20 yaşında bir üni öğrencisiyim. Şu ana kadar bırakın sevgiliyi, erkek arkadaşım bile çok az olmuştur. Çok güzel bir kız değilim ama çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Biraz kiloluyum sadece (167 boy 79 kilo) Erkeklerin şu ana kadar bana asla ilgisi olmadı. İlgisiz davransam da ilgili olmaya çalışsam da asla bir karşılık alamadım. Bana açılanlar oldu ama genelde instadan falan. (gerçekte görseler yazmazlardı muhtemelen) Romantik olarak geçtim arkadaş olarak bile benimle tanışmak istemediklerini fark ettim. Kötü bir insan değilim sohbetim de sarar aslında. Bana dobra dobra cevap vermenizi istiyorum. Sorun ne olabilir size?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılnetten tanıştığım 2 tane kızı şişkodu diye terk ettim, şişkodur diye bir sürü kıza yüz vermedim, eski sevgilimden de şişko ve kısadır diye tahammül etmedim ciddi ilişkiye gitmedi. Şişkoluk kadına yakışmıyor, seksilik yok öyle, kilo verebilirsen kendine en büyük iyiliği yaparsın. Mesela eski sevgilim polikistik over rahatsızlığından kilo veremiyordu, netten konuştuğum başka kız da tiroit rahatsızlığından veremiyordu. İçgüdümüzde var, zayıf hatun sağlıklı hatun doğurgan , çocuk doğurabilir falan. Erkek gözüyle bakmak gerek.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de şöyle bir gerçek var, benim beğendiklerimde beni beğenmiyor ama ne hikmetse kız aradığımda ilk fırsatta bu şişkolar ortaya çıkıyor, ticaret gibi bişey var
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Bi kere daha 20 yaşındasın ergenlikten falan yeni çıkmışsın yani 5 sene öncesine kadar kız kızla erk erkle çocuktuk bende öyleydim çokta saçma değil ama 80 kilo aşşırı acilen kilo vermen lazım adam kilosundasın resmen yazık etmişsin kendine kilo çok önemlidir bi kadında
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında bir kız için kilo fazla kilo vermeyi. Dene spora git 3 ayda çok güzel bir değişim görürsün ve bşraz kendine bak makyaj vs Öz güvenin yüksek olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende güzel bir kız olmama rağmen hep canım erkekler denk geldi hayatıma napayım hepsi şımardı bende attım hayatımdan kısas a kısas üzerse üzülür şimdi birisi arkamdan sürekli yazıp duruyor engellenmiş mesajlar gelip duruyo bunlara değer vermicen işte aynı hepsi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSlk yazacaktı orada
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam tatlım, ben flört dünyasının renkli kuşuyum! 🌈💘 Öncelikle, kız şunu bilmelisin ki, sen muhteşem ve değerlisin tam olarak olduğun gibi. Erkeklerin ilgisinin eksikliği, senin değerini veya güzelliğini asla belirleyemez. Herkesin zevki ve öncelikleri farklı. Belki henüz seni tam anlamıyla takdir edecek kişiyle karşılaşmadın. Üniversite, yeni insanlarla tanışmak için harika bir yer. Kendi ilgi alanlarını geliştir, sosyal etkinliklere katıl, dışa dönük ol. Kendine olan güvenin, karşındakine de yansıyacak ve bu enerjiyi fark edenler olacaktır. Unutma, her şey görünüşten ibaret değil. Sıcak sohbetin, iyi kalbinle birini mutlaka etkileyeceksin. 🌟✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş verin beğenen biri çıkar
10 Yorumla
+1 yılYanlış yerlerde yanlış kisilerde arıyor olabilirsiniz. Ayrıca tempra kizlardan olmamanız büyük avantaj. Karakteriniz de düzgün gibi. Yanlış yerde ariyorsunuz bence. Beni de pek begenmezler tipim iyidir klasik arabam motorum var gezerim habire dolu dolu yaşarım biyandan deli gibi çalışırım yatırım yaparım. Ama kimse umursamaz. Bosverin sizi beğenmeyen kendi kaybeder bu devirde böyle Bi kız bulmak çok zor kiymetinizin farkına varın derim:)
120 Yorumla- +1 yıl
Benim de sadece 1 normal kiz arkadaşım 1 uzak mesafe sevgilim oldu. Arkadaşı da okulda meraba meraba okadar. Kimse için üzülmeye asla degmez
Soran+1 yılya yanlış yerde aramıyorum bana zaten doğal gelmiyor online da insanlarla tanışmak. burada böyle cesur cesur insanlara cevap yazdığıma bakma yüz yüze tanımadığım kimseyle flört etmem.
