Sevgilim annesine cok düşkün. Babasi sehirdisinda diye. Annesi aylardır sevgilimde kalıyor. Yazları da hep onla. Ailemin kararı cok önemlidir olmaz derse olmaz felan diyor
Kafamda sorguluyorum yaşı 32 uzman cavus
Sevgilim annesine cok düşkün. Babasi sehirdisinda diye. Annesi aylardır sevgilimde kalıyor. Yazları da hep onla. Ailemin kararı cok önemlidir olmaz derse olmaz felan diyor
Kafamda sorguluyorum yaşı 32 uzman cavus
Annesinin her dediğini yapıyorsa, hatta ev işlerini bile annesi istiyor diye yapıyorsa; uzak durulması gerekir. Aksi halde annesini koruyor ve ona sahip çıkıyorsa, ailesine değer veriyor ve aile bağı kuvvetli erkektir. Eşine de aynı oranda sahip çıkar, uzaklaşılmaması gerekir. Erkek annesine düşkün olmalı ama erkekliğini düşürecek ve onun baskın yanını azaltacak kadar değil. Tıpkı babasına düşkün olan kızların, erkek gibi davranmaması gerektiği gibi.
Annesi nederse yapar. Gecen bana dediki hayatta en önemli şey annem babam ve düşünceleri dedi. Ailesine deger veriyor zaten.. ama bilemedim ben yerine annesini tercih eder hu
Mesleğinden de anlaşılıyor zaten ya hani?
Uzman cavus olmasi ile ne alaka ki :(( ben ailem yerine onu tercih ederdin fark burada
Çünkü sen dişisin. Tabii ki erkeğini seçeceksin.
Hayır, anacı olan erkeklerden uzak durmak gibi bir genelleme yapmak doğru değil. Her birey farklıdır ve karakter özellikleri kişiden kişiye değişir. Önemli olan, karşındaki kişinin değerlerine, dürüstlüğüne ve empati yeteneğine bakmaktır. Her zaman sağlıklı bir iletişim ve karşılıklı saygı temelinde ilişkiler kurmak önemlidir.🌸
Cevap
12Cevap
Evet uzak durmalısınız
Ana kuzusu erkekten kızların uzak durması lazım
Bir insan niye askerle birlikte olur hiç anlamıyorum. Yokluk falan mı?
Dünyada insan kalmadı askeri buluyorsunuz. Görüşürseniz ne alâ.
Merak etme ben doktora yapan biriyim... ailevi durumum iyi. Meslege bakmadığını kanıtı Buda. Yasim geçiyor diye. 1.5 sene bu adam sever askerdir dedim ama bilmiyorum evlilik erteliyor. Anaci
En sıkıntılı meslek asker bir şunu anlayamadınız. Adamlar zaten sizinle aynı yerde bile değil. Atacak da yalan çok var. Bir şey oluyor komutan aradı deyip fıyabiliyorlar. Ben nelerini nelerini gördüm asker ortamında. Şüphelendirmek gibi olmasın ama askerlerin zaten hayatı askerlik. Saf masum birini bulurlarsa ürüyorlar, çocuklarına düşkün oluyorlar sonra kadının falan değeri kalmıyor. Çocuk için olabiliyor bazen. Doktora yapan kadınsın hiç mi empati kuramıyorsun erkeklerin çok yoğun olduğu ortamlarda neler konuşulabileceğine... Adamın başka senden gizli biri varsa, tabii ki evlenmek istemez. Erteler, annem geldi buraya der ama başkası da gelebilir. Asker bu, ne bekliyorsun?
Yok annesi burada gordum. 7 24 yaziyir. Yogun oldugu zaman var. Zaten asker esi olmak anlayis gerektirir sen o anlayis yok. Kafamda o yuzden oturmadinn anlayisli olursan evlilige hazirim dedi. Temmuz ayıni bekliyorum demez ise ayrilcan
Acelem yok diyip duruyor;*(**? 32 yasinda. Ben napim :(((
Yok cevremde erkek ondan ona bagliyim
Anacı erkek sadıktır
Anası nederse o... sadik madik degil.. annem yerine sevdiğimi tercih ederdim fark orada
Canını mı sıktılar senin
Öyle biriyle çok zorlanirsin
Uzman çavuş ne ya..
Merak etme ben doktora yapan biriyim... ailevi durumum iyi. Meslege bakmadığını kanıtı Buda. Yasim geçiyor diye. 1.5 sene bu adam sever askerdir dedim ama bilmiyorum evlilik erteliyor. Anaci
Mesleğe bak bence, uzman çavuşa kadar düşme yani
Bende öyleyim
Annemden babamdan çok sevgilime bakarim. Anaci deilim
Kesin uzak durmalısın
Neden peki
Yani hayatında merkezi annesi sen hep ikinci planda kalacaksın
bence evet
Niye peki
Anamızı sevemeyecek miyiz 🙄
Kusura bakma annen mi sevgilin mi deseler sevgilim derim
Annen şok..
Gözler lens mi