yaşlı derken kırış buruş olmayı kastetmiyorum. cidden 23-24 olup da yüzü sarkmamaya başlamamış kız çok az. ya yanaktan kilo alıyorlar ya sarkıyorlar. bir 18-19 luk çıtırlar kadar sıkı değiller. istisnalar kaideyi bozmaz ama hep bir kilo almaya meyilli hale geliyorlar bu yaşlar. ve 18-19 deki gibi gergin ciltleri ve çekicilikleri kalmıyor. güya yaşlanma 30 da başlar derler ama tamamen palavra. 30 una geldiğinde bir anda yaşlanma olacak diye bir şey olsa herkes dikkat ederdi açıkçası kendine. erken yaşlardan itibaren bakardı. ama buna rağmen 30 a odaklanmış millet. bence bu yeme içmeyle ve stres düzeyleriyle alakalı. ama cidden 23-24 e varmadan o 18-19 daki sevimlilikleri kalmıyor kızların. 20 yaşında olup da evlilik için hala ben küçüğüm diyen kızlar var valla üzülüyorum onlar adına. tamamen psikolojik. 20 ye kadar büyüyemediysen 20 den sonra hiç büyüyemezsin. gencecik masum tatlı suratlı hallerini arayacaklar.
20-22 den sonraki kızlar bana yaşlı gelmeye başlıyor yanılıyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel ulo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
25 e kadar büyüme olur zaten. 30 dan sonra daha hızlı yaşlanır insan. 10-20 yaş arası ne kadar hızlıysa 30-40 da öyle. Şimdikiler hareketsiz yaşamın getirdiği ve stresli olmanın verdiği bir durum bence
25 e kadar büyüme olmasının imkanı yok. yanlış bilgi. öyle olsaydı penisi de büyürdü erkeklerin. gelişim en fazla 15-16 bilemedin 17 ye kadar olur ama çok nadirdir 17 de büyüme olması. Kızlarda daha erken tamamlanıyor erkeklerde büyüme halen devam edebiliyor 17 bile olsa. ama 25 artık çok absürd bir rakam büyüme için. 20 desen yine anlarım ama o bile mümkün değil. artık yaşlılığın çoktan başlamış olması gerekiyor 25 te.
Git bak araştır bilip bilmeden konuşma. Kızlar 22 - Erkekler 25 e kadar büyüme devam eder sadece ergenlik kadar hızlı değil. Hepiniz takmışsınız bir organa. Organım da organım. Yeter bir rahat olun. Bedeninizi kabul edin. Ameliyat olmayacaksan yapılacak hiç bir şey yok o organa tamam mı?
Anladım abla sakin ol niye öfkelendin bu kadar :D
Organ kısmı hakkında o kadar saçma sapan şeylere maruz kalıyorum ki burada soru kısmında. Seni de öyle sandım patladım 😂 kusura bakma
Sorun yok abla :D anlayabiliyorum seni. Olur öyle arada
abla nasılsınn
İyiyim Beyhan sen nasılsın
ne beyhanı o kim
Engelli kişinin cevabı diye yazılıydı. Beyhan on engelini kaldırdım, sen açıldın 😂
koskoca sitede tek kişiyi mi engelledin 😂😂 hani nerde kaldı bu sitenin gizlilik politikası 😂
😂😂 hayır. Var baya engelli ama mesaj atan da tek bir kişi var yorumlardan doğru 😂 engeli kaldırdım sen gözükmeye başladın ondan 😂 gerçi o büyüktü baya ama anlamadım. Neyse önemli değil zaten 😄
iyi de diğerlerinden engeli kaldırınca onlar da gözükmeye başlamıyor mu? bu nasıl oluyor. öyle bir şey varsa unutulmuş bir açık bu. bir de o kişi oldugunu düşündürtüp de o kadar engelli arasından onun engelini kaldırmayı sana düşündürten ne oldu merak ettim?
çünkü yaşlılar
Sen de fark ettin değil mi bu anlattığımı?
kızlar 25 yaşında sonra pörsüyo şeyleri buruşuyo 18 veya 20 yaş iyidir
senin yaş kaç? 28 değil sanırım. eğer 28 ise objektif yorumun için tebrik ederim derim :D
bi soru sordum sana
www.youtube.com/watch
vay abla müzik dinlerken mi denk geldi bildirim :D
:D
ben de geçmiş sorulara bakıyodum öyle yazıyım dedim : d
Ne sacmalamıssın birader sen ahahha😀😀😀
aslında saçmalamadım ama yine de sen bilirsin