Sevgilim EVLİİ?

26 yaşindayim ve bu yaşima kadar bir ailem olmadi. Üvey babamin tacizine uğradim annem beni 15 senedir arayip sormaz babamın maddi manevi hiç bir desteği olmadi hayatimda anlayacağiniz yapayalnizim hiç kimsem yok bu hayatta. 3 sene önce biri girdi hayatima ve dünyam değişti maddi manevi herşeyimle ilgilendi bozulan psikolojimi duzeltmek için aylarca konuştu ilgilendi benimle maddi yardimci oldu manevi oldu ailemin yapmadigini yapti bana. Ilk aylarda çok iyiydim ve mutluydum sonrasinda onu kiskanmaya başladim tabi yanliş olduğunun bilincindeydim evli ve çocuklu olmasini kaldiramadim ve onu biraktim aylarca arayip sormadim. Bekar erkeklerle şansimi denemek istedim. Konuştum anlaşmaya çaliştim normal bir hayata atilmak istedim ama olmadi anlaşamadim sevemedim kimse o gibi olmadi. Aylar sonra bir sokakta karşilaştik ve tekrardan konuşmaya başladik.. başka erkeklerle birlikte olduğumu bildiği halde zoruna gide gide yine de bana olan sevgisine yenilip benimle konuşmaya devam etti.. beni seviyor ve ben onu öylece birakip gittiğinde çok aci cekti biliyorum. Ve şu an tekrar birlikteyiz bir türlü kopamiyoruz birbirimizden. Bu işin bir sonu yok biliyorum ama hem beni onun kadar seven olmadi hem de onun kadar sahip çikan olmadi siz olsaniz sevginize sahip cikip devam mi edersiniz yoksa kalbinize kilit atarmiydiniz? Lütfen cevap verin gerçekten her gece ağliyorum bu hayata şanssiz geldim ve öylede devam ediyor adetlerce antidepresan kullaniyorum ve ruhsal problemlerim var beni tek idare etmek isteyen o var yoksa intihara kadar yolum vardi 😔
Sevgilim EVLİİ?