Sevgi emekti ♥️ Evet hepimizin bu filmden anladığı gibi güven, ilgi, emek, sadakat, sevgi, saygı ilişkide çok kıymetli sizin için sevgi nedir neden aşktan daha önemlidir? 👏 sevgi ömürlük sürer aşkın süresi var mıdır?

Sevgi emekti ♥️ Evet hepimizin bu filmden anladığı gibi güven, ilgi, emek, sadakat, sevgi, saygı ilişkide çok kıymetli sizin için sevgi nedir neden aşktan daha önemlidir? 👏 sevgi ömürlük sürer aşkın süresi var mıdır?
Sevgi doğuştan gelir mesela annemizi seviyoruz babamızı seviyoruz ama aşk başka bir duygu anne baba hiçbir zaman evladını bir kenara atmaz ne kadar kötü olursa olsun onun yanında olur ama senin aşk dediğin şehveti sevgiler hiçbir zaman seni mutlu etmez mutlu olursun ama bir gün olur bulamayabilirsin ama aile sevgisini her zaman bulursun işte bu yüzden önemlidir.
Aşk bitebilir sevgi bitmeyebilir
Aynen öyle zaten o yüzden aşkın var olduğuna inanmıyorum aşk diye bir şey yok bana göre karşılıklı olursa var fedakarlık karşılıklı yapılırsa var tek tarafın yaptığı hiçbir şey aşk değildir
Bana göre aşk daha önemli ve gelip geçici değil. Daha yoğun duygular içerir, şehvet, tutku, hırs vs... Eğer gerçek aşk yaşanmışsa yıllarda geçse kalbinin bir yerinde hala olur, ve hatırladığında da için cız eder. Sevgi farklı, daha mütevazi duyguylar barındırır. Ne yazık ki çoğunluk aşık olduğu kişiyle evlenmez ya da evlenemez. Gider sevgi bağı kurduğu biriyle birlikte olur ve o ilişki daha uzun sürer. Şahsi düşüncem 🤷♀️
Yok usta ben geçtim o işleri paşam. Ciddi ilişki istedik de ne oldu aga? Ben artık kimseyi sevmiyorum müdürüm. Aşktan sevgiden soğudum be general
Yok be Ağa aşktan sevgiden ciddi iliskiden hala umudum var ☺️
Kızları gördükçe umudum kalmadı artık be astronot
Sevgi sevmek ve sevilmektir tabi ki de
Ne güzel
Teşekkürler
Rica
Cevap
2Cevap
Sevgi saygı herşeydir aşk gelip gecer
Doğru
Doğru ama nerde bunu anlayacak bayan
Artık çok uzağım bilmiyorum