AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sorunun sahibi arkadaş umarım yorumumu görürsün. 11 ay geçmiş ama ben yeni görüyorum bunu. konuşmamız lazım
Deha yok Tarık var olmaz mı
Ne yapıcaksın dehayı hayırdır?
Asil sen hayırdır 🤣🤣
Sordum ya benim arkadasimdida ondan bildigim kadariyla yok
Hmm evet biz onunla konustuk baya sonra kavga ettik öylece bitti sonra da aklima geldi sorayim dedim Rizeliydi değil mi
Evet bende oralı diye biliyorum hesabini silmis
Öyle mii neden acaba🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hicbir fikrim yok baya uzun zamandir hatta
Ulastin mi dehaya
Yokk niye ki
Benimde bir sey sormam gerekiyorda kendisine o yuzden burada mi acaba diye
Yokk adin ne peki?
Bubarada o ünlü bir siyasetcinin oğluyumuş
Gercekten mi kimin oğluymus
Soyleyemem maalesef 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Benzerlikten bulabilirsin aslında 😉
Rizeli bir siyasetçi mi :D aklima baska isim gelmedi emin misin ayrıca ne alaka ne isi olsun oyle birinin bu sitede ayrıca soylesen ne olur yahu ne yapayim kimin ogluysa oglu
Karadenizli doğru ama yok ya o biraz değişik bir tip o yüzden soyleyemem ben de farklı bir yoldan ogrenmiştim indan intikam almak için ama sonra dedim boş ver değişik psikopat biri ama çok zeki lavukk🤣🤣🤣
Anladım evet değisik biride sen neden intikam almak istedin kufur falan ediyor tamamda sevgilin falan miydi? yok canim psikopat degil bence sadece cok zeki ve cok cikarci biri de ne yapacak sanki soylesen bari hic soylemeseydin merak etmezdim
Sevgili gibiydik ama sonra işlettim bunu başka kişilerle de konuşuyormyş meğer ve ben de bunu telefon numarası üzerinden araştırdım buldum instadan falan vs vs annesi de bir akademisyen bir üniversitede.
Aşko boş ver soyleyemem🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Senin onunla ne gibi bir ilişkin var peki
Nasil bir cikar elde etti senden
Benim yalniz arkadasimdi aslinda ben oyle olmasini istedim yani cok kiisyle bu site uzerinden konustugunu goruyodum zaten ama hakkinda senin gibi detaylı bilgilere sahip degilim ama simarikligi buradan geliyormus sanirim, seni aldattı yani kendinede sorsan afedersin cok duzgun biri falandir sasirdim Şu an bunlari duyunca en son bi hesabini gormustum yine bi kiza yaziyordu aslinda sonra o hesabinida kapatmis
Gizliden cikayim dmden soyle ya da gorusumu sil bende numarasi vs hicbir seyi yok inan kendisiyle hicbir yerden ilsetisim kuramam zaten kiz cok merak ettim tayibin oglu mu bu ahahajsjsjs
Deha hesabı mi yoksa başka bir hesap mı? Ay kiz cok iyi edebiyat yapiyordu ama bir de gel bana sorrrr 🥺🥺🥺 ama cok sevoyordum bee 2 yol oldu bu arada bizimkisi
Ayyy yok canımmm o normal biri değil başıma bir şey gelirr merak edilecek bir sey yok yaa o kadar buyutme gözünde🤣
Ama şöyle soyleyeyim babası da siyasetçi ama asil büyük siyasetçi bir akrabası 😉 artık anla yaniiii🤣🤣🤣
Yok askim baska bir hesaptı bende rastgele gordum ama sonra baktim kapatmis, ya ben cok fazla konusmadim edebiyat falan yapmadı bana cok ama kelime darcigi cok genis ve kendini iyi ifade edebiliyor ve agzi cok iyi laf yapiyor isterse tabi bence birde cok farkli biri yani onlarca erkek tanidim hepsi asagi yukari aynidir ama o farkli biri ama aileden gelen sımarıklıgın verdigi bir sey olmali demek ki bir kizla yetinemiyor :DD buradan ben baska bir sevgilisini daha biliyorum hatta o kizla uzun sure konusmuslar sanirim, barisirsiniz belki belli mi olur :D sen niye buradan bulmaya calisiyorsun numarasi varmis ya sende
Kiz yeminle tahmin edemiyorum tayyipten baska karadenizli siyasetci tanimiyorum ki babasini bilebileyim ayrica ne yapsin sana sadece ben bilicem kendisini gorsem bile gidip senin baban suymus mu diyecegim sadece merak ettim senin basina bir sey getirmez korkma soyle sil gozunu seveyim ahshshs meraktan catlicam
Onkiz kimmm peki adi veya onunla alakali bir sey biliyor musin?
Kiz deli soyledim ya zaten sana 🤣🤣 babasını boş ver akrabasi zaten o kişinin...
Valla sarisin bi kiz onuda hesabinda gormustum hala arada konusuyorlardi eski sevgilisi oldugunu soylemisti ama ismini bilmiyorum, kiz nerde soyledin bas harfini soyle bari ahahaha cildiriyorum
Ayyy meraktan catlayacakn hee benim de basimi belaya koyacann🤣🤣🤣
Ay evet o geri zkli kız zayif sarışın
Bu arada deha 4mksi beni engelledi bu yüzden burada anonim yazıyorumm🤣🤣🤣
Ahahshsjs basini niye belaya soksun ne yapabilir bi ben bilicem cidden oyle boylee merak etmedim tahminde edemedim ki, aynen o kiz guzel ama, burada var mi deha o yuzden soylemiyosun sennn
Olabilir o hep baska hesap açıyor kiz o face up güzeli hic de güzel değil
Deha burada götürebilir
Hayir hesap acsa bile bu bilgiyi senin soyledigini bilemez bu bir soru cok eski zamanda sorulmus bi soru bu soruyu gormesi mumkun bile degil baska bir secenekte soyleyince direk gorusumu sil eger beni deha saniyorsan vallahide degilim :d hmm bilmem ben onceden gordum guzel bi kiza benziyodu senide cok merak ettim valla
Kanka deha yazılımcı biliyorsin dimi?
