Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş.
Açıkçası annelik kolay değil bide anne adayı olabilmek hic kolay değil bak bakalım yas ilerledi düşük riskin çok fazla falan filan hamile kalman da kolay değil açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
iyidir evet
Yaşın doğrumu gerçekten ve doğruysa bu yaşa kadar niye evlenmedin
Birini bekledim
Yazık olmuş değdi mi bari
Allah mutlu etsin o zaman 😇
Allah mutlu mesut etsin mesela şu koca adaylarına beni de koyup degerlendirsene ☺
Bu senin tek başına alabileceğin bir karar mı sence?
Evet
Kısmetlerim oluyor çünkü
Karşındakinin de gerçekten evlenme niyetinde olması gerekir
Var zaten
Üç kişi var şu an:/
Babam hepsini seviyor, seçim yapmaya çalışıyorum
3ü ile de sevgili misin? Onların da 3er tane varsa sen ilk tercih değilsen?
hayır üç aday var
Hepsi bana aşık
Evlenmek istiyorlar ama ben uzak durdum
Hangisi beni daha mutlu eder diye düşünüyorum
Üçü de ailemi tanıyor
Ama karar veremiyorum:/ çünkü hiç birine aşık değilim çok karakterli olmalarına rağmen
Kaç yaşındasın? Aşk karaktersizlere oluyor zaten, çünkü onlar badboy çekici. İyilik değil kötülük çekici oluyor
Badboy değil hiç birisi
2 si mevki sahibi, birisi ise fakir ama adam gibi adam
Sanırım parası olmayanı seçeceğim çünkü çok iyi birisi
Yaşın kaç
Bir de ilgi ile aşkı karıştırmadığından emin ol
36 oldum
Gücenme bana ama yaşına göre bakış açın olgun değil.
Aşk isteyen yok zaten
Ama çocuk bana aşık zaten
buda benim işte
Dediğim gibi bakış açın konuşma tarzın yaşına göre duygusal olarak olgun olmadığını gösteriyor
olabilir
Senin benim yaşadığım olayla ilgili bakış açını merak ettim
Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş.
Sence ne yapmaya çalışıyor
Çok şanslı olacağı kesin eşinin. :)
Yes 🙌
İnşallah bulursun tatlım
Bende istiyorum inşallah buluruz 🥳
gule gule abla
ne diyelim
Mutluluklar
Sağol:))
Bol şans
umarım bulursun kral.
İyi birini çıkarsın rabbim karşına.
Yalnız aday bulunca evlenılmiyor 😂
Hadi hayırlısı diyelim
insallah olur bende ıstıyom ya of
Kısmet
Evlen de geç kalmadın mi yas kaç
Yoo tam zamanı
Evlilik bana uzak aslında ama anne olmak için evlencem
Açıkçası annelik kolay değil bide anne adayı olabilmek hic kolay değil bak bakalım yas ilerledi düşük riskin çok fazla falan filan hamile kalman da kolay değil açıkçası
Kuzenim turp gibi 2 çocuk doğurdu , allah nasip ederse olur muhakak
Tabiki de olur ama dediğim gibi risk fakirlerin çoğalıyor yaş ilerledikçe
Hadi hayırlısı olsun
Hayırlı olsun
Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah bulursun
inşallah diYorum
Bende istiyom fmjfd
yaş kaç