Birini pişman etmek için ahım tutması için ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O ah öyle bir çıkıyor ki. belki hiç görmeyeceksin ama çıkıyor.
İnşallah ilk defa birine böyle ah ettim hayatım mahvoldu sağlığım eğitim hayatım aklıma bile gelince ne okuluma ne dersime odaklanamıyorım oda gül gibi yaşıyor şu an
Onun acısı bugün çıkmayacak belki ama bir gün çıkacak
Bişey yapmıcaksın, Allah'a havale ediceksin, sen unutsan"da rabbim unutmaz eğer intikam almak istiyorum filan diyorsan yapma önüne karşı gelir.
Elimde değil çok üzülüyorum hakettiğim değer beni canım yerime koyup başkasına veriyor iki hafta önce görüşüyor ediyo bi şey demeden başkasına gidiyor
Bana yazlık değil mi öyleyse hiç görüşme
S***lk yerine koyuyor
Bak ne diyorum, Rabbime havale et gerisine karışma, bı insanı haddinden fazla sevmiceksin bu kadar.
Ettim zaten ama hayatım mahvoldu
Kalkicaksın ayağa, hayatın ona göre kurulu değil, toparlanman lazım, kafa'ya takar'san çok zor iş, demeki hayırlısı değilmiş diceksin 7/24 aşk acısı yasamat dışarı çık bı hava al geç toz kafanı dagiticsk bişey bul.
Allah'ına şükredip hayatına devam etmelisin. Başkası için aklını fikrini yormamalısın
Söylemek çok kolay birini canım yerine koyup umut verip ortada bırakmak böyle olunca devam etmiyor yol
Ama bunlar yaşandı bitti zorluğunu yaşayacaksın üzüleceksin kırılacaksın bunlar duygusal zorluklar. Ama birde bunları sürekli ahım çıksın beter olsun diye aklında sürekli tutarsan acıların ve dertlerin daha çok olacak onu düşün
Oda belasını bulur mu
Onu kimse bilemez ama sana tavsiyem ona takılma. Sen hayatını devam ettir doğru insanlarla. Gerisini boş ver ilahi adalet belki çok çeker bilemezsin. Ama sen kendine odaklan daha mutlu olmak varken neden aklında ona yer vereceksin
Sevmiştim ben gerçekten ondan o beni kukla gibi oynattı
Bir ara biri daha böyle oldu bu kadar değildi ama somda duydum ki o kişi kaza yapıp felç olmuş sevinmedim ama kendi ahım olduğumu biliyorum
Bence boş ver hayatta başka insanlar başka hayatlar göreceksin. Mutlu olmak bazen boşvermekten geçiyor
Boş verdim ama mesela insan kendi üzülünce üzen kişi gül gibi yaşayıp durdun istemiyor sonuçta birini böyle mutsuz edip hayatımı etkiliyor günah diye bi şey var
Tamam zaten günah bişey demiyprum ama olan olmuş o sıkıntı yaşasa ne yaşamasa ne sana bir faydası olmayacak belki sadece ohh diyecen ama asıl önemli olan o sıkıntıya sen şahit olacak mısın görecekmisin. O yüzden kafanda tutma ne hali varsa görsün de git hayatını yaşa kafanı meşhül etme olay bu
Senin ahın senden başka hiç kimse ye zarar vermez
Neden başkasının yaptığı yanına kar mı kalır
Bazılarının ki kalıyor
Kalacağına inanmıyorum benim daha önce çıktı birinden ben birini üzdün bende cezasını çekiyorum
Sanmıyorum sehin ahın hiç bir zaman tutmaz kendine başka şeylerle uğraş
Emin ol tuttu bile :)
İnanmıyorum ama sen bilirsin
Yok tuttu bir nebze de olsa iyi oldu da ohhh
Oh oh olsun bakalım
Hshshshshs aynen
Tanisma. iletisim vs varmiydi sizde
Neden
O kişiyle mi
Evet o kisiyle
Üç senedir normal hayatımda bir sene böyle sonra aralıklı aralıklı görüştük hep çok anımız var ama o ciddi düşünmüyor aklı havada takılma derdinde