Kendi geldi ama amacı ney çözemedim?

Benim görüp beğendiğim sürekli çalıştığım yerden geçen biri vardı. Çok yakın yerlerde çalışıyoruz öyle böyle buldu beni Instagramdan konuşmaya başladık aylardır gelip geçiyormuş. Beni bulmak için uğraşmış hesabımı neyse Başta ben istemedim kafam almaz diye hallederiz sorunların varsa çözeriz diyip hep çıkışlarıma gelir oturup bir şeyler içerdik. İş arkadaşları ile bile tanıştırdı oturduk 1 gün öncesinde bile görüştük çok iyi geldiğini söyledi huzurlu olduğunu filan. Sonra ertesi gün hiç yazmadı ve bir kopukluk olduğunu söyledi bende istemiyorsan konuşmayalım dedim ve öyle yapsak daha iyi olur dedi benimde sorunlarım varmış aşamadım dedi. Halen takipleşiyor benle anlamadım. Beni arada görüyor ve gidiyor gibi hissediyorum. Noldu anlamadım benlik bir sorun olmadığını söylüyor ama kendi bana geldi konuşmamız için o çok uğraştı aksi hiçbir şey yaşamadık bir günde oldu ne olduysa kafam almadı şahsen. Soru işaretleri ile gitti haliyle bende ona alıştım ve düzgünce sebep verip gitse kafamda bu kadar kalmazdı diye düşünüyorum. Dayanamayıp yine yazdım ama tanışma evresindeydik zaten dedi senlik bir durum yok rahat ol benlik tamamen dedi ve anlayış gösterdiğin için sağol deyip gitti durum bu anlayacağınız.

Kendi geldi ama amacı ney çözemedim?