Sevgilimi bu konuda nasıl affedebilirim ya da affetmeli miyim?

Kısaca anlatmaya çalışacağım olayı. Şu anda üniversite öğrencisiyim ailevi büyük sorunlarım vardı ama bunlar artık ileri sorunlar, ben 3-4 yaşından beri narsist bir anneyle büyüdüm ve sürekli bir bağırma ve eleştirilme ortamındayım. Birsürü özgüven sorunum oldu ilaç kullandım. En son artık kendime zarar vermeyi bile düşündüm. Erkek arkadaşımın hepsinden haberi vardı ve bana beni bu ortamdan kurtaracağını söyledi. Benimle yeni bir hayat açmak istediğini söyledi. Ondan asla böyle bir beklentim yoktu çünkü kimse bana bu fedakarlığı yapmak zorunda değil. Geçen yaz için karar vermiştik evlilik veya işte bu tarz planlar. Birden vazgeçti ve konuşmayı tamamen bıraktı bu konu hakkında. Kendimi o kadar terk edilmiş hissettim ki. Gerçekten umut verdiği için ve sevdiğim insanla yaşayıp biraz olsun iyileşeceğimi düşündüğüm için mutlu olmuştum. Onun dışında ondan asla böyle bir beklentim yoktu. Üzerinden 8-9 ay geçti ama ben hala atlatamıyorum. Hala beraberiz ama onu hiç affedemeyecek gibi hissediyorum. Bilmiyorum lütfen beni yargılamayın kimseyi kurtuluş yolu olarak görmüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Sevgilimi bu konuda nasıl affedebilirim ya da affetmeli miyim?