Görseldeki tartışmanın nedeni, dün benim oyun oynadığım için mesaj atmamam. Oyunun da son şeyleriydi, bitti zaten. Sonra engelledi beni, sms attım. Orada da bi sürü hakaret. En sonunda böyle şeyler dedi.
Ben konu değiştiriyorum, hani kavga sğrmesin falan diye. Eski defterleri açıyo sürekli. Tamam benim de hatalarım var eşbet, boşuna böyle kızmıyor, ama ağzının ayarı yok.
Sürekli engellemekle tehdit ediyodu, en sonunda ben engelledim. Napmalıyım?
şu attığın görselde senin ettiğin küfürken onun ettiği hakaret sadece. ne sanıyorsunuz kendinizi. erkeklere küfür etmek serbest ama kadın hep alttan mı alacak m... K... beyni olan kadın köle ruhlu değildir. geçti o kadınların kölelik dönemi. bacım, buraları okuyorsan şu canlıya harcadğına zamana yazık. git hayatını kaliteli insanlarla muhatap olarak yaşa ya da yalnız yaşa daha iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olmaz tabi ki de
Günümüzün kızları çok saygısız. Bana da küfür eden çok oldu. Kızlar acımasız merhametsizdir. Ve de çok terbiyesizler
Aaa
Heee
Yooo
Evet
Hayır
Evet.
Bayağı kakiteli yürüyonuz haa
Hayır!
Valla ben sanaldan kızlara yürümem paşam. Sanaldan olmaz o işler ağam
En iyisini yapion reel her zaman daha i dir
Aynen
Ooo alparsan erkeğin köküymüş ya. Dkdkfk
Bence mutlu duruyor
Yapacağını yapmışsın zaten.
Bize neyi soruyorsun?
Normal çünkü oyuna öncelikle tanıdığını düşünmüş ama ben olsam küfür etmezdim sadece kırılırdım
.
allah bilir kıza naptın
Heee hep siz hemcinsleriniz haklı dimi
evet başka soru
Bu kadar sinirlendirecek naptın
Dedim ya oyın oynadım buna mesaj yazmadım
Ondan önce naptın
Böyle şeyler hep. Sevdiğime de inanmadı hiç. Neymiş "amacım belli" imiş
Sende amacını bu kadar belli etmeseydin 😁
İyi de seviyorum. Zır zır ağladım bu kız için, büyün mesele "amaç" mı?
O zaman kızı sinir etmeseydin
yalnız küfür eden sensin
En az salladığı şey o küfür merak etme
aslında kızın hatası senle muhatap olmak. insan yerine koymuş belli ki ve kırılmış. böyle böyle öğrenecek karşı cinsinin ne olduğunu.
Aferin la. En doğru tespiti sen yaptın. Yaklaşanlar oldu da, sen net bi şekilde belirttin. Helal oldun
şu attığın görselde senin ettiğin küfürken onun ettiği hakaret sadece. ne sanıyorsunuz kendinizi. erkeklere küfür etmek serbest ama kadın hep alttan mı alacak m... K... beyni olan kadın köle ruhlu değildir. geçti o kadınların kölelik dönemi. bacım, buraları okuyorsan şu canlıya harcadğına zamana yazık. git hayatını kaliteli insanlarla muhatap olarak yaşa ya da yalnız yaşa daha iyi.
Küfüre çok takıldın da, mesele o değil. Ama genel olarak, bi tek benim açımdan bakmaman, ve kadını da düşünmen güzel bişiy. Tebrik ederim, ciddiyim.
Cıvkı çıkan bir ilişki
Senin ilişkin oldu mu hiç?
Evet oldu
Naptınız? Kagede mal mal birbirinize mi baktınız?
Kafede*
Hayır evimizde çocuğumuza baktık.
Djjdfıfı güzel cevaptı. Sustum
KS yani şaşırmamak lazım
Buluştuk biz
Karakter meselesi
Karalter meselesi derken? Açar mısın biraz?
Oyun mu sevgili mi desen oyun oynamak derim
Kanka direk engelle o ne 😃
Klasik KS şizofren pembelisi
Allah kurtarsın kardeşim
Vay be burdan sevgilimi yaptın
Sen de küfür etmişsin kıza.
Onun ettiği küfürleri göstermedim
Saygısız bir ilişki varmış zaten olmazmış sizden
Olmaz. Acaba hangi KS çifti 😄
olmaz
Ne olmaz?
o kızdan olmaz