Normalde böyle şeylerden hoşlanmam, eski sevgilimle sevgiliyken ve ona kızgınken telefonuna bakmıştım ve o şekilde kaydedildiğimi görmüştüm.
Beni gerçekten sevdiği için mi kaydetmişti sizce?
Beni gerçekten sevdiği için mi kaydetmişti sizce?
Hiç bir kızı nefesim aşkım hayatım böceğim diye kaydetmem. Maksimum kalp emojisi ya da ismine benim anlamına gelen iyelik ekini kullanırım ayşem fatmam hayriyem gibi😂
Benim ex biraz arabesk dinleyen biriydi beni o şekil kaydetmişti benim alışık olduğum şeyler değil pek ama onu cidden sevmiştim o da beni sevdi mi hiç emin değilim artık
seni kaydetme şeklinden sevgisini anlayamazsın
Biliyorum da işte insan sorguluyor bazen🫠
Cevap
7Cevap
Nefesim diye kaybetmem ben. sevgilimi sevgilim olarak ya da bebeğim olarak kaydederim ya da hayatım da olabilir
Onu yazacak türk kızı yok yabancı kız alırsam o zaman yazarım türk kızına onu yazarsan sen nefessiz kalırsın o zaman
Vavv çok büyük konuşuyoruz ki gerçekleşsin değil mi
Hiçbir kızı. Ben sevgililerimi isimleriyle kaydederim.
Çok kötü kokan bi kızı..
Cunku su an bogazimda iltihap var ve les gobi nefesim.
😅😅
Geçmiş olsun
40 tane sevgilim oldu hiç bir kızı böyle kaydetmedim
Kimseyi "nefesim" diye kaydetmem sanırım.
Büyük bir şey oluyor o zaman öyle değil mi
Bana çok şefkatle yaklaşıp sarılıyordu bebeğim diyordu kokumu içine çekiyordu 3 aylıkken yaptı ama ayrılmak istedi sonradan o yüzden artık beni sevmediğini düşünüyorum eskisi gibi değil😔
6. ayda ayrıldı
Şehir dışına ailesinin yanına gitmek için izin almıştı. Ondan sonra çok değişti. On günde mi başkasına aşık oldu sence? Uzaktaki birini sonradan zaten başka biri varken sevmek mümkün mü
Hayır konuşmuyoruz. Onun iş yeri benim ev yolumun üstünde. Karşılaşmamak için yolumu uzatıyorum. Tekrar karşılaşsak ilişkimiz tekrar başlar diye korkuyorum. Çünkü benim güvenimi kırdı buluşmadan ayrılma kararı aldı.
Akciğer gibi kızı
Sigarayı bıraktırmaya çalışıyordum bir akciğer olabilirim belkide😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?