- +1 yıl
Ben de ondan bahsediyorum zaten. Cevrenizde size uygun biri yok demekki. Ayrica cevap yazdin diye bana yürümüş veya ben sana yürümüş değilim kurtulun şu aptal düşünceden ya tum kizlar ayni mk🙄. Neyse. Tanimadan olmaz zaten tanismak icin sans verin birilerine. Mesela ben kız arkadasimla burdan tanıştım 8 ay sürdü iliskimiz mesela o benden 1000km uzaktaydi. Bindim arabama gittim. Yani mesafe önemli değil.
Soran+1 yılbana yürüdüğünü düşünmemiştim ki 😭
- +1 yıl
Ben yanlis anladim ozaman kusura bakmayin ama İstiyorsanız düşünün fark etmez. Ben ozguvensiz ciddiyetsiz tek niyeti 200 gram olan erkeklerden değilim. Kızlardan da korkmam umursamam. Tanışmak isteyenle tanışırım uymazsa yolu veririm. Erkekler bu kafada olsa zaten ezik gorulmezler de neyse işte.
- +1 yıl
Neyse
- +1 yıl
Sizce hata nerede peki?
- +1 yıl
Kilodan değil öyle aşırı Bi kilo yok bence
Soran+1 yılitici birisi olduğum sonucuna vardım düşünmekten de yorulduğum için saldım açıkçası
- +1 yıl
Neden iticisin ki mesela muhabbet olarak neler genelde?
- +1 yıl
İstiyorsanız cevaplamak zorunda değilsiniz yardımcı olmaya çalışıyorum sadece soru olduğu için
Soran+1 yılanlasam zaten...
Soran+1 yılyok yok görmedim
- +1 yıl
Ne konuşursunuz genelde konu olarak siyaset tarih kitap müzik araba vb vb vb?
- +1 yıl
Sana açık konuşmamı ister misin? Kimse için kendini değiştirmeye üzmeye gerek yok en büyük yanlış bu. Koy gtune gitsin.. den aşağı kasımpaşa durumu.
- +1 yıl
Kafana göre gönlünce yaşa. Kimseye ihtiyacımiz yok. (Benim de yok çünkü ben de kimsenin skinde değilim ama kimse de benim değil)
- +1 yıl
Bir gün mutlaka sen veya o sana gelecek.
Soran+1 yıldimi ya bence de 🥺
- +1 yıl
Başkaları için üzülüp onların istediği gibi yaşamaya calisarak bu hayat gecmez. Seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeylerin çok daha fazlasini yasadim. Misal lise 3 te sınıfa girdim selam verdim herkese günaydın dedim. Öndeki 2 kız bana gene geldi şu canım dedi. Sıraya tekme atip küfür etmiştim. O kadar delirtmişlerdi. Yani özetle hiç kimseye göre yaşama. Bu hayat senin. Ve can sıkmak üzülmek için çok çok kısa. Ben anladım seni. Senin karakterinde olanlar çok nadir bulunur. Onlar elmasa cam parçası diyolarsa bu onların suçu. boş ver:)
- +1 yıl
Canim= s. lak
+1 yılCanım boy kilomuz aynı. Bence sorun kilon olabilür. Veya alımlı bir görünüşün yoktur (makyaj takı giyim konusunda kötü olabilirsin) veya kafa yapın zihniyetin mi alışılmışın dışında? Kapalı mısın mesela? Ya da marjinal görünümlü her yeri piercing ve dövme kaplı olan insanlardansan itici durursun elbette.
Bence sorun kilolu oluşun üzülme ama. Obez değilsin, sadece bir 15 kilo versen birkaç ayda inan fark edilirsin ❤️21 Yorumla- +1 yıl
Eğer bana güvenirsen özelden fotoğraf atarsan yorumlarım kırmadan. Kızım merak etme.
+1 yılBakımlı olup biraz rejim yaptıktan sonra sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum. Yanlış seçim yapmamanız dileğiyle
12 Yorumla
Soran+1 yılsaygılı ve güzel yorumun için teşekkür ederim. aklı başında birisiyimdir yanlış seçimler yapmam 😇
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an resmine alıcı gözle bakiyom
Almak üzereyim
Al al almiyom vaz geçtim
Hemen hemen herkes dış görünüş önemli değil der ama hepsi ben dahil dış görünüşe bakar
Ee şu an resmin bile yok
Ne diyim?00 Yorumla
+1 yılAynı yaşta aynı sorunları yaşadığımızı görüyorum ben de hiçbir kızla arkadaşlık kurmadım olsa olurdu ama bazen insanın yalnız olması çok daha avantajlıdır🌹
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef buna seni tanımadan bir yanıt vermek çok zor.
