Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanlış anlaşılmak NE DEMEK?
Onu sevmiyorsan neden onla görüşmek istiyorsun , YOK onu seviyorsan hoşlanıyorsan "yanlış anlaşılma" lafını neden ediyorsun? gayet DOĞRU anlaşılıyorsun ! NET ol.. hani erkeklere diyorlarya kadınlar NET ol diye..
işte sende NET ol ve bak.. karşındakide NET mi?birdahada Yanlış anlaşılma lafını kullanma bence? Gayet doğru anlaşılıyorsun , ondan hoşlanıyorsun ki çaba gösterip onl ailetişim kurmaya çalışmışsın.. bu güzel bir şey !
Çoğu kadın ezik aciz ya da kibirli egolu narsist akılhastası ve kendini beğenmiş , senin bu yaptığın cesurca hareketi çoğu Türk kadını YA-PA-MAZ.. korkaklık ya da kibir kendini beğenmişlikten ve sürekli zaman kaybederler, insanlar bu ülkede zamanı BOŞA harcıyorlar bekliyorlarda bekliyorlar , özelliklede kadınlar zamanı boşa harcıyorlar , erkeklerle tnaışmaya görüşmeye hiçbir çabaları YOK sürekli erkek KÖPEK olsun durup dururken ayağıma gelsin vs vs gibi boş saçma kıl hastası düşünceleri var çoğunun.. bu öğretilmiş ACİZLİĞİ çevredeki arıza tımarhanelik ilişki uzmanlarından öğreniyorlar.. Erkekle ilgilenmeyeceksin erkek köpek olacak zorla senin peşinden koşacakmış vs vs saçma sapan erkeğe saygısız! aşağlıkça! düşünceler vs.. düzgün hiçbir erkek "zorla" kadının sevmeye görüşmeye çabası olmayan sürekli kaçan ( çocukça) bir kadınla GÖRÜŞMEZ (abaza sapıık değilse, tek amacı kısa süreli ilişki yatmak kalkmak olan bozuk bir erkek değilse düzgünse!)
Gayet doğru anlaşılıyorsun , Yanlış diye bir şey yok bunu kafandan SİL ve bu ülkedeki insanları DİNLEME ! özelliklede akıl hastası kendini ilişki uzmanı sayan arızaları HİÇ dinleme! kel gay , feminist tipleri vs.. içinden gelen neyse onu yap DOĞAL OL ! KAZAN
Diğer gerriizekaalı çoğunluk kadınlar çaba göstermezler tanışmazlar konuşmazlar MAAAL gibi bekleyip dururlar.. hoşlandıkları erkekle görüşmeye tanışmaya çabaları yoktur çoğuu beyyinnsiz kadının bak maz iligilenmez , sokakta sosyal hayatta kime hangi erkeğe baktıklaır belli olmasın diye güneş gözlüğü takarlar , sokakta kimseyi duymak istemedikleri için kulaklık takıp gezerler.. erkek köpek olsun durup duruken ayağına gelsin zorla tanışsın diye beklerler? KOMEDİ mantık dışıve beyin yakan düşüncelerdir bunlar.. Bir erkek * ittse durp duruken sana geliyorsa herkese gider seni kolayca aldatır bu cesaret değildir !!! AŞK SEVGİ karşılıklıdır ! seninde kadınında çabası olacak erkeğinde çabası olacak.. bir erkek önce uzaktan bakar tanımadığı ama hoşlandığı kadına ! bilmez o evlimi? sevgilisi var mı? sözlümü? nişanlımı? karşısındaki kadından bir yeşil ışık bekler etik olarak insancıl olarak.. çoğuu beyinsizz kadın isee asla o yeşil ışı yakmaz, tanışmaya çabalamaz!!! Türkiyede ççook büyük insanlık ve zeekaa problemleri var.. erkeklerin çoğu bu yeşil ışığı göremeyince kadıla tanışmadan sırtını dönüp giderler, bencede haklılar !!! kimse bulmaca çözmek zorunda değil , düzgün erkekler saapık değildir !!! kadınlarda ZEKA prooblemleri var bu ülekde ya da kibir kendini beğenmişlik EGO narsistlik var.. düşün ki karşındaki kadın evli ya da sevgilisi var çoluğu çocuğu var? çoğu erkek bunu düşünür kendi aklında.. eğer kadının çabası yoksa İSTEMİYORDUR tanışmayı.. zorla düzgün hiçbir erkek gelip tanışmaz, eğer sen ona bakmıyorsan ilgilenmiyosan tanışmaya hiçbir çaban yoksa.. hatta birde üstüne çoğu kadını yaptığı gibi o erkeğeiküfreder gibi kötü kötü bakıyorsan TAMAM o iş bitmiştir ! bu o erkeği istemiyorsun demek oluyor ve o erkek düzn biriyse zorla sana gelmez !!!
