2 3 keredir durum atıyo bakıyorum belirli bi süre sonra bende kayboluyo 24 saat dolmadan.
annemden baktım onda duruyo bende gözükmüyor
önceden böyle bi şey olmuyodu. kimse de de olmuyo durumda bi tek sevgilimde öyle.
böyle bi ayar mı var?
2 3 keredir durum atıyo bakıyorum belirli bi süre sonra bende kayboluyo 24 saat dolmadan.
annemden baktım onda duruyo bende gözükmüyor
önceden böyle bi şey olmuyodu. kimse de de olmuyo durumda bi tek sevgilimde öyle.
böyle bi ayar mı var?
Kolay bir şey aslında onu yapmak belli kişiye belli saat aralığında gizlemek ama bunu neden yapıyor onu anlamadım
nasıl yapılıyor ki
ilk defa duydum açıkçası
Çok kolay önce durum paylaşınca durumu gören kişilere ekliyor seni belli saat geçince şu kişilerden durumu gizle var seni o kişilere ekliyor sende görünmez oluyor durum. Bunu yapıyor yani
anladım
ben hiç görmedim o ayarı yani belirli saat geçince durumu gizle diye hiç denk gelmedim
Durum paylaşmaya bastığında durum gizlilik ayarı çıkıyor oraya gidince zaten hemen anlarsın ama bunu niye yapıyor onu anlamadım
bende bilmiyorum kafam takılan da o zaten
ve bende oyle bi yer yok😂
https://hizliresim.com/ec6vf0m
burdan sonra mı dediğiniz yer çıkıyor
Şimdi bir resmi durma eklemeye çalış paylaşma dan önce yan tarafta üç nokta çıkacak orada görecek sin o noktaya basınca
Tamam işte orada durum kişiler yazıyor ya ona tıkla
Tam sol altta
tamam ama orada öyle bi şey yok
sadece bunlar var bende
https://hizliresim.com/152uoom
tamam tıklayınca yine
ikinci attigim gibi çıkıyor
ben şimdi anladım.
tekrardan okuyunca.
teşekürler
Şunlar hariç kişilerime tıkla orada senin seçtiğin insanlar görür senin durumunu, sadece şu kişiler de ise kişiye göre gizleme var yani. Sen birini bunlara göster dediğin de o kişiye gösterir sonra o kişiyi budurumu gösterme yerine ekleyince o kişiden o dk durum gider
Hele şükür beni mafettin gece gece 😂😂
anladım anladım.
😂😂😂
ayy hakkını helal et
Tamam kendine çok iyi bak Allah'a emanet olun
sizde tekrardan teşekkürler
Rica ederim ne yaptık sanki. Allah a emanet ol
yaaa yine ben🫣😄
ben kendim denemeye çalıştım ama yapamadım.
baştan tekrar anlatabilir misiniz😬
benim için önemli olmasa bu kadar üstüne gitmem ama yine yaptığı için...
anladığımı yazsam. daha dikkatli okuyunca şöyle anladım doğru mudur?
bir fotoğraf seçtim duruma atacam. sol alt köşede sadece şu kişilerle paylaş diyorum. o kişi görüyor. gordukten sonra da durum gizlilik ayarlarından şunlar hariç kişilerime onu ekleyince durum ondan gidiyor.
doğru mu anladım acaba?
Cevap
1Cevap
kasıtlı olarak yapıyor sana gizliyordur
attığı şey de kendi fotosu yani
abes bi sey yok
sormadım.
çünkü önceden böyle değildi.
dediğim gibi son iki üç seferdir böyle
öyle bir ayar varmış..
demek ki yapıyor
garip anlamadım
öyle bir ayar var ister sadece herkese isterseniz sadece seçtiğiniz kişiler görüyor isterseniz de seçtiğiniz kişiler durumu görünmüyor gördüğünüz kişinin telefonunda ss alıp kendinize gönderin onu sevgilinize atın neden bana gizledin bu durumu diye sorun çok ilginç bi cevap verecektir illaki
eğer bi daha tekrar ederse bu durum
o zaman sorucam
şu an zaten yeni barıştık sayılır tekrardan bozulmak istemiyorum
teşekürler görüşünüz için 🌸
Senden gizliyor sanırım
Annenden takipe devam et bence, bir haltlar karıştırıyor olma ihtimali yüksek
Tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar