Biriyle oldum ben kendisi benim ilk’im oldu, neyse baya değişik olaylar zaten hiçbir zaman iyi hissettirilmedim kendisi tarafından maalesef en üzücü kısım belki de bu.
O zamanlar yani başlarda benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Geçen gün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi. Tutar 10 bin bu arada…
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı geri dönmüş para. Dün sabah attığım mesajları da açmadı mavi tik olmadı duruyor öyle. Bu para niye alınmadı mesajım niye açılmadı hala ne bu ya
O zamanlar yani başlarda benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Geçen gün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi. Tutar 10 bin bu arada…
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri sonuçta. Ben de kredi kartından nakit avans çekip atmak için iban istedim vermedi sonra cebe havale yaptım ayıp ediyorsun atma dedim sana geri gönderiyorum çekmicem vs diyip almadı parayı geri dönmüş para. Dün sabah attığım mesajları da açmadı mavi tik olmadı duruyor öyle. Bu para niye alınmadı mesajım niye açılmadı hala ne bu ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yemek ısmarlamayan birisinin paraya takılı kalmasına şaşırmadım
Ben de diyordum ki başta hani yemek olayı aklına gelmiyor olabilir erkektir Vs. Yanılmamışım demekki.
10 bini sinirliyken ağzından kaçırdı normalde düşünmüş ki o an söyleyebiliyor. Şimdide attım almadı ayıp ediyormuşum gönderme demişmiş sözünü dinleyecekmişim. Bir de nakit avans çektiğim için faizi ne kadar biliyor musun diye soruyor aman yarabbim ne kadar da düşünceli öyle. Dün hepsini atıp parayı çek çekmezsen her türlü ulaştırırım arkadaşlarına bırakırım yazdım açmadı bile mesajlarımı
Keşke çözüm değil ama böylesine hemen ertesi gün ya da bulduğun en yakın zamanda parayı ödeyeceksin ağzı hiç laf yapamayacak içine oturmuş demek ki bırak almazsa almasın kendisi bilir engelle.
Kız hemen akşamında attım işte iban istedim defalarca vermedi sonra ben de cebe havale uöntemini buldum attım almadı. Ya bişi değil tamam hadi kendi parasıdır ister yani karakteridir dersin sktr edersin. Ama bana aylar önce ödeyeceğim zaman ödeme ben istemiyorum ihtiyacın varsa daha vereyim diyen insan şimdi hiç konusu yokken bunu söyler mi ne kadar ayıp ve kırıcı ya
Sana karşı atar yapmış sonra da kıvırmış seni kaybetmek de istemiyor anlaşılan.
Hayır alakası yok sinirliyken ağzından kaçırdı normalde düşünmüş ki o an söyleyebiliyor. Şimdide attım almadı ayıp ediyormuşum gönderme demişmiş sözünü dinleyecekmişim. Bir de nakit avans çektiğim için faizi ne kadar biliyor musun diye soruyor aman yarabbim ne kadar da düşünceli öyle. Dün hepsini atıp parayı çek çekmezsen her türlü ulaştırırım arkadaşlarına bırakırım yazdım açmadı bile mesajlarımı
Adam da biraz karakter sorunu var para olayları hassas konulardır insanlar çabuk etkilenir. Bunu dile getirmesi çok ayıp olmuş. Ama sonra da seni tamamen kaybetmek istemiyor bağlar kopsun istemiyor o yüzden geri göndermiş
Ya yok be öyle olsa arar saçmalama ya Allah aşkına sinirle söyledim geçti buna mı takıldın konusu bile saçma der kıvırır ama susuyor şimdi dün hepsini attım çekmezsen de arkadaşlarına bırakırım boşuna uğraştırma o yüzden yazdım ama açmadı bile mesajlarımı mavi tik olmadı
Olayın biraz soğumasını bekliyor olabilir. Msjı okumuştur üstten.
her açıdan zaralı çıkan sen oldun yani. nektarindende oldun değmez biri için.
Hem ondan hem de duygularımdan oldum. Madem bit halt yiyor insan gibi muamele görseydim bir güzel söz bir kap yemek çok görüldü. Yemek bile almıyordu yanında olduğum zaman çok ciddiyim yetmedi 10 bin liranın peşine düştü gerçekten inanılmaz
srfzin teki , erkeğim diye ortada dolanan adamı nerden buldun
Hayır şimdide attım almadı ayıp ediyormuşum gönderme demişmiş sözünü dinleyecekmişim. Bir de nakit avans çektiğim için faizi ne kadar biliyor musun diye soruyor aman yarabbim ne kadar da düşünceli öyle. Dün hepsini atıp parayı çek çekmezsen her türlü ulaştırırım arkadaşlarına bırakırım yazdım açmadı bile mesajlarımı
🥶 irtibatı kes, ölene kadar
şans verdin🤷♂️al parayı. verme
Ya ne parası aw 10 binle kendi adımı mı getirtivem sürekli alsın başına çalsın ben param yokken yeri geliyor 3000 liraya parfüm alıyorum insan 10 bimin hesabını mu yapar onun bir günlük harcaması o. Ha ok isteyebilir kendi parası öncesinde istemiyorum diyip şimdi hiç alakasız bir anda borç verdim borçtu tabi bekliyorum sonuçta borç dedim demek? Ne kadar iğrenç 10 bine kira bile yok şimdi. Atınca da almıyor ben onu soruyorum neden almıyor o zaman ve de neden açmadı mesajlarımı
almıyo ama konuşuyo.. borçlu kalmanı istiyor demekki jackalll.
10 bin tl nin nesi borç. Al attım işte param olmamasına rağmen. Gördü de atabildiğimi. Bişi düşünerek yaptığını sanmam
senden almış alacağını,10 bin lira üzerinden senin algınla oynuyor.
Nasıl yani
yani, para olayını takıntı yapmışsın. almıyosa almıyor 🤷♂️zaten söyleyecek ne varsa söylemiş, rezil herif.. senin takıntın parayı geri almamasımı, ondan vazgeçememekmi? almadıysa, almıyosa, götür sadaka ver
“senden almış alacağını,10 bin lira üzerinden senin algınla oynuyor.” Yazdınız onu soruyorum ben ne demek istediniz diye?
ilkin ya. ona say diyor. zeki kızsın, hala kendince teori geliştiriyosun kafanda. geçmiş gitmiş,10 bin hesabı yapmayı bırak. o bırakmış🤷♂️