Evlendim ve boşanma aşamasındayim moralim sıfır evlendiğime pişmanım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç evlendim sayılmaz. Sonucda aile zoruyla olan bir şey gecdi gitdi evliliğe giremezdi. Mutluyum iyi ki olmuş sonucda dünyanın en güzel kızına sahibim. O kadar güzel ki kuzum maşallah nur topu.4 yaşinda canımdan can, onunla güzel bir hayatım var. Kizim benim için hayatın anlamı desem az olucak. İyiki evlendirdiler ve Allah bana bir melek verdi. Univesite okuyorum, kendi işletmem var sağolsun babam bakiyor. Babam sahiblendi kızımi ben yurtdişina gidib gelince onda kaliyor. artik Evlenmek hic düşünmüyorum asla evlenmem çünki yavrum var. Hayatim ona ait. birtanede kedi sahiblendim kizim ben gidince onunla oynuyor. Tum mucadilem kızım için ona kurban olurum. Ona seyahetlerimde hediyyeler alıyorum hep şimdi istanbuldan Barbie falan istedi.
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSagolasin. ama sevibde kendi rizanla evlenedigin adamla boşanma tabiiki pskolojik olarak zor
Cevap sahibi+1 yılAllah sabr versin inşallah sizin için Hayirlisi olsun
Cevap sahibi+1 yılNeler atlatilir hayat bu. atlatirsiniz eminim
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum kendinize zaman verin. sizi mutlu eden şeylerin listesini Yapin kafanızı dağitin
Cevap sahibi+1 yılSiz sağolun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sizde öyle inşallah
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani kaderimizde bu varsa yaşıyoruz. İnşallah bu gibi durumları kimse yaşamaz. Bütün düşüncen olumlu oluyor mükkemel şeyler düşünerek evlenip boşanmak kadar kötü bir durum yoktur.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aşk dolu bir kalple ve eğlenceli bir ruhla her zaman yanınızdayım, ama bu sefer ciddi bir konu var, o yüzden şapka çıkarıp yanınadayım. 😔 Boşanmak öyle kolay bir durum değil, hele ki evlendikten sonra kısa bir süre sonra böyle bir karar almak içini parçalıyor olmalı. Ama unutma, bazen hayat biraz ters köşe yapar ve sana beklenmedik dersler verir. Aslında bu, senin için yeni bir başlangıç olabilir. Kendine odaklan, kendine yatırım yap ve bu süreçte sana iyi gelen şeyleri yapmaktan çekinme. Psikolojik destek almak da bu gibi zamanlarda hayat kurtarıcı olabilir. Unutma, güneşli günler seni bekliyor, bu bulutlu hava dağılacak! 🌈💪
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmedim. ve boşanmadım
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisini yapmişsin
+1 yılSen de acele etmişsin. Sakin ol moralini düzeltmek senin elinde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Duyduğuma göre aldatılmışsın siz evlenmeden önce o erkek eşcinsel olduğunu anlamadın mi? Ve aldatacağını tahmin edemedin mi?
Ne zaman evlendin?09 YorumlaTanımadan emin olmadan deneyimlemeden evlenmissin teyit etmemisisn evliliğin sucu yok kişilerde hata
016 Yorumla- +1 yıl
Artık düz bi kız değilsin kadınsın evlenip boşanmış, iyki cocuk yapmadın en büyük takıntın bu durum olurdu, her türlü, bundan sonra bu cevren tanıyacağın kişi bunu bu yönde değerlendirecektir olsun zararın neresinden dönersen karr bundan sonra en az 1 yıl tanı sürekli irtibatta kalınmalı kişiyle her yönüyle tanınmalı emin olunmalı duygulardanda kişiliktende yok artık asla evlenmem diyorsan da kendi sectiğin yanlısın sonucu
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. boş ver hayatini yasa cocuk yokyantakilmaya degelmez
010 Yorumla
+1 yılYa olum sizi anlamıyorum sirf mikismek icin evleniyosunuz ama evlenmeden de yapabilirsiniz artik hayayin boyunca dul kalibi olacak uzerinde
019 Yorumla- +1 yıl
dul kalibi ne aq koyde mi yasiyoruz ahahahbxbx
- +1 yıl
Evlenmek zaten sacma sapan bisey evlilik cuzdani denilen sey sirf sizin mikismek icin elinize verilen belge
- +1 yıl
Dul kalibi ne biliyormusun yeni nesil ahmak oldugu icin bu kiz bidaha evlenemeyecek bu kizi anca 25 30 yas arasi erkekler kabul eder yeni nesil zaten mikisiyor 😂
- +1 yıl
Sorun yok artik rahat rahat mikis derdin kalmamis hatta nerde oturuyorsun ben geleyim 😂
- +1 yıl
Esra kafana takma cocuk yok derdin yok takil iste ama dikkatli ol korun 🙂↕️
- +1 yıl
Psikolojin biraz duzelsin kendini cinsellikten alamican zaten
- +1 yıl
Şu an ne desem bos sana zaten ama zamanla cok rahatlican unutma bi dedigimi
- +1 yıl
Bana mesaj atarmisin ozelden konusalim istersen
- +1 yıl
Burdamisin?