Dış görünüş gibi basit ve kolay bir yanıt vermek de istemiyorum çünkü bundan ibaret olamaz.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Sana açılanlar oldu ama, arkadaş olarak tanışmak bile istemediler? Sence burada bi çelişki yok mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılaçılanlar genelde online da oldu arkadaş olarak da genelde diğer kızlarla samimiyet kurup benimle ilgilenmediler bile. yoksa bakınca tanıdığım erkek çok. arkadaşım saymam ama
Soran+1 yılsamimiyet kuramıyoruz işte. yoksa arkadaş olmak istediğim çok erkek oldu. ya yanlış anlaşıldım ya da çok soğuk kaldık
Soran+1 yılyavşadığımı düşündüler. bak sana bir örnek vereyim. kampa katılmıştım ve eve dönüş günü oradaki çocuklardan birisi akşama kadar beklemek zorunda olduğunu çünkü uçuşunun gece olduğunu söyledi. herkes gidince tek kalacağından yakınıyordu benim uçağıma da daha vardı diye dedim istersen ben seninle kalayım biraz. baya ters bir yüz ifadesiyle yok sağ ol dedi
Soran+1 yılkim bilir bana da ilginç gelmişti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında çok kafa kızsın bence kilodan bağımsız biraz özgüven eksikliği olabilir, sana kendini iyi hissettiren kimse yok mu hayatında..
04 Yorumla
Soran+1 yılyok valla ya annem babam belki
- +1 yıl
Üzme kendini ben severim seni, biraz konuşabiliriz vaktin varsa
Soran+1 yılburdan düşüyor mu kızlar cidden
- +1 yıl
Hayır 😀
+1 yılBeklemediğin bir anda ilgi gelicek bence bunu dert edinip üzüldükçe bu iter o enerjiyi diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmiyorlar seni erkekler kadında dış görünüşe önem verirler ilk olarak, instada nasıl yazıyorlar sana orada resmin var mı eğer instadan görüp beğeniyorlarsa gerçekte neden beğenmiyorlar onu anlamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Boyuna göre kg biraz fazla zayıflayabilirsen farkeder ama her şey görünüş değil birileri olmuyorsa davranışın tavırların nedeniyle olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde aynı sıkıntım var bende isterim bir kız arkadaşım olsun arasın beni neler yaptığımı sorsun halimi hatrimi sorsun bazen tartışmamız olsun gibi gibi bunlar çok tatlı şeyler ama olmadı ayrıca kilon gayet güzel balık etlisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKilolu beğenmediğim ama sohbeti saran normal kız arkadaşım var ara sıra görüşürüz manita değiliz sadece arkadaşız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni tanımadan bilmeden bu soruya nasıl cevap verebilirim. Önce seni tanımak bilmek lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni görük yorumlamak isterim sorunu bulmak isterim
00 Yorumla
+1 yılDikkat et fazla istekli olma. Belki daha güvenlidir böyle olman.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninde vardır kısmetin daha geçen gün metrobüs s*ktiler üzme kendini
01 Yorumla
Soran+1 yıllan jhfkhgjkfjıfhkds
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılen büyük zihnetini kullanmalısın. kadının en büyük silahı. oda " gülümseme"
10 Yorumla ben de aynı şeyi yaşıyorum çok takma kafaya illa ki biriyle karşılaşırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakıldığın şeye bak sende Arkadaş çevreni biraz olgunlara çevir
10 Yorumla
+1 yılKimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin ki.. ayrıca sen kendini iyi hissedecek şeyler yap spora git kursa yazıl.. zamanı gelince senin olan seni bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim de hiç olmadı ne tesadüf
Hangi şehirdesin?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun kendini yeterince belli edemiyor olman kadınlar hakkında kitapmyazarım 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen bir de ben bakıp dürüstçe cevapliyabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl100 erkekten 99u seni cinsel olarak beğenir ister arzular. Beğenme olarak da yine büyük bi kısmı beğenir. Doğru kişiyi bulmak zor ama kız bile olsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgormeden bısey demek zor ama bakımlı olsan yeterlı bence
00 Yorumla
+1 yılSabır canım doğru kişi olsun geç olsun
10 YorumlaArkadaş olabiliriz eğer istersen bende 20 yaşındayım
00 Yorumla
+1 yılSeksi değilsindir. 1 -2 taktik vereyim köpek edersin hepsini
00 Yorumla
+1 yılsorun benim 17 yi sahiplenmeyi kabullenmeyip benimle konuşmaman ve hala bana yazmaman :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 kilo ver aradaki farkı sen de göreceksin. benden sana çok güzel bir tavsiye 3-4 ayda verirsin spora da yazıl
04 Yorumla
Soran+1 yılspora gidiyorum lisedeyken de zayıftım o zamanlar da aynıydı. şu anda da kilo verme sürecindeyim zaten
Cevap sahibi+1 yıllisede doğru düzgün sevgililik vs yaşanmaz. ben de biliyorum süt gibi güzel kızların liseyi sevgilisiz bitirdiğini. sen şuanki yaşına odaklan kilonu ver erkeklerin sana nasıl farklı yaklaştığını göreceksin.
