Ben 32 yaşındayım asosyal degilimdir ama hiç sevgilim olmadı. Yani burdan lütfen abaza sapık tipsiz hiç kız görmemis diye algılanmasın. Aksine çevremde kibirlenmek görmeyinde yakışıklı bulunurum hatta sen bu yaşta nasil bekarsin diyenler olmustur.
Ama ben hep ciddi iliski peşindeydim temiz ahlaklı aile kızı aradim nasip değilmiş yaş buraya geldi. Üniversitede arkadaş olarak çok kızla konuştum ama ileri gitmedi.
Soruma gelirsek çok sevgiğimiz bir aile dostumuz bir abimiz uzaktan akraba sayilir bir kız bulup anneme iletmiş kıza da resmimi atmışlar. Kız görüselim demiş. Kız kapalı.
Şimdi ben kizla hulusmaya nasil gitmeliyim spor mu resmi mi?
İlk buluşmada kız nereye götürülür yemek mi yenilir , kahve icmeye mi gidilir lutfen yardim eder misiniz tecrubem yok bu konularda?
Birde kıza sen ilk ciddi bulustuğum kizsin desem kotu mu algilar hosuna mi gider en cokta bu kafama takiliyor?
Son olarak arabam yok kizi metroyla otonusle goturcem gidicegimiz yerlere buda mi dazavabtaj sizce arac kiralamaya gerek var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Keşke bu hayatı deneyimlemek için geldiğimizi anlayıp şu dünyadan göçmeden birazcık , bilgi sahibi olabilseydin ahh anlayamıyorum bu kafayı cidden sevmeyi mi bilmiyorlar acaba diye düşünmekten de alıkoyamıyorum. birini adatmadğın kandırmadığın sürece insanların birbirini sevmesi kadar doğal ne olabilir ki neyse neyse. Soruya gelicek olursak abartmadan ama salmadan spor şık temiz olmasına dikkat edersen iyi olur. Ciddilik meselesine gelicek olursakta genel olarak niyetinin evlilik olduğunu belirtebilirsin ama şahsi olarak bu çok komik kaçar henüz tanımadığn ilk kez görüştüğün biri için. bana söylenmiş olsa içten içe gülerdim benimle ne alakası var beni daha tanımıyor bile diye. ama dediğim olarak niyetini dile gelire bilirsin kader kısmet, kısmetdr olur diyelim..
haklısın bazi seyleri akışına birkamak lazim diyorsun yani :/
ama suya yön vermekte sanki bizim elimizde degil midir?
Yeri yerinden oynatıcak gücün ve kabiliyetin varsa dene bakalım, sonra izle bakalım kim kime yön veriyor.. tabi ki kader gayrete aşıktır. Aslında aksi bir durum daa savunmadım. insanın kendine şanslar vermesi gerekir bunca zaman beklemenin anlamı nedir yaş otuz beş yolun yarısı eder... vicdanı rahat olan birinin bundan neden kaçtığını pek anlayamıyorum ben de zten
sair gibi konustun kafam karisti :/
Korkmadan iç sesimize güvenerek yargılamadan insan sevmeyi normalleştirin diyorum insan kendine güvenince sevilmekten de korkmuyor diyorum ama asıl mesele senin sevmende ondan sonra istediğin şekilde yön verirsin ilişkine diyorum. Sana da ilk görüşmen için bol şans diliyorum
bende tesekkur ediyoroom entellektüel ve ince bayan cok iyisiniz : )
kızı beğendin mi?
begendim ama resimle birmi gisince gorcem 🤣
bence ilk buluşmada ilk defa biriyle ciddi görüştüğünü söyleme ama sonra söylersin. çok resmi giyinme ama eşofmanlada gitme. normal spor şık ol. inşallah iyi bir kızdır anlaşırsınız. benimde karşıma inşallah düzgün bi erkek çıkar
ya simdi söylemessem de sonra soylersem yanlis anlar mı?
birde boyle spor giyincem gakiba evet
insallah iyi dileklerin icin tesekkur ederim.
İnan insan hayati paylasmak istiyor bunlar çok guzel ve insanda olması gereken duygular.
umarim senjn karşına da iyi istedigin gibi birisi çıkar sen iyi bir kiza benziyorsun:/
Allah razı olsun inşallah ama hayattan umudumu kesmeye başladım. neyse en azından diğer iyi insanlar yani senin gibi, karşılarına birileri çıkıyor ve mutlu oluyorlar. sizin adınıza mutluyum
neden oyle karamsarsin lutfen oyle dusunme:/
inan bende bu aile dostumuz aracı vesile olmasa sap sap dolaniyordum bende de icraat yok yani 😀
hem kesin birşeyde yok insallah hayirli olur
sen kac yasindasin görüştüğün oldumu hic ozel degilse
24 yasındayım daha çok küçüksün diyeceksin belki ama memurum arabamı aldım çeyizimi aldım yani maddi açıdan yapılabilecek her şeyi yaptım. etrafımdaki arkadaşlarım hepsi evlendi barklandı. benim 2 kez görüştüğüm kişi oldu ikisininde evlenme aile kurma tarzı düşüncelerinin olmadığı anlaşıldı. tek isteğim Allah için seven sadık olan aile kurmayı isteyen düzgün bir insan. çünkü bende öyleyim ve öyle olmak içinde her zaman çabalarım. Fakat kader işte her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Bu arada bence ciddi olduğunu belirt. Çünkü kız ciddi değilse baştan anlarsın. Sonra benim durumuma düşme.
Simdi soyle söyleyim cokta kucuk degilsin ideal yastasin, benim goruscegim kizda 27 yaşında aramizda 5 yas var
ne guzel bak herşeyini hallletmissin, bir erkegin istediği profidesin bence konusmalarindan da hanimefendi birine benziyorsun umarim her şey gönlünce olur.
evet ciddi dusundugumu soylicem
ama kiz resimde ki gibi degilse yandi 😀:/
yandik derken
isin sakasi tabi insan birazda guzellik ariyorama agirlik olarak ben tipe degil kalbe ahlaka bakarım insallh iyi enerji alirim.
ama bir yastan sonrada evleneyim diyor insan biran evvel
resimden çokta darklı değildir bence. Hem huyunu sevdikçe de gözünde daha da güzelleşir. buluşmadan sonra buraya güncelleme yap inşallah güzel geçer
yaaa cok iyisin :/
bende zaten bir kisi kalben ahlaken guzelse derker ya yuzu guzele 1 gun kalbi guzele bir omur derler o hesap..
tamam insallh yazacam dua et bana
cok heyecanliyim birde 😐
samada dua edicem iyi dileklerin seni bulur insşallh
ne zaman bulusuyorsunuz tarh belli mi
2 hafta sonra
cok heyecanliyim ya :(
daha varmış baya 😅😅
simdi soyle kiz beni görmüş resmimi tamam bi göruselim demis beğenmese reddederdi dimi buda bir umut yani bende gordum güzel kiz resimde 😊🙃
sence ne diyorsun yoksa laf olsun sansimi deneyim diye mi dusundu acaba
yok ya beğenmeseydi görüşelim demezdi. kızlar erkekler kadar dış görünüşe önem vermez ama yinede içinin ısınması hoşuma gitmesi gerekir. o yüzden beğenmiştir diye düşünüyorum.
insalah öyle olur bende oyle dusunuyorum ya😊😐
heyy ne yaptın bi haber var mı
olmadi ya :(
ciddi misin ama neden olmadı?
heeeey