KIZLAAAARR ACİLLLLLLL KADIN DAYANIŞMASI?

Kızlar yıllardır bela gibi yapışan kocamın eski sevgili ve neyazıkki ondan benle beraberken doğan 2 yaşındaki cocuk var. Ama sevgiliydik doğdugunda. Benimde.1 yaşında oğlum var 2 bucuk yıldır evliyim. Neyse bu kız tam bir metres oldugu icin benim kocamla ilk defa ayrıldık 1 sene ayrı kaldık boşanmadık ama. O sürese eşim bunla görüşmüş bikaç kere bana ilerde sen göstertirsin diye söz verdiği sözünü çiğneyip o kızfn olan çocugu da görmüş bikaç kere zaten kız biletek doğurdu ayrılalım diye. Neyse konuya gdlim aldatıldım. Ben eşimle yeni barıştım ve onu cok seviyorum ama gururum ağır basıyo ve güvenim gitti. Eşim cezaevinde bayada cezası var. Vasisi benim. Çocuk onun üzerine. Tamam melek ama benim çektiğimi bi ben bilirim kızlar. Şimdide ben bunu öğrenince bu kıza yardırdım beni şikayet etmiş cezam vardı kötü oldu bu da onun üErine ceza alırsam sıkıntı sonra kayınvaldem olcak o insan görüştürmüş arada bunları kocamla ve arkasındn komustugu bu kızla görüşüyomus hep benim ona yaptıklarımı bilseniz ailesine neler yaptm hayayımı maffwttm onlarla haystıım gitti ya cezalarım kocam yüZünden bu aile benim ailem dedim kendi ailemi geçtim ama bana bunu yaptılar. Bende artık buna bi ders vermem lazım zaten bişeled içiyo çocuga anneannesi bakıto ilgilenmiyo. Vicdanımı gerise bırakıp hayatımı maffeden canımı yakanların canını yakıcam. Ağlıyorum suanda nile nolur yardım edin can yakmak için neler yapabilirim birsürü şey istiyorum hepsini yapıxam söz nolur yardım edin. Eşim aradıgında cezEvinden babam açıp annesi için ayıbını yüzüne vurcak ama neler desin ben neler yapim entrikada olur nolur yardım kafam durdu. Kimsem yok okdr yalnızım okdr acılarım olduki aşkım icin hayatımı maffettim ama o ilk defa. Aldattı beni ama o kız senelerdir kurtulamıyorummmmm nolur bana hasta akıl sağlığı yok diye şikayt etmis canım yanıyo nasıl canını yakim çocugunu zaten elinden aldırmak için napabilirim
KIZLAAAARR ACİLLLLLLL KADIN DAYANIŞMASI?