BU DURUM Bİ BANA Mİ ANORMAL GELİYOR?

Sevgilimin ilkokuldan kalma bi erkek arkadaşı var 1 senemiz oldu şu an lise 4 e gidiyor kız arkadaşım çocukla arkadaşlığını bitir demiyorum ona sadece mesafeni bil diyorum mesela Tiktok videosu çekiyor ona atıyor diyor hangisi güzel paylaşayım bu durum benim hoşuma gitmiyor ben varken neden ona atıyor bir kere de söylemiştim ona bana at ona atma ben beğeneyim diye ikimizde tamamen çevremizi silmişiz ben onun dışında kimseyle konuşmuyorum önceliğim o ne istese yapıyorum bugün gitmiş işte arkadaşının oturduğu civarlarda babaannesinin evi var demiş arkadaşımı göreyim ama şarjı bitmiş yani şarjı bitmese görüşeceklermiş bu durum benim hoşuma gitmiyor yani ona video atmasının hoşuma gitmediğini söyledim buluşma demek saçmalık olmaz mı buluşacağını falan da söylemedi izin alması o sıra müsait değildim benim bu sinirim anormal bir şey mi siz böyle birşeyi normal görür müsünüz?
Güncellemeler
+1 yıl
1 sene oldu ama yemmin ederim hayatın boyunca senin aldığın ilgiyi 1 yılda verdim ona onun için ailemi karşıma almışım ona da diyorum senin için annemi babamı karşıma alırım çoğu kez arkadaşları sürekli ona diyor haksızlık yapıyorsun çocuğa bana diyor gören diyecek benim değil senin arkadaşlarındır
BU DURUM Bİ BANA Mİ ANORMAL GELİYOR?