8 aydır sevgiliyiz
İlk buluştuğumuz an bir Gül aldım (o almadı) sonradan çicek aldı niye almadın diyince)
İddia ya girdik kaybettim battaniye ördüm elimle (o emek verdiği bir şey yapmadı bana)
Sevgililer gününde kendi ellerimle kalpli kutu hazırladım (ben hediyemi gönderince oda o zaman hediye aldı bana birde pasta
Bu kadar şeyi yaptım ve bana uzak mesafe ilişkisi bizimki (görüntülü konuşurken evlilik teklifi yaptı beyaz altında değil)
kötü hissediyorum ne kadar üzüldüğümü konuştukça daha kötüsü oluyor işte
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanlış kişiyle beraber oluyorsun gadası
Ben mi çok düşünüyorum bu yüzden mi rahat düşünmesem bende onun gibi yapsam beni anlar mı
Ben çok meraklıyım sevdiğim insanı mutlu etmeye Aslan burcuyum bu arada yerden göklere çıkarıyorum mutluluktan ama o beni bir kere göklerde gibi hissettirmedi seven insana zor gelir mi
Biraz umursamaz biri olabilir bide belki maddi sıkıntıları var, ama bazen umursamıyor diye bişey de çıkabilir
Maddi olarak düşünerek yaşıyor doğru kirada yaşıyor kendi hayatının geçimini sağlıyor başka birinin sağladığı desteği de yok
Şöyle bir şey var
Bana Ayağım üşüyor diye ev botu aldı
Sevdiğim yiyeceği aldı
Beğendiğim kazağı yollayıp süpriz yaptı
İlk doğum günümde hiç görüşmedik o zaman üstünde resmimin olduğu pasta yaptırdı ben mi kötü düşünüyorum acaba zamanla düzelir mi ben mi kuruntu yapıyorum
Ama biliyor musun şu zamanda gerçekten çok zor ev geçindirmek ayakta kalabilmek, sana karşı yaptıkları belkide elinden gelen din belki çok zorlanarak yaptı bunları. Bence uzun süre dir beraber siniz bu çok güzel bişey ben çok mutlu oldum inşallah hep mutlu olursunuzml. Ama sana karşı yapabildigi o kadar bekli çok zor bu zaman dedim ya
İlgisinde sevgisinde sorun yoksa problem değil ya çünkü bugün parası olmaz yarın olur
Haklısınn ben kuruntu yaptım çok teşekkür ederim düşüncelerin için rabbim sizede mutluluk versin en güzelinden🙏
Çok teşekkür ederim inşallah benim içinde iyi olur her şey rabbim içindeki bu sıkıntıyı alsın inşallah dua etsen keşke bana
Dua ettim iyi hissetmeme sebep olduğunuz için yinede diyorum Rabbim şu mübarek cumanın ve Kadir gecesi sebebiyle gönlünde geçen neyse hakkında hayırlısına kavuştursun🙏
Amin o kadar iyisin ki Rabbim şu içimdeki sıkıntıyı alsın inşallah çok bunaldım içim daralıyor, Allah ne muradın varsa versin şu mübarek günde
Aminnnnn ne derdin varsa derdine kavuşursun inşallah bugün bol bol dua edin namaz kılın. Rabbim elbet yol gösterir 🙏
İnşallah edeceğim namazımı kılıp sanada dua edeceğim inşallah dualarım kalbine dokunur çok teşekkür ederim iyi insanlar iyi ki var dünya durdukça var ol
Yazdıklarına bakacak olursak çabalamıyor gibi.
Şöyle bir şey yaptı
Ayağım üşüyor diye ev botu aldı
Sevdiğim yiyeceği aldı
Beğendiğim kazağı yollayıp süpriz yaptı
İlk doğum günümde hiç görüşmedik o zaman üstünde resmimin olduğu pasta yaptırdı ben mi kötü düşünüyorum acaba zamanla düzelir mi ben mi kuruntu yapıyorum
O zaman çabalıyor sen kötü düşünüyon gibi.
Tamam sağol ama neden görüntülü konuşurken evlilik teklifi yaptı anlamadım insan bi planlar düşünür güzel bir yüzük alır birde evlilik teklifi ne kadar önemli biz kadınlar için kafaya takıyorum
Yani orası biraz anormal olmuş, kendisine bi sor bence.
Şöyle dedi sen bana sevgililer günü için böyle düşündüğün emek verdiğin bir kutu hazırlanmışsın bende bir anda heyecanla mutluluktan o an. Etmek istedim dedi her şey bir anda yoksa yanına gelince teklif edecektim dedi ama haklısn telafi edeceğim dedi nasıl edecekse yüzüğü gördüm süprizi kaçtı hevesim gitti dedim o yüzükle gelme takma dedim
Birde evliik yüzüğü dediğin beyaz altın oluyor sertifikalı yani özel kutuda öyle bir şey alabilirdi çünkü yapılan evlilik tekliflerini görüyorumda ışıklı zarif bir kutu beyaz tek taş yüzük bana sunduğu altın kaplama
Niye böyle diyorum ben ona güzel iyi bir saat almayı düşünüyorum fiyattan kaçınmam sevdiğim insanı mutlu edemeyeceksem ne için var o para
Telafisi en azından sürpriz niyetinde olacak o açıdan bak bence, şans ver ona telafi eder güzel bir şekilde.
Kadin erkeğe gül mü alır? Hasta ziyareti olsa neyse. Kirk yıllık kâni olur mu yani?
İlk buluşma zamanı içimden geldi aldım benim yaşadığım yere geldi uzak mesafe ilişkisi ilk anı çiçekle taçlandırmak anlam katmak istedim
Bu nedir aga
Neymiiiş açıklasana bi