Erkek hoşlanıyor mu anlayamıyorum?

Sınıfta diğer kişilere farklı bena farklı davranıyor. Onlara kanka gibi nasıl diyim yüksek ses ya da cidden kankalarmış gibi konuşuyor ama bana gelince kibar , nazik, ince düşünceli tatlı birine dönüşüyor ve ne yaptığını da tam anlayamadııımm. Hep böyle anlayamadığımda böyle eğilme kulağıma kadar onu duyamıyorum o beni duyamıyor hep hemen eğiliyor asansöre binerken bastı kapı açıldı bekledi benim geçmemi ve kapıyı elini koyarak tuttu kapanmasın diye bana hep farklı teşekkür ederim diyor bende rica ederim diyorum beğeniyor falan bakışıyorduk şu ara yok bence onun önünde benimle ortak oturan 2 kız var biri beni aradı saat kaçta buluşacaksınız dedi bende bilmiyorum dedim siz ne kadar birbirinize bağlısınız öyle hareket ediyorsunuz dedi bende Güldüm geçtim falan. Sonra diğer kız snapime yanıt verdi vs konuştuk şey dedi okula gidecek misin bende bilmiyorum dedim oda X kişisine sor dedi bende konuştuk dedim haa iyi bari dedi X de giderse git beraber gidin tek okula gitme dedi mesela sonra şey dedi X çok iyi bir arkadaş dedi sana da ayak uyduruyor dedi benn şok oldummmm bunlar bir olmuş ağzımdan laf almaya çalışıyor ve bunlar bana böyle konuştular kim bilir X e ne dedilerrrr eminim onla da böyle ima etmişlerdirr offff asla bu oğlanı çözemedim

Erkek hoşlanıyor mu anlayamıyorum?