Merhabalar Eskiden yani ilk zamanlarda sevgilimi hiç kıskanmazdım bana geçmişinden anlatırdı ve bunu durum beni hiç rahatsız etmezdi. Ama şimdi her küçük detaya takıyorum, birlikte yemek yemeğe gidiyoruz, orada güzel kız varsa çok rahatsız oluyorum aslında ben böyle biri bile değilim…normalde güzel kızlara ben kendim bakarım hatta iltifatlarla boğarım ama onu şimdi çok kıskanıyorum; mesela üniversiteye gidiyor grup projesi yapacaklar, korkuyorum eğer orada güzel bir kız varsa onunla ders çalışırsa. Bu durum artık normal değil, ne yapabilirim:(
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kıskanmayın güvenin ona
Güveniyorum aslında ama niye bu kadar kıskandığımı anlamıyorum
Bu kıskançlık erkeği bunaltır aldatmayacaksa da aldatmaya sürükler. Kendimden biliyorum..
Ama ne yapabilirim ki? :( maalesef iç duygularımı hep dışa vuran biriyim
Onu takip ettiğini bilsin ama kızma ve gereksiz muhabbete girme bence. Bunaltma yanii
Bunu bı kaç kere yaptım ve hiç güzel sonuçlanmadı…içime attiyim diyorsun
Şimdilik at ama onun kıskandıracak davranışı olursa atma konuş
sen sevgilini çok sevdiğin için kıskanıyorsun senin baktığın senin gördüğün gibi görecekler sanıyorsun o yüzden oluyor bence kontrol altına alabilirsin
nasıl alırım? Çünkü çok belli ediyorum.. ortada bir şey yokken bile kafama takıp kıskanıyorum
dürtülerini içinde saklaman lazım zaten zamanla alışacaksın ayrıca bu kadar dert ediyorsan sevgilin ne diyor bu duruma
Onla anlatıyorum, anlıyor beni ama ilerde hayatımızı etkilemesin diyor ondan korkuyor :( ben canım gibi herşeyi dışa vuruyorum
Öncelikle sizi sevdiğinden emin olun. Eğer seviyorsa ve gerçekse güvenin rahat olun. Sakın kalın sevgiliniz için dünyadaki en güzel kadın sizsinizdir.
Biliyorum gerçekten bir yere gittiğimizdede çok dikkatli biri gözü herşeyi kesen biri değil ama ortada bir şey yokken bile kıskanıyorum mesela grup projesi var üniversitede şimdi kafamda acaba grubunda çok güzel bir kız varsa nolucak diye düşünüyorum
Karşı tarafla konuşun bence. Bu hiç sağlıklı değil. Güzelce anlatın derdinizi. Her saniye kontrol edemezsiniz. Biraz akışına bırakmaya çalışın.
Bi kaç kere konuştum, oda üzerine alıyor demek ki bana güvenmiyorsun diyor ama geçmişi beni çok etkiledi, ilk başlarda takamadım ama çok kızla takılmış, bilmiyorum ya bendende sıkılırsa diye düşünüyorum sürekli
Sıkılmamasini istiyorsanız akışına bırakın. Sakin olun. Dünya o değil biterse de ölmezsiniz. Çok da bağlanmayın bence
Ve biliyormusun benim sorunum ne? Erkeklere güvenmiyorum, sosyal medyada ya da burada okuduğum şeyler benim güvenimi sarstı, sanki hepsi aldatacakmış gibi.. ve sevgilimin öyle bir geçmişi olduğu için daha çok takıyorum
Emin ol burada yazılan sosyal medyada olan şeylerin sadece %5i gerçek. Hepsi yalancı herkes. Aldatmak güzel gibi anlatıyorlar ama hiçbiri yaşamamıştır bunu emin ol. Sevgilin var ve kıskanılıyor. Şanslı bir adam. Senin de kıskanacağın biri var sen de çok şanslısın. Kıymetini bilin:)
İnşallah öyledir, maalesef böyle şeyler yüzünden çok fazla güven kaybettim, sürekli oda erkek oda öbürleri gibi düşünür oda kesin bir gün öyle yapar düşüncesiyle yaşıyorum. Evet onun şanslı olduğunu biliyorum, gerçekten şimdiye kadar hiç kimse onu benim kadar sevmemiş ve değer vermemiş ailesi bile değil. Ama cevabın için çok sağol, içim biraz rahatladı, böyle erkeklere rast gelemiyor insan böyle yerlerde
Cunku baglanmaya baslamissin. bence sevgiline baglanmayi kesersen kiskanclik otomatik kalmaz.
çok mantıklı
Peki bağlanmayı nasıl kesicem?
Onu sen dahha iyi bilirsin sogumak icin yollar bul
hayır o zamanda soğur ondan
@yoncaceliklk aynen öyle birşeyi ne yaşamak ne de yaşatmak istiyorum
Sevgilin sınıf öğretmenliği mi okuyor
Yok economy&management
Bizene
Off ne kötüsün
İyide bizene işte kiskaniyorsan kendinde. Bir eksik gordugundendir
Sende haklısın be Ozan :/
Biliyorum
Az kiskanabilirsin
Ama nasıl ellimde değil
Niye kıskançlık senin kıskançlığın sevgili senin sevgili her şey elinde yani
Sen dusun😅
Sağol ya capkın
Kiskançlik guvensizlikten doğar
Erkeklere güvenmiyorum, sosyal medyada ya da burada okuduğum şeyler benim güvenimi sarstı, sanki hepsi aldatacakmış gibi.. ve sevgilimin öyle bir geçmişi olduğu için daha çok takıyorum
Herkes herkesle konuşabiliyor ya nasil guven olsun
Aynen o yüzden çok kafama takıyorum
Herşeyden de sıkıldığımız bi zamandayiz
Evet en çokta erkekler maalesef
Beklentilerimizi dusuk tutmaliyiz
Yok işte bende öyle bir şey istemiyorum, 26 yaşımdayım ve ilk erkek arkadaşım onunla bir gelecek planliyorum öyle bir erkekse istemem
Yorum yapamam