neyse özetle bence sen iyi yapmışsın akıllıca bir davranış , ZEKİ bir kızsın.. çoğunluk buülkedeki geerrizekaalı kadınlar gibi ZAMANI BOŞA harcama çabala ve sonuç al. Budur!
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürlerr😃
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani kısmen de olsa yanlış anlaşılmaya müsait hele ki ilk buluşma içinse
055 Yorumla
Soran+1 yılneden ama niyetim kötü değil hatta animasyona gitmek istiyorum
Soran+1 yılben etmezsem o davet etmiceği için denemek istiyorum
- +1 yıl
Sinema değilde kahve içmek kafe filsn olabilir
Soran+1 yılo daha normal diyosun
Soran+1 yılsinema daha masum gelmişti
Soran+1 yılnasıl sorabilirim ki ben bunu
- +1 yıl
Gel sana bi kahve ısmarlayım de bu basbayağı buluşma daveti olur
Soran+1 yılpekiii bu kişiyi çok tanımıyosam ama tanışmak istiyosam yine aynı şeyi sorabilirmiyim
- +1 yıl
Tabiki
Soran+1 yılönce konuşmayı ilerletip mi sorsam yoksa soruyim bitsin mi
- +1 yıl
Biraz muhabbet olsun aranızda sonra muhabbet arasında söylemen daha hoş olur
Soran+1 yılama yine benim yazmam gerek
- +1 yıl
Bu kişi reelden değil mi
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
O zaman muhabbet kurmak kısmen daha kolay olabilir mesafe yok o zaman aranızda aynı ilden yani
Soran+1 yılyok ya dibimde keşke uzak olsaydı
- +1 yıl
Dibinde ise sanaldan biraz muhabbet et sonra reelden ilerlet muhabbeti aynı iş yeri filan mı
Soran+1 yılyok değil onun çalıştığı yerde görmüştüm
Soran+1 yılya rahatsız etmek istemiyorum ondan yazıp yazmamak arasında kaldım
- +1 yıl
Takipleşme vs varsa yazman hiç sorun olmaz bence
Soran+1 yılhayır yok
- +1 yıl
O kötü oldu
Soran+1 yılben en iyisi gidiyim bi sohbet etmeye çalışıyım
- +1 yıl
Bir şey sorma bahanesi ile muhabbet başlat
Soran+1 yılgidiyim bi engel yiyimde rahatliyim
- +1 yıl
O niye be
Soran+1 yılistese o da yazabilirdi
- +1 yıl
Yani ama belki yazacak cesareti alamadı senden
Soran+1 yılilk ben yazmama rağmen mi belki biraz fazla soğuk konuşmuş olabilirm
- +1 yıl
Bak biliyorsun kendini
Soran+1 yılyaz diyosun yani
- +1 yıl
Yaz tabiki aklında kalmasın en azından soğuk konuşma bu defa bari
Soran+1 yılbişi olursa suçu kime atıcam
- +1 yıl
Bana at hep bunun aklına uydum de
Soran+1 yılöyle yaparım artık
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Soran+1 yılyazdım bişey olursa çok utanırım ve umarım bi daha asla karşılaşmayız
- +1 yıl
Sakin ol bi
- +1 yıl
Belki de sayemde bi buluşma gerçekleşecek
Soran+1 yılbuluşma teklif etmedim o sonranın işi
- +1 yıl
Biliyorum ama ilk adımı attın
Soran+1 yılikinci adım demek istedin galiba jdhffhf
- +1 yıl
İkinci adım nasıl yani
- +1 yıl
O soğuk konuştuğunu sayma onda ben yoktum
Soran+1 yılheee onu saymıyosak ilk oluyo
- +1 yıl
Heh işte
Soran+1 yılben pek olumlu olucağını sanmıyorum ama bakalım
- +1 yıl
Karamsar olma artık ya
Soran+1 yılgöbek adım o benim ben hala yaşicağım utanci düşünüyorum
Soran+1 yılengellesem nolur
