3 numara ile 5 ayda yaşadım ( fiziksel çekim olarak da )
Kafamın karışma sebebi de bu. Sanki ruh eşim de ben yanlış kişiye 5 yıl tutulmuşum hissiyatını yaşatıyor bana
1- 5 yıllık sevgilim ( sadakatli , akıllı uslu , sakin ) TAM EVLENİCEK KADIN dediğim. Kötü özellik olarak beni anlamıyor kafamız uyuşmuyor ve çok saf
2- İnstadan yeni tanıştık haftaya buluşcaz. ( yakın sürekli buluşabilirim kısa zamanlı tatmin eder ama ne ruha ne göze hitap ediyor. )
3- Ve flört uygulamasından tanışıp buluşup görüştüğümüz ancak tek ulaşım yolumun uygulama olarak kaldığı kafamın ve bedenimin en iyi uyuştuğu kadın. ( ruha da göze de hitap ediyor ama toksik bir ilişkimiz var )
1 ile 3 arasında kaldım 1 olan sadakatim 3 e yürümemin önünde ki tek engel. 3 e gidersem muhtemel tehlike aldatılmak.
Güzellik olarak sıralarsak 1>3>2
3. Kadını seç hayatını yaşa kısa bile olsa mutlu ol 1. Kadın sen ne dersen onu yapacak madem senin dediklerin olacak o niye hayatında olacak 2. Kadını görmüyorum bile 3. Ya 3. Kadını seç
Aynen böyle diyor bir yanım ama bir çok şey var 1. daha güzel sadık vs. 2. ile ten uyumumuz öyle bir seviyede ki anlatamam. Güzellik farkını kapatıyor kızın memesi bile yok açıkcası 1. de ki meme olsa zaten bu kız bana bakmaz. Neyse konuya dönersek. EN önemli mesele şu 3. beni aldatırsa ki ihtimali var ben hayatımı yaşamak isterken yani daha fazlasını isterken elimdekinden olacağım. 1. aldatmayacak ama aza razı olacağım. Bilmiyorum ya çok karmaşık bir durum
3. ile ten uyuyumuz diyecektim yanlış yazmışım 2. den hiç bahsetmedim burada dediğin gibi bahsetmeye değmez. ( sadece 3. her hangi bir kadın mı diye görüştüğüm birisi ama 3. nün farklı olduğunu anladım )
Hayır nereden biliyorsun ki aldatacagini seni anlıyor hayatta en önemli şey ilişkilerde anlaşılmak bunu kaybetme bence
Güzellik de gelip geçici
Aldatacağını bilmiyorum ama ihtimali yüksek çok istekli bir kadın görüştüğümüz sürece bir yanlışı olmadı ama teyet geçiyor. 1. ile böyle şeylerin ihtimali bile konuşulmaz. Ve dalga geçmeyeceksen. d ben kıskanç birisiyim. Ama dediğin önemli güzelik gelip geçiçi. Sadakat ve Aşk arasındayım gibi
O 1. Kadın da yapabilir bu bir kumar bence 3. Kadın daha güvenilir bir de eğer 1. Kadından emin olsaydı teğet geçer zirvede olurdu tercihler arasında olmazdı demek ki istediğin kadın o değil 3. Kadın senin istediğin kadın
Evet her şeyiyle uyumuyla ateşiyle 3. kadını istiyorum ama 1. kadınla olan 5 yıllık ilişkimiz ve güven- sadakat var. 3. kadın toksik biraz da aramız bozulabilir beni bırakabilir. 1. kadın güvenli bir liman bırakmak vs hayal bile edilmez. 70 80 yıl sürer evliliğimiz. 3. kadınla ne olur belli değil
Konfor mu istiyorsun mutluluk ve haz mı ben mesela sürprizleri severim neyi yaşayacağımı bilirsem sıkılırım ne olacağı belli olmamalı monotonluk istiyorsan 1. Kadını seç olsun bitsin
Eğer 5 yılım olmasaydı hiç düşünmeden mutluluk ve haz derdim. 5 yılını heba etmiş olucağım kızın o saf masum güzele bunu dediğimi hayal edemiyorum. Nasıl yaparım bilmiyorum çok zor bir karar
O zaman neden tercih arasında kaldın sen ona çoktan ihanet ettin
Ama haberi yok hala her şeyi kapatabilirim ve dönebilirim. Onunlayken 24 saatim dolu geçmiyor gibi 3 numara ise 24 saat yetmiyor gibi hissettiriyor
Aggggg beni çok sinirlendirdin git git ne yaparsan yap
Mesele ihanet etmek değil evet ettim ama haberi yok haberi olursa asla affedecek birisi de değil ama haberi olmazsa ve ben geri dönersem yani içip içip döveyim gene ayrılmaz. Absürt bir örnek oldu ama karakterini anlaman için
Olay bilmesi değil tatlım sonuç olarak aldatmış oluyorsun ve hata yapıyorsun ama aldatma konusu için değil insanlar konfor alanında yaşamak için bu dünyada değiller git hayatını yaşa
Niye sinirlendin ya? Kararsızlığımdan mı? Neyse farklı bir bakış açısı sunduğun için sağol en azından konuyu anladın. Çok farklı bir pencere açmadın gerçi içindekilere benzer şeyler ama olsun
Ben seni anladım sen beni anlamadım hangi karar senin için iyi olacaksa o kararı verirsin umarım
Güvenli hayatımın içine sıçıyormuşum gibime geliyor ayrıca birisinin kalbini fena halde kıracağım 1 numara çok yıkılacak onun bedduasıyla çok yaşar mıyım bilmiyorum. 3 numarayla aramda ki tüm toksikliğe sebep olan konuları hallettim bu gece ( çünkü sevgilim var ve zaten görüşmeyeceğiz kafasındaydım. ) 3 numara bana evet derse 1 e büyük yıkım olacak. 1 veya daha fazla hayatın yanağından öpim gibi.