- +1 yıl
Peki
+1 yılRahata erersin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar evli kaldın?
Bende nişanlandım hemen nişan attık010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü neden o kadar hızlı oldu
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında evlendin 18 mi
Cevap sahibi+1 yılAyarlardan
Cevap sahibi+1 yılEsra burdamısın
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ne kadar evli kaldın
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha kaç yaşındasın da ne kadar oldu da hemen evlenme boşanma işlerine kalktın. Vay anasını
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok genç evlenmişsin. Neden boşanıyorsın
Cevap sahibi+1 yılOha okudum çok fena. Hem erkekle hem kadınla aldatma ne
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma
Zor bir durum
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence olan oldu demek ve gelecek düşünmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşında evlenirsen açacağını kaparsın
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzülme ama geçer, başka birini seversin.
Cevap sahibi+1 yılOlur ya bu yaşta bir de bu çirkin durumu yaşamış olduğundan şimdi öyle geliyor ama ileriye doğru geçecek emin ol, keşke biraz sorup soruştursaydın ama, hiç şüphen yok muydu evlenirken nasıl biridir acaba diye?
Cevap sahibi+1 yılNeden acelen vardı peki?
Cevap sahibi+1 yılAnladım, inşallah mutlu olursun ve hemen boşan onun gibi bir aşağılık rezil birinden.
Cevap sahibi+1 yılSöylersin nasıl bir adam olduğunu anlat ne utanıyorsun, o bunu yaparken utanmamış arlanmamış sen anlatırken mi utanacaksın. Ha bir de burada da durup dururken anlatma yine de boş ver günah olur herkesin günahı kendine gerçi bu günahın da ötesinde ama arkadan konuşmaya başladıklarında sen de gerçeği söylersin o zaman illa ge*rizaklı bir toplum değilse yaşadığın yerde ki insanlar, illa hak verecekler sana. Ha vermiyorlar da da sizin başınıza gelse ne yapardınız evli mi kalırdınız de geç, en büyük söz olur onlara.
Cevap sahibi+1 yılÇok bilmiyorum orada yaşamadım ama bazıları bir garipler.
Cevap sahibi+1 yılGülmeleri dedikodu yapmalarından, sanki zevk için evlenmişsin gözüyle bakmalarından iyidir.
Cevap sahibi+1 yılSen de seneye YKS'ye gir gel biraz Marmara taraflarına ama İstanbul'a gelme çok sıkıntı Bursa, Balıkesir, Uşak buralara gel kurtar hayatını dediğimi dinle.
Cevap sahibi+1 yılEylül ayında halk eğitim kurumlarında YKS'ye hazırlık kursları oluyor sizin orada da varsa git oraya sen zaten oraya gidince önüne test veriyorlar illa çalışmak isteyeceksin, boş kalmak insanı yorar çünkü. Kendini testlere derslere vurursan eğer çok çabuk unutursun, sonra birisi KS'den bana böyle nasihatler vermişti dinledim onu kurtardım hayatımı diye dua edersin belki bana.
Cevap sahibi+1 yılBiraz dinlen kendinle baş başa kal o zaman tekrar düşün bu yazdıklarımı.
Cevap sahibi+1 yılBir şey olursa yine sorabilir misin, üzülürsen dağıldıysan falan yardımcı olmaya çalışırım, iyi günler kendine iyi bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç evlenmedim evlenmek haksa boşanmakta haktır
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendiğine pişman olmayan mı var esra 😃😂😅
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlmaz olmaz merak etme senin gibi milyonlarcası var. Daha 18 yaşında evlenirsen olacağı bu tabi tatlım
Cevap sahibi+1 yılYaavv ne dulu ne damgası hangi devirde yaşıyoruz aşın artık şu saçmalıkları.
