Evlenme teklifi almadan evlenmek?

Sevgilimle evlenmeye karar verdiğimizde evlilik teklifim ve yüzüğümün benim için önemli olduğunu açıkça yüzlerce kez söyledim hatta gün geçtikçe teklif etmediği için ona fikirler bile verdim lüks bişeye gerek olmadığını sadece ikimiz için özel bir an olmasını maddiyatının önemli olmadığını güzel hatırlamamızı istediğimi defalarca söyledim ama bana evlenme teklifi etmedi nişan günümüz yaklaştığında aman zaten nişanlanıyoruz dedi sinir krizleri geçirdim benim için bu kadar önemli olan bir şeyi mahvetmişti yüzüğü ise ağlamaktan gözlerim şiştiği bi gün elime tutuşturdu istediğim yüzükle alakası bile yoktu ömrüm boyunca takmak istediğim yüzük hiç istemediğim tarzda bi yüzüktü kalbim o kadar çok kırıldı ki üstünden 3 ay geçmesine rağmen hala atlamıyorum sürekli aklıma geliyor ve benim değer verdiğim önemsediğim bir şeyi mahvetmesini kaldıramıyorum unutamıyorum kendimi değersiz hissediyorum geri kalan hiç bişeyin benim için önemi yoktu borçlar halledilir her şeyin üstesinden gelinirdi ama bu değersizlik hissinin üstünden nasıl geleceğim bilmiyorum siz olsanız napardınız
Evlenme teklifi almadan evlenmek?