döver misiniz söver misiniz? görmezden mi gelirsiniz?

döver misiniz söver misiniz? görmezden mi gelirsiniz?

🤨🙄şöyle yapardım aşkım artık gidelim mi ve ona benim korkunç bakışlarımdan bi bakış atardım inan bidaha benimle karşılaşmak istemeyecek 😊😊
Böyle bir şey olmaz da olursa ve en önemlisi güven bence ama bi uyarı her zaman iyi dır 😎😅😅🤷♀️🤷♀️
@karanlikdunyam_
Yav aşkım kusura bakma da sen o kadar tatlısın ki senin nasıl korkunç bakışın olabilir 😅😅😅😅
İyi bari ben şanslı kısımdayım 😅😅
İşte gerçek bir hanımefendi
@heygeorgegrg teşekürler 😄😄🤗🤗
Birincisi asillik kelimesi kadına kullanılır duruşu var kelimesi adama. Benim yanımda benim sevgilime kimse yruuyemez. Piskomat kavgacı vs olduğum için değil ben onu ortama karşımda ki insana hissettiririm. Diyelim ki ben yokum o anda geldim oraya gördüm birincisi hayatımdaki kadını korku ya da hzuursuz hissetmeye ek şekilde davranır. O da bu davranışın farkında ise kısa bir süre isterim ondan. Sonrası karşımdaki ne verdiğim tepkiye o insanın yaklaşımı. Kavga mı olur özür dilerim haklısın der başını mi eğer o bana değil akrsimdakine bağlı ama muhakkak tepki veririm.
Ben uyarmam sevgilimin yürüyen kişiye yaklaşımını hareketlerini gözlemlerim ilişkide ona göre şekil alır ondan sonra yürüyen kişiye teşekkür ederim 😅😅😅
Yok askim daha önce çok yaşandı bir şey yapmıyorum dediğim şekilde nznzndd
Pis döverim
Yolalim askm bakalim kimiş seviğime göz dikenn gaci
Cevap
51Cevap
Ben uyarmam onun uyarması mı olur direk dalarım ben 😂
Efendiyim ama geniş değilim 😂😂
Naber kız bayan kokan kocama ağzının suyu akan derim
Kimse benim olana yürüyemez bu reel içi sanalda herkes herkezle sevgili
Sevgilim uyarmayı bilmiyorsa benden önce ex olur..
İçimdeki barbar ortaya çıkar..
Ne döverim ne de hakaret ederim. Hayatımda olan erkek zaten belli bir olgunluk ve karakteri seviyesine ulaşmış biri olacağı için onun gerekli cevabı vereceğini düşünürüm. Basitleşmeye gerek yok. Diyelim ki benim düşündüğümden çok absürt bir durum gelişti ve o da flört vari bir konuşmaya girdi. Hayatından çıkartırım olur biter. Basit insanlar için kendimden ödün verip kalitemi düşüremem.
Teşekkür ederim.🌸☺️
Döverim canım. Zaten sevgilim olan kişi bir zahmet taviz vermesin böyle şeylere
vermemeli
Görmezden gelecek kadar geniş değilim.. Saçını başını yolarım.. Ben benlikten çıkarım.. Mümkünse benim sevgilime kimse yürümeye kalkışmasın.. Ayaklarını kırmak zorunda kalmayayım.. Benim olan benimdir o kadar.. 😂
Böyle bir durumda uyarı yapacağımı hiç zannetmiyorum farklı düşüncelerim var.
@SevgiUwu Bu erkek eğer çevresinde olan biriyse bunu çekinmeden yaparım çünkü ben bir erkeğim ve bir erkeğin bir kıza kafayı taktı an ondan kolay kolay vazgeçmeyeceğini bilirim o yüzden ben alfa oldumu o erkeğe göstermem gerekiyor ki tekrar buna cesaret edemesin. Basit gibi görünse de aslında bu ciddi bir durum.
Ben bir ker3 yasadim bunu yani yanımda çok belli etmeden sevgilime birkaç şey söyledi bi otelde is yemeğin de olduğumuz için ses etmedim sevgilim de takmadi zaten sonra ikisini koridorda konuşurken gördüm gizlice bakayım dedi erkek arkadaşım uyardı kadını sevgilim var ve seviyorum bana böyle konuşma diye o gün tamam dedim olmuş bu
Böyle:
Uyarmam ya sevgilim uzak dursun. Varoş çingeneler gibi saç baş kavga edecek değilim. En fazla mesafesine dikkat etmesini rica ederim.
Benim kız arkadaşım olsaydı ona birçok erkek asılabilirdi ama bunun için bir şey yapmam gerekmiyor kız arkadaşım iradeli ve güçlü bir kadınsa kendisini rahatsız eden kişiye haddini bildirecektir zaten.
Dün yaptığım gibi güzel bir görüş yazarım:) daha da onun seviyesine inip yellozluk yapamam
kenara çekerim ve derim ki adam mısın oğlim ırz düşmanı mısın
bak bir daha sevgilime baktığını dahi görürsem seni sevgilime... tiririm
tamam mı hadi git şimdi
kötü söz için kusura bakmayınız normalde böyle değilimdir
Sevgilimi çeker öperim gözünün önünde , o da bizi seyr eder 😹
Büyük terbiyesizliktir. Hulk'a bile dönüşürsem şaşırmasınlar.

Tutmatın sakın benii 😄
*Tutmayın
Öyle bir şeye cesaret edeceklerini sanmıyorum.
Sakin bir şekilde uyarırım. Devam ederse de yolarım.
Bilemiyorum ruh halime bağlı, peki ben sorayım sana. Birinin sevgiline yürüdüğünü görsen ne yaparsın?😄
Arkandayım kız.😄
rica ederim kız🥳💃
Orada sevgilimin tavrı önemli ona göre ya hak ya bismillah derim.
Sorun yok öyleyse
Biri sevgilime yürüme cesaretini gösteriyorsa sıkıntı o şahısta değil daha çok benim yanımdaki adamdadır.. Gösterdiği tavır burada çok önemli çünkü tüm gemileri yakma potansiyelim vardır..
Sevgilim olduğunu bilmiyorsa söylerim sevgilimin bu durum hoşuna gidiyorsa sana gelirse senindir derim ama sevgilim onu tinlamiyorsa innat yürüyorsa sevgilime o an beni kimse tutmasın yani
Bilmiyorum, başıma gelmedi ama uyarırım sanırım. Sert olmasını umduğum bir üslupla. Başarabilir miyim emin değilim. Ama yaparım bence. 😂
Ahaha Allah korur çok üzemezler diye inanıyorum. 😇
Amin😇
Baktığınada bakacağınada yürüdüğünede bin pişman eder eline verir parçalarını toplar uzaya yolculuk yaptırırım
Ben de onun üstünde yürürüm.
Böylelerine anladığı dilden konuşmak gerekiyor, başka türlü “ insan “ gibi uyarmak yakışmaz bize bu tarz insanları.
Siz izin vermediğiniz müddetçe kimse size yaklaşamaz. Cesurca yaklaşıyorlarsa ben yanımdakinden vazgeçerim.
Biraz izleyelim bakalım sevgilim bilir yapması gerekeni. Ya da canı nasıl isterse ama göze alacağı birtakım sonuçlar olur. 😅
Adam biliyorsa beni
Ve ısrar ediyorsa farklı
Ama adam bilmiyor ve ısrarcı bir tip değil
O zaman saygı duyarım
Eğer "benim" sevdiğim adam bunlara sessiz kalıp maal veriyorsa önce bir onu sorgularım.
Görmezden gelmeyeceğim kesin bilen bilir😅
Sen yolarsın gaciyi
Ben yolmam o kendini yolar😂
Yanımdayken birisi yürüyemez. Ancak sanaldan vs yazanlar illa ki olur bu durumda sevgilimin tavrı benim tavrımı belirler.
sevgilim aklı başında bir insan olscsgini tahmin ettiğim için büyük ihtimalle o kıza ağzının payını verir bana gerek kalmaz.
sevgilimle benimde umrumda olmaz şaaahseeen , şiddet middet boş iş.
görmezden gel geç LSMXOSPSPWLSLSNDHSPLWWĞŞ
Ararim 155 hi haaaa derim ya da beyfendi bu yaptığınız çok ayıp derim
Sevgilisi olduğunu bildiği halde yaparsa hakkı sağlam bi kötektir
Direk küçük dusururm orada sevgilim tepki vermiyorsa ikisinede Allah yardım etsin o zman
Arayıp konuşmuştum utanmıyor musun sevgilisi olan birine yürümeye diye
Kız da bana Ahmet olmazsa Mehmet olur dedi 😅 kendım kaşarım demek istedi yani
Sevgilimin yanında sesimi çıkarmam, elbet karşılaşırız tenhada asla affı olmaz
Sevgilimle sevgili olduğumu onun gözü önünde kanıtlarım gene devam ediyorsa konuşurum
Sevgilim yürütmesin! Hiç öyle münakaşalara giremem.
Vallaha tam olarak ne yapacağımı kestiremiyorum ama ağzıyla burnu yer değiştirir öyle diyim
Öyle bir şey olursa çekerim tenha bir yere sertçe uyarırım.
Yani ben pek uyarı kısmında kalmazdım kafayı yumruğu ortaya karışık gömerdim beyaz ışığı görmeye yakın bırakırdım bir daha yaparsa beyaz ışığı görürdü
Uyarıda bulunmam aslında önemli olan yanımda olan insanın ne tepki verdiği. Yola devam edeceğim kişi o çünkü
Yani hiç yasamadigim bı durum. Ama lisedeyken arkadaşımın sevgilisi öyle bı yaklaşımda bulunmuştu. Arkadaşıma anlatmıştım ayrilmislardi
Agzini burnunu kirarim bu konuda tavizim yoktur. Ben kiskancim arkadas sevgilime karima kimse yanasamaz.
Sevgilimin nasıl tepki verdiği önemli. Kenarda dur politikası yapıyorsa sepeti koyardım. Yürüyenle muhattap bile olmazdım.
Sevgilimin karşılık olarak verdiği tavra bakar, ondan sonra bir daha yürüme ihtimali olmayacak kişiyle bir hesaplaşma yaparız.
Kardeşim bak bu kız benim sevgilim, yaptığın çok ayıp, lütfen bir daha rahatsız etme demem tabi kafayı çaktığım gibi anasının vajinasına geri sokarım
Benim bir şey söylememe gerek kalmadan sevgilimin gereken tavrı koyabilecek olgunlukta olmasını isterim. Ha iş tacize kadar gelirse o zaman müdahale ederim.
Çiftlerden biri dışarıya kuyruk sallamazsa Muhtemelen kimse yürüyemez
Bazı şeylerin uyarısı olmaz. O konuda biraz katıyım.
Var0ş senin saçını başını yolarım derim ve dalarım😀
Eğer sevgilimle benim sevgili olduğumu bilmesine rağmen yürürse öldürene kadar dövme ihtimalim var. Fakat bilmiyorsa sadece sözlü olarak uyarırım. Zaten bir daha yapmaz
Uyarmak mı? Çok kibarca değil mi o?
Ben yeminle döverim
Harbi söylüyom yolarım
sevgili beğeni anlayışım çok farklı o yüzden kimse yürümez
Güler geçerim sevgilim olacak insan da pas verirse bırakırım top oynasınlar
Düzgünce uyar sonra devam ederse ciddileş sonra hala aynı şeyleri yapıyorsa artık lafların hükmü yok demektir dövmelisin bence bu benim düşüncem.
Uyarmak mi yaşamina son veririm
Döverim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?