Ayrica ben hir ara onunla alakali soru sordum aninda huldu beni rezil etti 🥺
Onuda bilmiyordum, dur gizliden cikiyorum yaz bana korkma bu kadar ya hem belki barismaniza vesile olurmus :Dd
Lann tamma yazıyorumm reisin akrabası on defa yazdim anlamadinn🤣🤣🤣🤣
Ahajasjsjdjdjjd yuhhh nesi oluyor uzaktan mi yakindan mi ak partili yaniii bu cocugun bu sitede ne aradigini hala anlamadim ben cok ilginc cidden o zaman
Kanka ak partili demedimm ama o farklı biri biliyorsun hitleri falan destekliyordu bir ara
İnan bilmiyorum ki ben soyledim uzun sure konusmadik senin sevgilinmis, olsun yinede buyuk redflag akrabasi olmasi bile, ama onun gibi biri niye bu siteden sanal iliski pesine duser cok sacma cidden siz bulustunuz mu
Neee arabayi yeni duydummm
Bence onun herkesten gizlediği bir şey var o yüzden sanal takılıyor bulamadık fiziksel bir şey olabilir
Fiziksel ne olabilir ki ya boyu 1.10 falan olmasaydi :D normalde spor yapan kasli masli bir sey diye biliyorum ben tipide iyi ama tuhaf gercekten, bence ailesinden kaynakli olabilir
Kanka evet kasli falan ama hep bana fotolari yaridan gonderiyordu hic boydan atmadi su an bir suru fotosu varr bende
Ayy bilmiyorum bir de o arabayi kim soyledi sana
Ama ne gibi problemi olabilir ki bence burayi sadece ciddiye almiyor olusu buyuk ihtimalle fiziksel bi probleminin olacagini dusunmuyorum, ne arabası kiz oyle birsey soylemedim ki ne arabası anlamadim
Zaten takmiyordu burayı... Soldi zaten...
Pardon yanlis anladim ya kafam güzel birazz jabhd
Yani takmıyordur bencede ben bu derece biri oldugunu bilmiyordum cok sasirdim gercekten, sen hala seviyor musun cidden
Aklimda kaldi ya ben arkadaşlarimla gece çıkmıştım 3 te dondum beni aninda engelledi cevabımı bile dinlemedii😔😔😔
Yuhh kendisi baskalariyla konusurken iyide sen gece disari ciktin diye mi bitiriyor, ne kadar sure sevgili oldunuz ki siz
Birkaç ay sürdü 6 ay galiba
Kufurbazdi cok
Kıskanç biriydi de ama umursamaz gibi de davranıyorduu
Azda degilmis, valla soyledigim gibi cidden akilda kalan biride en son iyi bir insan oldugunu duymustum :D
Kim dedi sana iyi insan olduğunu
Vee buradan biriyle cok kötü konusmalar yapmış kiz hepsini ifsaladi kaynar sular döküldü resmen başıma
Son hesabinda iyi biri oldum artik yazmis oyle gormustum ben, ciddi misin ne yapmıs ben hep iyi biri olarak tanidim onu hayir kufurbaz tamamda oyle sen anlattikca sasiriyorum Şu an
Tamam son hesabında o mu yazmış iyi biri olduğunu? Başka ne yazmış peki?
Kanka o öğrendiklerim onun kotu oldugunu göstermiyor ama ondan beklemeyecegim seyler yazmiş kıza
Evet son hesabinda konustugu kiza yazmis yorumlarda, yani bence sinirli biri sinirlenince oyle seyler konusabiliyordur buyuk ihtimalle, bu yorumlari gorup bizimde ebemizi bipmesinde
Hayır daha farklı seyler ogrendim hakkında
Peki yien ayni o sarışın kiza mi yazmış
Bir sey soyluyosun devamini soylemiyosun ki ne ogrendin dicem yine soylemiceksin o yuzden sormuyorum bile, yok ya baska bir kiz buda kizil bir sey oda
Kanka bunu asla soyleyemem zaten kizdan laf alana kadar öldüm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️zaten diğerini soylettin bunu soyleyemem
Va 0çcc her yerde bir 4m buluyor kendinee 🤨🤨🤨
Ahajsjsjsjdjdj ne gibi bir sey citlat bari, benim gordugum 3 5 kizla konusuyordu yorumlardan gordugum ama buda yeniydi j ile mi ne basliyordu kizin hesabida
Hmm anladimm
Yok bubizel bir sey soyleyemem
Sen dehayi bu kadar bildiğine göre sende de bir şeyler var sanki hshss
Dmue gelsen anlatirdim simdi buradan soyleyemiyorum bende taniyorum 3 5
Kiz soyle ben burada her seyi acikladimm
Neyse boş ver canim onemli seyler degil, soyledigim gibi kendisine bir sey sorucaktim ben o yuzden soruna geldim pek ilgilenmiyorum
buradaysan bakar mısın gerçekten çok şaşkınım
kızlar eğer görürseniz lütfen yazın
Napıcan
Merak
Bilmem 6 ay üstüne geri geldim bi barış lonely mi ne her şeye cevap veren elemanı gördüm sadece
Ajhshshshs o her yerde bazen wp de karsima cikacak diye ödüm kopuyor nahshs
Wpde ben çıkıcam karşına
Yok Ama Ben Varim
Ne varr
Nnasilll