Evlenmek çok istedim, karşıma doğru düzgün bir kadın çıkmadı evlenip, çoluk çocuk sahibi olayım?

Hep takıldığı kişileri aldatmaya çalışan kadınlar gördüm tanıdım, hepsini azarladım. Rest çekerek..
Kimileri yanında sevgilisi, olduğu halde baktılar. Yanlış anlamayın, bakmak var, birde daha başka bakmak var.. çapkın adam kendisine asılan kadını fark eden adamdır.!
Karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor. Bende düzgün biri değilim işin aslı ama kendimi düzeltmeye çalışıyorum son 2 senedir. Tanışmak isteyen kadınlar, kızlar oluyor bakıyorum herkesle konuşuyorlar umursamıyorum. Sıkıldım bu durumdan. akışına bırakıp doğru kişiyi beklemek mantıklı mı sizce?
Çok kişi tanıdım hiç biri düzgün değildi..
Güncellemeler
+1 yıl
Allah herkese 50 tane versin. Bana 1 tane versin ama doğru dürüst birini versin.. çünkü hak ediyorum en iyisini...
Güncellemeler
+1 yıl
Ruhunda varsa istersen namaz kıl yine de yanlış kişisindir. Namaz kurtarmaz seni. Kalbinde hainlik varsa istersen sütten çıkmış ak kaşık ol yinede beş kuruş etmezsin...
Evlenmek çok istedim, karşıma doğru düzgün bir kadın çıkmadı evlenip, çoluk çocuk sahibi olayım?