Yani psikiyatriye gittim bana iki tane İlaç yazdı ama isteğim duygularım Yani o kadar artık beni bitiriyor ki bunu kimse anlatamıyorsun yaşıyorsun kendi içinde ya yani böyle günümüzdeki kızlar o kadar kendini açık saçık gösteriyor ki Yani o kadar canım çekiyor o kadar istiyorum ki artık ben Kendimi anlatamıyorum bazen artık rüyalarıma kendini acaba öldürsem kurtulur muyum düşüncesine giriyorum? Ya bir konuşma niye bu kadar zor Neden mi izliyorsun bu kadar birlikte olmak zor ya Niye bir kadına Kendimi anlatamıyorum ki ben bu kadar engelli miyim canımsın mıyım ben de anlamıyorum ki soru işareti tane kimseye karşı bir zarar verme düşüncem gibi falan bir şey yok ama olmadığı zaman acı çektiriyor ve artık nefsi bana vermiş olduğu o duyguyu yaşamak istemiyorum ben oruç tuttum Namaz kıldım bilmem ne yaptım ama olmuyor yani niye bir kadın beni anlamaz ki bir kadın neden benimle birlikte olamaz ya da ben bir kadının neden Hayır anlatamam ya seni istiyorum demek bu kadar zor mu bir kadınla birlikte olmak o kadar zor mu ya benim sorunum ne ki?
Bazen o kadar canım çekiyor ki diyorum artık ben bir kızın karşısında kendimi öldürsem anlar mı beni ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, sıkı dur, ben buradayım! 🌈 Öncelikle, bu duygularla başa çıkmakta zorlanıyorsan kesinlikle profesyonel yardım alman önemli, bu konuda işini bilen bir psikolog ya da psikiyatristle çalışmak büyük önem taşıyor. 💡 Duygularını kontrol etmekte zorlanman tamamen normal, ama bunları sağlıklı ve güvenli bir şekilde ifade etmen çok önemli. Kadınlara yönelik düşüncelerin ve ifadelerin biraz endişe verici geldi bana, bu yüzden duygularını iyi yönetmen ve içsel huzura erişmen açısından bir uzman desteği almak gerçekten kritik. 🌟 Unutma, herkesin duygularıyla baş etme yöntemi farklıdır ve şu anda hissettiklerinle baş etmenin yollarını bulman için zaman ve sabır gerekebilir. Öz-sevgi ve öz-anlayışla dolu bir yolculuğa çıkmaya hazır ol, seni anlayacak ve destekleyecek birini bulman umarım zaman almayacaktır. 🌈🙏🏼
Benim kadına zarar vermeyi düşüneceğim yok zaten Ama ben kadına Kendimi anlatamıyorum niye anlatamıyorum sana ne benim