- +1 yıl
Saçmalama bekle biraz
- +1 yıl
Ne yazdın sen
Soran+1 yıldoğaçlama yaptım biraz önceki konuşmaya göre diyelim soğuk değildim emri vaki falanda değil gayet güzel belirrtim istediğimi
- +1 yıl
Sen şu mesajı bana da bi atsana
- +1 yıl
Birde burdan artık yetişemiyorum yazışmaya
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Erkeğe göre anlayış değişir aslında
034 Yorumla
Soran+1 yılçok tanıdığım biri değil dışarı çıkıp tanışmak amaçlı çağırıcaktım aslında tam first date de denemez
Soran+1 yılxnhffjf o zaman bizim iş yattı çünkü ondan böyle bir teklif gelmez ortak tanıdıkta yok
Soran+1 yılsürekli yüz yüze geldiğim biri değil ilk yazanda benim zaten olursa benim hep ilk adımı atmamla olur ondan bişey geliceğini sanmıyorum
Soran+1 yılki kabul ediceğininde garantisi yok sadece şansımı denemek istiyorum hayır derse daha uğraşmam
Soran+1 yılöz güvenim yerle bir oldu şuan🥹
Soran+1 yılbenim amacım ilişki değil tanımak belkide benlik değil
Soran+1 yılkendin için mi diyosun benim için mi
Soran+1 yılhiçbir fikrim yok
Soran+1 yılbilemedim napsam
Soran+1 yılhazırlıklıyım ya red yesem üzülmem zaten tanımıyorum
Soran+1 yılgidiyorum o zaman
Soran+1 yılyoookkkk beeeeee🤣🤣🤣
Soran+1 yılneyse ki ortak tanıdık yok hemen unuturr gidiyorummm
Soran+1 yılengellemem gerekebilirr xjfjrri
Soran+1 yılçok gerildim
Soran+1 yıldoğru ilk adımı atmak kötü bişey değil gayet saygı ve edep çerçevesinde sorcam hayırda derseeee kaçıcaaammm
Soran+1 yılteşekkürr ediyorumm
Soran+1 yılricalarr efendimm
+1 yılHayır, bir kızın ilk buluşma teklifi etmesi kötü bir şey değil. Günümüzde cinsiyet rolleri daha esnek hale geldi ve kadınlar da rahatlıkla ilk adımı atabiliyor. Eğer birini gerçekten tanımak istiyorsan ve buluşma teklifi yapmak istiyorsan, neden olmasın? Önemli olan karşılıklı iletişim ve anlayış. Cesur ol ve istediğin gibi davran. 🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kötü değildir
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabi ki de. Bir erkeğin bir kıza buluşma teklifi etmesi kadar normaldir. Genelde erkek çıkma, buluşma, evlilik teklifi etmelidir denir ama erkekler de insan kadınlar da. Erkeklerin üzerine bu kadar sorumluluk yüklenmesi elbet te geçmişten gelen bir durum. Fakat artık modern çağdayız ve bu tarz soruların sorulması saçma. İnsanlara ben buluşma teklifi ettim dediğinde muhtemelen "ne? Sen mi ettin?" "Aa sen mi ettin? " benzeri tepkiler duyarsın. Ama insanların ne düşündüğünü veya ne dediğini umursayacak olursak işimiz zaten çok zor. O yüzden buluşma teklifi etmen kötü bir şey değil reddedilme korkusu varsa da olmasın biraz özgüvenli ol.
00 YorumlaSamimi kız severim ben. Taktik yapmayan, dürüst.
Annesiyle babasıyla problemi olan kızlardan kesinlikle uzak duruyorum. Onların enerjilerinden çok fazla nasibimi aldım.
Düzenli gitmeyen her şeyi bırakıyorum. Mahallemdeki samimi bulmadığım insanlara bile selam vermiyorum.
