2 ay geçti gitmiyor. Unutamıyorum nasıl yapar nasıl olur?

4 yıllık ilişkimde aldatıldım hayatımda gördüğüm en masum kız gibiydi 4 yıl önce tanıştığım kız aile sevgisi almamış baba sevgisi görmemiş bir kızdı bağlandım sevgimi verdim baba sevgisi verdim yıkıktı özgüvensizdi toparladım çekingendi hayata karşı açtım ilkiydim ilkimdi en kötü zamanlarımda bile belli etmemeye çalıştım o alamadığı aile sevgisini kendim almadığım kadar verdim çalıştım çabaladım geleceğimiz var dedim bu yaz nişan takmaya sözlenmiştik bu ya dedim bu kız benim dedim benim kızım ben büyüttüm dedim ulan bu bana yapılırmı be beraber olduğumuz son 2 ay biraz soğuk gibiydi ama o artık eski kız değil güçlenmiş benim tüm sevgimle kendini toplamış kızdı o soğukluk beni korkutmadı değil ama hiç aklımdan geçiremezdim. Sadece biraz üstüne gidip darladığımda bana başka bir erkekle fotoğraflarını attı dudağını öperken sarılırken gülüşürken evdeyken ve suçlunun ben olduğumu söyledi suçum ise bazen ufak kısıtlamalar sinir ve öfke hepside kendim için değil onun iyiliğine olan sinir ve öfkelenmelerdi arkadaşlar ben gerçekten bunu hakettimmi tüm sevgimi verdim tüm benliğimle adamlığımla sevdim sonu aldatılmakmıydı ben bu yaz nişanlanicaz diye ne hayaller kurdum bunun sonu ihanetmiydi. O şimdi başkasının bir kaç günlük zevki ben ise alkolik kimilerine göre serseri 2 ay oldu kendime gelemedim her gün neden uyandım diye isyan ediyorum başka kızlarla konuşamıyorum yokluğuna ihanetine bile ihanet edemiyorum napicam bu böyle gitmez telefonumu kırdım fotoğraflar sesler herşeyiyle gitti delirmek üzereyim napicam olmuyor çok koyuyor nolur biraz akıl verin daha 19 yaşındayım amateme düştüm nerelerden nereye battım ben onu hayata açtım o ise beni ilk baştaki halindende daha dip biryere çekti o fotoğraflardan 1 hafta sonra eve kafam güzel gittiğimde hayatımda ilkkez anneme sarılıp ağlamıştım kollarımda kesikti ama kendimde değildim annemde görünce benle beraber ağlamıştı haketmemişti oğlunu o halde görmeyi annemin ahı üzerine olsun napicam bilmiyorum Kendimden korkuyorum tükendim
2 ay geçti gitmiyor. Unutamıyorum nasıl yapar nasıl olur?