Bir kızla görüşcem yakınımız aracılığı ile ciddi ilk buluşmam ne yapmalıyım yani nasıl konusmaliyim birde ne giymeliyim sizce?

Ben 32 yaşındayım asosyal degilimdir ama hiç sevgilim olmadı. Yani burdan lütfen abaza sapık tipsiz hiç kız görmemis diye algılanmasın. Aksine çevremde kibirlenmek görmeyinde yakışıklı bulunurum hatta sen bu yaşta nasil bekarsin diyenler olmustur.

Ama ben hep ciddi iliski peşindeydim temiz ahlaklı aile kızı aradim nasip değilmiş yaş buraya geldi. Üniversitede arkadaş olarak çok kızla konuştum ama ileri gitmedi.

Soruma gelirsek çok sevgiğimiz bir aile dostumuz bir abimiz uzaktan akraba sayilir bir kız bulup anneme iletmiş kıza da resmimi atmışlar. Kız görüselim demiş. Kız kapalı.

Şimdi ben kizla hulusmaya nasil gitmeliyim spor mu resmi mi?

İlk buluşmada kız nereye götürülür yemek mi yenilir , kahve icmeye mi gidilir lutfen yardim eder misiniz tecrubem yok bu konularda?

Birde kıza sen ilk ciddi bulustuğum kizsin desem kotu mu algilar hosuna mi gider en cokta bu kafama takiliyor?

Son olarak arabam yok kizi metroyla otonusle goturcem gidicegimiz yerlere buda mi dazavabtaj sizce arac kiralamaya gerek var mı?

Bir kızla görüşcem yakınımız aracılığı ile ciddi ilk buluşmam ne yapmalıyım yani nasıl konusmaliyim birde ne giymeliyim sizce?