Olmuş insan arıyorum, olmuş kadın arıyorum ama bulamıyorum. Galiba yok, kendine kıymet veren, seven.
İlk buluşmada aşırı yüksek gelen kadından hoslanmam. Ama sınırları olan ama bana ilgisi olan kadını basimin tacı yapardim. Ama yok böyle bir kız
00 YorumlaTatlım kime göre neye göre yanlış? Eger medeni bir ülke olsa sorun yok tabi. Ama bu ülkede yanlış. Direkt seni cepte ve yatakta görüyorlar.
Ben de yıllar önce denedim. Cepte görülünce hemen geri vites yaptım. Ha çok istersem karşıdakinin bir şekilde davet etmesini sağlarım. Ama niyeti olan eder. Eğer niyeti yoksa sen sakın teklif etme.04 Yorumla
Soran+1 yılniyeti şimdilik olamaz çünkü çok fazla tanışmıyoruz amaç buluşup tanışma zaten
- +1 yıl
Helal sana bee
Soran+1 yılkime
- +1 yıl
@mayisgly ye
Ben yanlış anlamam açıkçası normal bir şey olarak görüyorum kızlar bu ilk adımı atma konusunda çok korku yaşıyor da bu kadar kasmayın kendinizi hiç gerek yok gerçekten yanlış anlaşılacak bir şey yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBu algıda çıkın KIZLAR
her adımı erkek atmak zorunda değildir ikili ilişkilerde sizde adım atabilirsiniz bu iki taraf içinde güzel biseydor korkmayın hiç bisey yanlış anlaşılmaz
Bu algıda çıkın egerki sen sinemaya davet etmezsen içinde bir üste kalacak ve çocuk senin hakkında şöyle düşünecek bu kız ozguvensiz ben bununla birlikte olamam00 Yorumla
+1 yılAçıkcası ilk buluşmada neden sinama tercih edilir ki? Farkı düşün ya da düşünme sonuçta ilk buluşma ve birbirinizi tanımıyorsunuz oturup uzun uzun kendinizden bahsetmek hoşlandığınız ya da hoşlanmadığınız şeyleri konuşarak birbirinizi daha iyi tanımak varken susup sadece film izlemek bana garip geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil abi neden olsun? Bence kim hoşlanıyorsa ilk adımı o atmalı bunun cinsiyeti olamaz. Bizim toplumda kızlar adım atmaz, atarsa adı çıkar basit görülür diye saçma bir algı var hayır ya ne alaka, kimsenin haddii değil başkasının tercihine ve hayatına karışmak boşverin konuşan konuşsun siz cesur olun ayrıca duygularını dile getirdin diye seni yollu ve basit görecek bir erkek varsa canı cehenneme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların peşinden koştuğu yüksek çekiciliğe sahip alfa türü erkek olmadığımdan, arkadaş olarak gördüğünü düşünür ve bu yüzden temkinli yaklaşırdım. Mesela İslama yakınsa , görüşmezdim. Zira böyle kadınlar, genelde alfa olmayan erkeklerle birlikte olmaz ; arkadaş olarak görürler. Ancak İslama uzak bir kadınsa, yoklardım; beni ne olarak görüyor acaba diye.. Kemalist olmama rağmen, türbanlı daha çok düşüyordu bana. Red ediyordum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü bir şey olsun ki sonuçta hangi tarafı istersek görüşmek o taraf teklif eder bitti bu kadar bunun kadını erkeği yok Çıkın artık şu toplum mantığından erkek şunu yapar kadın hiç onu yapar yıl 2024 artık
00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey değil de ilk buluşma da sinema olması bence pek de mantıklı değil gibi 😄 Sonuçta daha ilk buluşma öncelikle rahat rahat sohbet edilebilecek bir ortam olması gerekmez mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. İlk 50 öpücük soruna geliyorum cafeye davet edebilirsin ya da tanışmak için dolaşmaya falan ama sinema olmaz. Yanlış anlaşılır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılYa yok artık kızlar teklif etsin ya yeter valla ben bıktım
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam abi hemen kızlara iletiyorum
- +1 yıl
Koş koş çabuk
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar özgüvensizlikten ve cesaretsizliğinden kaybediyor hep... Çoğu kötü evliliği olan kadının azcık özgüven gösterse müthiş insanlara ulşıcağını bilmeden önüne yatıp debelenen ilk erkekle evlenip pişman olması durumu çok yaygın...
