Merhabalar. Bir arkadaşımla 6 7 yıldır yakın bir arkadaşlığımız var. Ben bu süre içinde hem çok güzel hem de fena olmayan bir kaç ilişki deneyimi yaşadım. Lakin arkadaşım hiç yaşamadı sadece hoşlandıkları görüştükleri oldu ama hep birinci ikinci buluşmada bitiverdi. Ben de bundan dolayı arkadaşıma eskiden yürüyen bi erkeği tekrar tavsiye ettim ve sanırım biraz fazla ısrarcı oldum çünkü arkadaşımın yaşı otuzlarda ben yirmilerdeyim. Arkadaşımın da güzel romantik bi ilişkisi olsun ve olabilirse evliliğe de gitsin, mutlu olsun diye yapmıştım. Çünkü 6 7 yıldır yalnız. Ama telefonu kapatınca bana birinin iteklemesiyle ilişki yaşamayacağını, bu ısrarımın sağlıklı gelmediğini, bana artık bişey anlatmayacağını falan yazdı mesajla. Ben de hiç üstüne geldiğimi fark etmedim dedim. Haklı olabilirsin daha söylemem dedim konuyu kapattım. Sizce ne yapmam lazım aslında yakın bi arkadaşım zaten ama bu tarzda konuşması da beni kırdı sanki abartıyormuş gibi geldi.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cidden abartmış yani sanki sen art niyetle mi dedin ne olmuş mutlu olsun istemişsin anlamıyorum ben bu insanları ya ya da kızın psikolojisi iyi değildir sana patlamistir
Bilmiyorum ki şaştım kaldım yarın iki tane sınavım var biliyordu onun iyiliği için dediğim şeyden dolayı kalbimi kırdı gitti
Bence kalbini kırdığını anlar eğer aranızda ki dostluk sağlamsa gönlünü alır fazla takılma insanların eşref saati birde essek saati olur sen essek saatine denk gelmişsin
Valla telefonu kapattık iyi şekilde mesajla yazdı bunları :((
Kız iyi değil sana patlamış üstüne gitme hic bisey deme cevapta verme anlasın
Yukarda soruda anlattıklarımı söyledim daha da bişey demem zaten. Artık bana hiçbi şey anlatmazmış, anlatmasın.
* derdini s. m de gec birdahada dertlenince gelmesin yanina bunak kiz beynamaz
Normalde her zaman ama her zaman benim çok yanımda olan saatlerce beni dinleyen akıl veren çok değer verdiğim biri. Yoksa böyle alttan almazdım. Ama biraz mesafeli olucam artık. Kendisinin sevgili olmaya korkusu var 6 7 yıl hiç normal değil kimseyle olmaması. Hep bi engel koyuyor önüne. Onun için üzüldüğümden iyi şeyler yaşasın istediğimden yani. O yüzden tabiri caize ittirdim. Birinin ittirmesiyle yaşamazmış. Naparsa yapsın.
Yav darlama işte kendi haline bırak illaki kendi bulur kendi güler boş ver den karışma sen kendine sevgili yap 😊
Sabah girmiş mesaja bakmamış aptal kendi kendine havalara giriyor gelmiş 34 yaşına ben daha 21 yaşındayım. Kalmış evde. Hala yok onu beğenmedim bunu beğenmedim. Aman biriyle tanışmak için uygulamalar yüklemek istemiyorum güzel fotoğrafım yok. Ay o bana yürüyen adam belki herkese yürüyordur. Eeee bi s. g. Bana bi kötü dönsün ağzına scp bırakmazsam ben de idil değilim
Yavaas hakannn yavassssss sinirlenmeeeeeeee
Bisey deme sakın dersen sen kötü olursun sessiz ol o kötü olsun dul karı sonuçta hadi ordan
Dul olsa yine iyi en azından bişeyler biliyo yaşamış derdim:)) Benden çıkarıyor sinirini canım gereksiz kız kurusu. Kuruyup kalcak bakire ölücek herhalde
Girip girip çıkıyor tam bi aptal özellikle bugün iki tane sınavım olmasına rağmen dün onunla sohbet ediyordum moralimi bozdu şimdi bugün yazmıyor bile. Bugün yazdı yazdı yazmadı bi daha ömrüm boyunda muhattabım olamaz gitsin kedi alıp yaşasın o aptal kafasıyla
Yaa seni tanimak istiyotum sert hatun djdbed
Ne sinirlendin ama dun sinirin yoktu
Birak bakire ölsün beynamaz karı
Ya canım bak şimdi sinirlenme sebebim ben onu baştan sona kadar alttan almışım ama o yükselmiş. Bana demiş ki daha sana bi şey anlatmam, birinini ittirmesiyle ilişki yaşayacak birine benziyor muyum, olmamışsa uygun değilizdir idilişkom bu adamı neden bu kadar ısrar ettiğini hiç anlamıyorum ama bu ısrarın bana sağlıklı gelmedi falan. Sonra da hadi sınavın var madem demiş. Bende dedim ki yo bence hiç öyle değilsin, üstüne geldiğimi düşünmemiştim, o sana sıcak yaklaşmıştı aklımda öyle kalmış ama haklı olabilirsin daha söylemem. Yazdım. Bide telefonu gayet normal kapatmıştık. Mesajla yazdı bunları , iki sınavım olduğunu biliyo olmasına rağmen. Bugün yazmazsa yazsa da sonradan daha da umrum olmaz
Bence yazar iyiyse karakteri belkide dul ölüp gitcek sende neden diyosun ki kendi bulamıyormu psikolojisi bozulmud zaten karının sen yazsada yazmasa da sen sessiz ol sen yazna hatta
Hala yazmamış girip çıkmasına rağmen. Demek ki ben insanlara fazla değer veriyorum artık bunu yapmayacağım. Ne hali varsa görsün
Bana yazsan ozelden dertlessek az
Olay sadece anlattığım gibi oldu bu saate kadar yazmadığına göre benim ondaki değerim bu kadarmış diyeceğim ama bu zamana kadar kş arkadaşlığımı göz önünde bulundurunca çok anlamsız geliyor bu yaptığı. Demek ki böyle biriymiş artık kimseye arkadaş olarak çok değer vermemeye karar verdim
Ozelden yaz dedim
Fotoğraftan dolayı pek yazasım gelmiyor yoksa yazıcam da😅
Niye bee kedi gibiyimdir