyim o yesin şunu da kendim halledeyim yoruluyor zaten.. işte o da teşekkür etti bana sagolsin
Çok vefalısın
Herseyin fazlası zararmjs işte anlamış olduk yediğim kazıkla
Sindirilmiyor kazık