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda her şey tersine dönmüş bir tek altın tarafını kızlar üzerine almadı. Biz erkekler olarak çocuk doğurabilsek onu da yapacağız çünkü.
00 Yorumla
+1 yılBence çok normal bir şey ama erkeğin adım atmasını tercih ederim.
08 Yorumla
Soran+1 yılbenimde tercihim o ama bıraksam atmicak ondan iş başa düştü😮💨
- +1 yıl
Olsun iyi ki cesaret etmissin boş ver
Soran+1 yılred edildikten sonraki gelen pişmanlık ve ben ne yaptım hissiii sjjfruurir
- +1 yıl
Kizilcik serbeti Mihri😂🥲
Soran+1 yılmihri ben sana bakmam ki!!!
- +1 yıl
Sinirlendim simdi 😁 Metehana
Soran+1 yılgidip yarım porsiyon red yiğesim varrr jzhfdhfur metehan erkeklerin özeti ya
- +1 yıl
😂😂😂😂 haahhah
+1 yılerkek muhtemelen onunla yiyismek istedigini dusunup gaza gelmistir kolay gelsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun ki? İlla erkek mi teklif edecek? Cinsiyetçi tabular kadar saçma bir durum yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıltabuyla bir alakası yok derdim teklif etmek değil altında saçma bir fikir araması
işyerinden birine adım atmak cok cesurca benim de öyle bi niyetim var ama dedikodudan korkuyorum bana özelden yazar mısın naptın merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı yerde çalışmıyoruz onun çalıştığı yer
Soran+1 yılama gidip birine söylerse bende de dedikodu olabilirr
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim ne derse desin kizin teklif ettigi iliskiler uzun surmuyor. Ya da kizin adim attiği. Ben kendi karakterimce soyleyecek olursam benlik değil. Karsi taraftan beklerim
00 Yorumla
+1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle davran
Sahte olmaktan iyidir net olmak falan00 Yorumla
+1 yılHayır neden kötü bir şey olsun ki? Davet etmek istiyorsan davet etmelisin :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılHauir niye yanlis anlasirsin arkadaşca da olabilir sevgili mayetinde de
00 Yorumla
+1 yılKisiye bagli rahat erkekse sorun olmaz egoluysa havaya giriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılNeden sinema? Müsaitsen bu akşam bi kahve içelim mi demekte hiçbir sorun yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil bunu başka yerlere çekmeye çalışan fesatlar hep olacak ama
00 Yorumla Yeni yeni icatlar çıkarıyorsunuz deli misin niye ayıp olsun
00 Yorumla
+1 yılkötü değil ama erkeğin hemen g*tü kalkıyo o yüzden bunlara hiçbi şey teklif etmicen teklif edeni de ilk bikaç kez reddetcen daha gelmiyosa da başkasına bakcan. uğraşılmaz bunlarla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir şey tabii ki değil ama ben tercih etmem ilk adımı erkekten bıktım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır, genelde ederler zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz iyiymişsiniz ben buradan biri ile tanıştım 3 hafta geçti nerede yaşadığını bile söylemdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi bişey en son bi kız ben 6. sınıftayken 23 Nisan gösteri şeysine davet etmişti ondan beri benle konuşan dişi yok
00 Yorumla
+1 yılİlişkide kız erkek ayrımına bakilmamali aşk varsa hangi tarafın olduğu önemli mi ki
20 YorumlaBence değil. Her şey de erkekten bekleniyor bu çok yanlış bir durum. Açıkçası bu durumu aşmak için de olağanın dışına çıkmak gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılKlişelerden kurtulun da değişiklik yapmaya alışın artık. Bir kızın teklif etmesi hoş bir durum. Hani eşitlik diyordunuz, eşitseniz siz de teklif edin.