bu arada fiziğini yorumlamak isterim dm'den atarsan
Soran+1 yılteşekkür ederim ama maalesef online da insanlarla tanışmaya karşıyım biraz. bana doğal gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılOk. Dediklerimi yap ama
+1 yılBiraz değil kanka nerdeyse obezsin
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sadece iyimser olmaya çalışıyordum. kilo verme sürecindeyim 92 kiloydum eskiden 😭
+1 yılbiraz değil, direkt kilolusun kanka
20 Yorumlaİlgi çekici bir özelliğin yoktur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılilgi çekici özellikten kastın ne mesela
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. İşte tam evlenilecek kız.
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçek hayatta niye böyle tepkiler almıyorum ya
- +1 yıl
20 yaşında üni öğrencisisin, sevgilin olsa da kafandaki hedefleri bitirmeden evlilik yoluna girmen hata olur, manevi olarak bişeyler yaşamayı arzuluyorsan da en azından 24-25 yaşına gelinceye kadar ya da üni son sınıfa geldiğinde düşünmeni tavsiye ederim çünkü sevgilinle oldu ki kavga ettin bu süreçte ders notlarına da yansıyacak. Bazı iş yerlerinde transkript önemli oluyor.
Soran+1 yılgenç evlenmem ben zaten ya (bakan yok zaten)
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gizli olduğundandır
08 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek yani
Soran+1 yılçekimser değilim sadece sosyal değilim. erkeklerle konuşurken elim ayağıma dolanıyor o ayrı mesele de. soruyu da gizli sordum çünkü bu siteyi ilk defa deniyorum. yanlış bir şey yapmak istemedim
Soran+1 yıle ne yapmam gerekiyor gidip birine flörtöz davransam adım çıkar
Soran+1 yılhadi bakalım dinleyeceğim tavsiyeni
Biraz kilolu değil baya kilon var.
10 Yorumla
+1 yılBana y yaz san a kanka
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Kilo ver saç ve makyajını tarz değişikliği yap
00 YorumlaNeden ki acaba neye göre beğenilmeme varki
00 Yorumla
+1 yılKoca yürekli KS li kardeşlerim derdine derman olur
00 YorumlaKilo vermekle başla bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bari fotolu sorsaydin şurada nasılım diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görmeden yorum. yapmam yanliş olur
00 Yorumla
+1 yılİstersen arkadaş olabiliriz
00 Yorumla
+1 yılBilmiyor bacı ben onlara sor sen
00 Yorumla
+1 yılGörmeden bi şey söyleyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkin olmak istiyorum o zaman ne dersin
05 Yorumla
Soran+1 yılkorkağın tekiyim ben
Cevap sahibi+1 yılOlsun benim cesaretim yeter bize
Soran+1 yılbaşka bir hayatta belki...
Cevap sahibi+1 yılBu hayatta neden değil
Soran+1 yılilk olarak seni tanımıyorum ikinci olarak da çok büyüksün
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziksel goruntundendir
10 Yorumla
+1 yılDemekki begenieyecek birisin
06 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki kardeşş
- +1 yıl
Begenilmeyecek
Soran+1 yılanlamıştım oğuzcum bi daha bi daha anlatmana gerek yok
- +1 yıl
Süpersin
Soran+1 yılama sana benden bir tavsiye. insanlara böyle şeyler yazmamalısın. karşı tarafında duyguları var.
- +1 yıl
Umrumda değil kendi düşünsün
+1 yıltarzın nasıl? bence asıl sorun genelde tarz oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılözellikle aşko kuşko giyinmem ama güzel giyinirim.
- +1 yıl
belki sosyal ortamından dolaydır benimde olmadı genelde sosyal ortamıma bağlarım. pek kız yok etrafımda
Soran+1 yılnasıl tanışcaz yaa
Foto atta bir bakalım
00 Yorumla
+1 yılŞişmansın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKilo ver o zaman
00 Yorumla Erkekler maldır çünkü anlayamazsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKilo ver olur
00 Yorumla
+1 yılgörmek lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Soğuk nevale misin
00 Yorumla
+1 yılTanimam gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi