Sevgilim kendini çok beğeniyor kızdırmak için her şeyi yapıyor kendini vazgeçilmez sanıyor, ders vermek istiyorum.

merhaba arkadaslar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.. benm bi sewqilim var biraz kenedenı beqenmıs biri hatta kendını cok beğeniyo.yakısıklı olmasına yakısıklı tip var boy pos tatlılık var ama ilişkide sadece bunlar yetmiyor.. kızlar buna laf atıyor buda beni kızdırmak için gelip ballandıra ballandıra anlatıyor sanki beni sinir etmek icin yapıyo cünkü ben biraz kıskanc biriym ama asırıya kacmam..kızlar hep sevgilimle yakınlasmak istiyorlar laf atılıyorlar asılıyorlar hatta bi keresinde kız buna birliktelik bile teklif etmisti ( cinsel anlamda) sewqilmde bana bak altıma yatmak icin can atıyorlar dedi tabi sinirlendim yine kawqa ettim özür diledi. sanki bütün kızlar ona hayranmıs onun pesindeymis gibi davranıyo of su kızlardan kurtulamadam ne istiyorlar benden falan diyo tabi bunları söylerken beni kızdırmak ıcın yapıyo sanki sen benden vazgecersen benle cıkmak isticek kız cok gbi... su kenedeni beqenmslqnden vazqecsn istiyorum her sefernde beni delirtiyo artık iyi bi ders vermenin zamanı geldi sizce ne yapabilirm sorun gercekden ciddi kafayı yiyecem :((
Güncellemeler
+1 yıl
evet az önce ayrıldık arkadslr kızlarla samımıydı üstüne gdnce bitsin dedi bde hala sewiormus ayaqına yatıyor nıc nıc nıc
Sevgilim kendini çok beğeniyor kızdırmak için her şeyi yapıyor kendini vazgeçilmez sanıyor, ders vermek istiyorum.