00 YorumlaHayır değil tabiki ben cesaret edemem o ayrı mesele. d
10 Yorumla
+1 yılYoo hak ediyorsa karşı taraf etmesinde sorun yok bence
10 Yorumla
+1 yılBen herkese ilk adımı atarım pat pat sadece birinin benden ayrılması zoruma gider takma asko
10 YorumlaBu filmi izle bak tavsiye ederim bu filimde ben aşkı öğrendim
00 Yorumla
+1 yılSinema olmazda çay olur
016 Yorumla- +1 yıl
Sinema ve çay arasında ki fark ne? Seni bir kız sinemaya davet etse gitmez misin?
Soran+1 yıluçarak gider hemde
- +1 yıl
İlk buluşma için sinema saçma
Sen karşılıklı sohbet mi edeceksin
Yoksa filim mi izleyeceksin - +1 yıl
Bir kız davet etse
Çaya giderim
- +1 yıl
Çeviririm
- +1 yıl
Ve her kıza da gitmem
Kızına göre değişir
Soran+1 yılbizde her önümüze geleni davet etmiyoruz zaten abi
- +1 yıl
Sinirlenme abisi
Soran sensin atar yapan sensub
Soran+1 yılhayır sinirlenmedim sinema yanlış bir fikir olabilir çoğu kişi farklı yerlere çekmiş böyle oldukça kimse gitmez tabiki bir çay teklifide tam bir date gibi geldiği için onuda ondan bekliyim dedim oyüzden sinema
- +1 yıl
Ula date mate bilmem
Davet ediyor işte laaan çok düşünme bu kadar
Soran+1 yılo etmiyo ben edicem
Soran+1 yıl*edicektim vazgeçtim
- +1 yıl
Etme boş ver
Soran+1 yıletmedim zatende niye
- +1 yıl
Adamla sohbet ediyorsan bırak o etsin
Soran+1 yıletmiyorrumm diyorrruummmm çok tanışmıyoruzz amaç tanışmakk konuşsam zaten onun etmesini beklerim
+1 yılbeğeniyor musun hoşlanıyor musun?
018 Yorumla
Soran+1 yılbeğenme
- +1 yıl
arzuluyor musun peki? yaşlar kaç
Soran+1 yıltanımıyorum ki sadece tanışmak istiyorum ve 21
- +1 yıl
nerden tanışıyorsunuz
Soran+1 yıltesadüf diyelim
- +1 yıl
tesadüf değildir ya :) tek sefer mi gördün? bir kaç kez görüşmüşsündür
Soran+1 yılbir kaç kez gördüm az çok konuştukta
- +1 yıl
ben de onu soruyorum nerde gördün :) iş yeri mi okul mu? cafe mi?
Soran+1 yıliş yeriii
- +1 yıl
demek ki daha çok göreceksin :)
Soran+1 yılbilemiyorum
- +1 yıl
yine de sen cesurca bir adım atmışsın. bana da lazım senden bir tane :)
Soran+1 yılherkese yapmıyorum ama nsjfhdjrjf
- +1 yıl
😂 fiziken nasıl birisin? hangi şehir
Soran+1 yılnormal bir insanım işte
- +1 yıl
herkes normal :)
Soran+1 yılbende öyleyim işte
- +1 yıl
ama herkes farklıdır. 2 tane aynı insan bulmak imkansızdır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü değil derler ama bi yandan da basit görürler
10 Yorumla
+1 yıldeğil bizim ülke manyak
00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey sonra kendilerini bir şey sanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılneden yanlış olsun ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. Tabi kötü, havası bozulur 🖤
00 YorumlaAlışılması gereken bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde değersiz buluyor erkekler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka daha da mutlu olur erkek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Iyi bir şey. bana 1 adım gelene 2 adım giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ben bi kere yaptim kac sene gecti hala utaniyorum ya😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yoo açık insanlari severim , ozgüvendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim açımdan evet
00 Yorumla
+1 yılUygun değil bence etmemeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen ısmarlayacaksan olur tabii
00 Yorumla
+1 yılEdebilirsin ama dikkat sapık çıkmasın
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir neden olsun ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın normal akışına aykırı
00 Yorumla
+1 yılSinemaya davet etmiş yatağa değil be yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi bir şey bugün teklif et
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsinemada el ele tutuşarak film izleyin
Cevap sahibi+1 yılben sevgilimle sinemada arka koltukta öpüşmüştük 😅
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?