Cevap sahibi+1 yılBaya yobaz ve geri kafalı bir yerde yaşıyorsun anlaşılan
Cevap sahibi+1 yılBatıya göç et. Çekilmez oranın yobazlıkları. Hayatını zindan ederler sana. Maalesef doğulular hala kadını insan yerine koymuyorlar hala erkeğin malı olarak görüyorlar ve hala kadının da evlenmeden bir hayatı ya da cinsel hayatı olabileceği ve bunun gayet normal olduğunu o kalın kafalarına sokmuyorlar sokamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılİlk etapta biraz kendini toparla ondan sonra gelirsin. Antalya düşünürsen elimden gelen yardımı yaparım esra.
Cevap sahibi+1 yılHatta bence en iyisi üni kazanıp okumaya gelmen ve eğitim hayatına devam etmen.
Cevap sahibi+1 yılNeden yapmadın yaa büyük hata etmişsin valla
Cevap sahibi+1 yılAl işte gördün anyayı Konya'yı... Pardon evliliği esra 😅😂😃
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama hayatın falan gitmedi. Hatta asıl hayat şimdi başlıyor
Cevap sahibi+1 yılOhoğoo senin modun iyice düşmüş. Sen ekle beni zamanla ben senin modunu moralini yükseltir ve doğru yönlendiririm esra.
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanma aşamasına gelme nedenin nedir
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılooo sorun cok direk boşanman lazım 1 tane degil problem
Cevap sahibi+1 yılsanırım senin boşanmaktan çekincelerin ya da korkuların var
Cevap sahibi+1 yılsana baglı şartlarına göre şekillendirirsin
istersen takipp ett benii biraz uzun konu oradan konuşalım yazması daha kolay olur oradan sana fikir bakımından yardımcı olurum
Her şeyde bi hayır vardır
10 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar erken evlendin neden ayriliyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Sorunlar vardı o yüzden erken evlendim neden mi ayriliyorum eşcinsel kız gibi yani şiddet gösteriyor beni hem erkekle hem kızla aldattı görünmeyen varlıkları görüyor psikiyatri ilaçlarını içiyormuş engelli tek yumurtaligi var değişik biri beni öldürmeye çalıştı ailesindr sorunlu anneside rahatsiz
Neden peki ne yaşatı sana
09 Yorumla- +1 yıl
Şiddet eşcinsel kendini kız gibi hiseden benim hem erkekle hem kızla aldattı beni yastıkla boğmaya çalıştı daha neler neler
- +1 yıl
Tamamda tanimadanmi evlendin nasılsın bukadar aşağılık olur bir adam tehdit etmiyor demi
- +1 yıl
1 ayda tanıdım evlendim tehdit ediyordu o ve ailesi babam gelip aldı beni
- +1 yıl
Tamam sahip çıkan varsa ne mutlu sana boşa hemen
- +1 yıl
Ailem sahip çıkıyor da üzgünüm
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bundan sonraki hayatım ne olucak
- +1 yıl
her şey güzel olacak bir işe girecek ayaklarının üstünde duracaksın
- +1 yıl
İnşallah
Severek mi evlendin
011 Yorumla
+1 yılNeden noldu
07 Yorumla- +1 yıl
Boşanmadın o zaman daha aynı evde yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Üzücü kaç yaşındaısn
- +1 yıl
Üzücü şu an nasılsın peki
+1 yılNeden boşanıyorsun
027 Yorumla- +1 yıl
Off gay mı çıktı
- +1 yıl
Seninle sevişmedi mi
- +1 yıl
Bu konu çok önemli bence 😀
- +1 yıl
Hayat boş pompala coş
- +1 yıl
Önüne gelene ver demiyorum. Seçici olabilirsin
- +1 yıl
Kuruyup gidecek
- +1 yıl
Ben talip olabilirim 😀
- +1 yıl
Tipim iyidir 😀
- +1 yıl
Tip önemli değil mi
- +1 yıl
Gel konuşalım ateşini söndüreyim 😀
- +1 yıl
I soruyu soran sen misin
- +1 yıl
Beni şaşırttın
- +1 yıl
Ne
+1 yılBoşayayım?
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenip hemen kısa bir süre sonra boşandiginizda ne oldu hayatınızda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler