Kız arkadaşımdan nasıl ayrılırım (üzmeden)?

Merhaba öncelikle iyi geceler, şimdi biz kız arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yaklaşık 6 aydan fazla süre geçti yakın zamanda ilk buluşmamız gerçeklesicek (di) ama son 1 aydır gerçekten uyusunda biraz oyun oynayayım kafa dagitayim diyorum çalışıyorum onun okul saatinden yaklaşık birkaç saat sonra eve varıyorum bakıyorum milyon tane mesaj atmış neden bilerek bakmiyorsun sen bilirsin diye diyorum vallaha çalışıyordum peki tamam diyor neyse biz arayı düzeltiyoruz yine konuşuyoruz birbirimize videolar atıyoruz ama gel gelelim önemli noktaya sürekli ilgi istiyor gerçekten saatlerimi ona ilgi göstererek geçiyorum ve mesela birgün işten eve döndüğüm gibi uyusam kıyamet kopuyor tartışıyor benimle aslında bu huyları dışında ilişkimiz çok iyide yine bir anda bir şey oluyor biraz tuhaf biri ve arkadaşlarinin sürekli onu doldurduğunu söylüyor neyse işte giriyorum biraz reels izlemeye zaten tüm arkadaşlarımı çıkardı 20 takipçi kaldimda işte giriyorum beğendiği videolar karşıma çıkıyor işte saçma sapan alakasız alakasız kendimi dahada pisl*k gibi hissediyorum neyse işte ne bileyim artık ayrılmak istiyorum iyice suyunu çıkardı ama çok seviyorum gerçekten ayrılmayı deniyorum ama olmuyor sürekli aklımda ne yapmalıyım

Kız arkadaşımdan nasıl ayrılırım (üzmeden)?