Birinciyi bırak bir bildiğim var belki üçüncü kadınla üzüleceksin ama istediğin şeyleri yaşayacaksın hayat kısa birinci belki göründüğü gibi bile değil nereden biliyorsun
Mantık bunu kesinlikle diyor soruda bir yanlış var 5 yıllık sevgilim değil 7 yıllık sevgilim 8 bile olmuş olabilir kız elimde büyüdü. nefes alış verişine kadar biliyorum.
Hiç fark etmez 10 yıl tanıdığım insanı tanıyamamışım sen bilirsin ama insanlar göründüğü gibi değil gerçekten belki o farklıdır dene ve gör ama bunu çok kişiden duydum yani onun için garanti insan yoktur
Siz neden damızlık seçer gibi kadınları siraliyorsunuzda seçim yapıyorsunuz gerçekten iğrenç.. sevgilim dediğiniz kadın ile 5 yıllık bir ilişkiniz var , ve o bir seçenekmi ysni sizin için. umarim bir şekilde sizden kurtulur
Damızlık seçmiyorum eş seçiyorum. Hayatımı şekillendireceğim ya başka seçeneklere bakmakta bir yanlış görmüyorum
Zaten hayatınızda biri varsa başka seçeneklere bakamazsiniz. eger bakiyorsanizda hayatinizdaki kişiyi çıkarabilirsiniz. bu çok iğrenç bir paylaşım. bilmem kaç tane kadın yazıp hsngisi diye düşünmek. umarim onlarda sizin için bunu düşünür ve tercih bile olamazsınız. neyse hadi baybay
1 düşünmez 2 evlencek adam bakıyor ama hızlı yaşamış nasıl yaşarsan ona denk gelirsiniz bknz ben 3 ile aramızda değişik bir tutku var bir kopsak zaten ben 1 e dönerim. Neyse hadi bay bay
Ya sizin sevgiliniz var sevgiliniz yazık degilmi o kadına ne ucu ne besi ya bir an önce biriyle yolunuza devam etmeniz gerekiyor. herneyse gerçekten ne diyecegimi bilemiyorum. baybay
Evet var ama o kadar tutucu ki gerçekten bir yerden sonra boğuluyorsun sonra bir anda bir kadın geliyor hayatına çat çat çat her şeyi anlıyor ve 5 yılda kat edemediğin mesafeleri hemen aşıyor. Ruh eşimi arıyorum diyerek geliyor hemde...
Cevap
3Cevap
Sen ne iğrenç aşalığık bir varlıksın ya umarım sevgilin seni terk eder ve başkası tarafından ihanete uğrarsın şerefsiz köpek
5 yıllık sevgilim ama kafamız uyuşmuyor diyoe ya ne biçim isnansın sen
Uyuşmuyor diğer kadın 5 ayda beni çözdü ruhumun dibine kadar gördü anladı 5 yılda bizim ki dırdırdır ama yalın konuşma yok.
1 beyinsiz ama 3 e git aldatıl hakedıyorsun.
Ek bilgiyi okuyup tekrar cevap verir misin
Sen direkt kullanılıp cüzdan olacak bir erkeksin
Ama olmadım yavrucuğum konuya döner miyiz acaba? soru bu değil çünkü
Biz bir tane zor buluyoruz adam kadro kurmuş
Birader 2 numara bana dedi ki ben" hayatı hızlı yaşadım şimdi evlenmek istiyorum " Bende yavaş yaşadım şimdi açılıyorum ufaktan bu kız hak etmemiş mi şimdi bu muameleyi?
hahahaha sen birini bulda
Niye kıskanıyosun abi ekle hemen fotoları atayım konuşmaların vs hayırdır yani
Ben foto atmam direk görüntülü konusurm da sen görme bizi o zaman hic
Abi ben seni anlamıyorum z kuşağı nasıl anlayacak acaba
Abisi burdaki yasim 107 gösteriyor her yazana abi amca cekiyorsan ooo kizlar seni diklemez bile de neyse hadi yemis olayim seni kirmayacam
36-45 gözüküyor. Ve tam olarak öyle konuşuyorsun. d sen yemezsen ne olacak. Neyse boş beleş bir ergen veletsin diyeceğim o da değilsin muhtemelen 20-30 arasını sap geçiren birisin kıskandın.
Hee sapim bole kadin kizlar beni kovaliyor diye mesajlar atip kadinlari cekmeye calisiyorum idare et abisi
Birader hem sapsın hem canım sence bu mesajla hangi kadını çekeceğim oo 3 kadın dur 4 . olayımı bir tek anan der. Kusura bakma artık canım normal cevap verilecek boyutu aştı sg şurdan.
canımların yerine S4l4k koy. Yapabilirsin dimi? var o kadar ıq?
Allah aşkına sen kaç yaşındasın ya
1 diyorum ben
En mantıklı sensin gene
Aynen mantıklı olanı seçtim kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?