Arkadaşlar biriyle konuşacaktım ben. Kız ailesiyle anlaşamıyor. Yani nasıl diyeyim yok ailem bana baskı yapıyor bilmem ne ayaklarına gidiyor. Aşırı şekilde özgürlüğüne düşkün bi kızdı. Anlattırdım biraz. İşte gece geç saate kalmasın istiyorlar kızlarının. Ne bileyim gittiği bi yerden haberleri olsun istiyorlar vs. Tabi bazı yerlerde suyunu çıkarıyorlar kabul ama kız aşırı asi davranıyor onlara özellikle de babasıyla hiç anlaşamıyormuş. Velhasıl kelam kız evlilik için çok acele ettiriyodu beni. O evde kalmak istemediğini falan da söylüyordu bana. Bende şüphelendim yalan yok bu evden kaçmak için beni bilet olarak kullanıyor heralde dedim. Zaten çok bencil biriydi anlasamadık ama genel olarak ailesiyle babasıyla sorunu olan kızlar böyle sıkıntılı mı oluyo? Ben birkaç tane daha denk geldim hep aynı senaryolar oluyo. Böylelerinden direk uzak durmak daha mı iyidir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yess... herkes öyle değil ama bu tip biraz sorunluymuşşş
Kız aşırı özgürlüğe düşkündü şimdi benden 2 hafta sonra zengin birini bulmus nisanlanmislar şimdi
O nasıl oluyo ya ahahah gerçekten değişik
Ya aslında bu kızla ben yaklaşık 1.5 sene sevgili oldum. Ama kız beni aşırı baskılıyodu evlenelim diye. Daha yaşımız 22ydi hemde benim okulum vardı. Dedim okuldan sonra evlenebiliriz dedim. Ta ilişkinin en başında demiştim bunu ama beni beklemedi zorla ayırdı beni kendisinden
Unut onu :(
Çok garip bi kızdı ya. Hani zaten ben şüphe ediyodum ama kanıt olmayınca bişey diyemiyodum. Şüphelendigim her şey doğru çıktı. Ben ayrıldım kızdan. Beni arabam yok diye asagilamısti bayağı. Sende erkek misin bi arabayla gelip beni almadin diye falan. Sonra ayrılırken de ben seni çok seviyorum diye ağladı. Ayrıldıktan 1 hafta sonra da o oğlanla sevgili oldu 2 hafta sonra da nisanlandı
Böyle bi kız için ne dersin sen mesela bende onu diyim:)
Diyorum yaa değişik psikolojisi bozuk büyük ihtimal
Ya hani ilgi vermiyodu zaten. Mesela ilgilenmiyosun benle diyodum. Arıyorum soruyorum daha ne bekliyosun benden diyodu. Çok acı çektim aylarca. Hatta ayrıldıktan sonra bile çok acı çektim. Sorsan ben bıraktım. Ama bırakmasaydım benim ruh sağlığım hiç iyiye gitmiyordu mecburdum. Sevsem de gebere gebere ayrılmak zorunda kaldım. o da gitti suphelendigim çocukla nisanlandı. Çok koyuyo ama insana var ya. Şu anda umrumda değil ama maalesef çok zoruma gitmişti. Aldatıldım da ben galiba. 2 haftada biriyle evlenilir mi çünkü?
Evlenilmez
Bende aynısını düşündüm zaten. Ömür geçmez bunla dedim. Kızın o peki ağlaması falan yalan mıydı hep acaba kızlar böyle şey yapar mi?
O seni kaybettiği için ağlamış başka sebebi yok çok ilgiliysen demekkii
Evet çok çok çok ilgiliydim. Baştan sona kadar her an daima ilgimi gösterdim ben. Başta neyse sonda da o oldum eksiltmedim hiç. Ama bu kız bide şey diyodu. Eskiden bir ilişkisi olmuş. 1 sene sürmüş ama oğlanı sevmiyomus sadece ilgisini seviyomus öyle diyodu bana. Bende şüpheleniyodum bende ilgiliydim sonuçta
E tamam işte sana açık açık söylemiş resmenn 😌
Bilmiyorum bana seni seviyorum diyodu da seven biri gibi değildi pek. Buluşmaya hep ben çağırıyodum. Çoğunda da gelmiyordu zaten. Hele son zamanlarda hiç gelmiyodu. Görüntülü konusuyoduk sadece biraz o kadar. Bi bahaneyle gelmiyodu yanıma.
Demek ki o zaman kız sevmemiş yani beni. Sadece ilgim hoşuna gitmiş öyle mi? Ayrılırken niye o kadar yeniden başlayalım dedi o zaman. Bide buluşalım demişti. Bende dedim biraz geç kalmadın mı bunu söylemek için dedim. Ben annemle de tanistirmistim. Annem beni duymus kızın beni uzdugunu de farketmisti zaten. Kızı arayıp söylemiş oğlumu bırak artık çok uzuyosun onu demiş. Annem öyle diyince zaten tamamen bıraktı. Çünkü bu yaptığı 2 olmuştu. Ben bi kere affettim bunu. Yalanını yakaladım ayrıldım. Geri affettim dayanamadım. 1 ay falan iyiydi beni elde edince gene aynı ayara geri döndü. sonra ben bu sefer gene ayrıldım. Bitti yani öylece
Evet sevmemiş seni iyi ki ayrılmışsın ya boş ver
Bende aynısını düşünüyorum valla iyi ki ayrılmışım diye. 15 kilo vermistim onunlayken. Şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum artık.
Hakkında hayırlısı bundan sonra artıkk
Aynen öyle valla. Hayırlısı olsun. Ama ailesiyle problemi olan kızlar genelde hep böyle oluyo artık uzak durcam onlardan öylelerinden. Çünkü konuştuğum kişilerden ailesiyle sorunu olanlar hep böyle oluyo.
Benim ailemde sorunlu ama ben böyle değilim yanii 😂
İstisnalar kaideyi bozmuyo ama de mi😅 istisna sen olabilirsin hadi binde bir de diğerleri?
Olabilir
T*kip attım sana konuşabiliriz istersen ordan da😄
Kabul ettim
Ben mesaj atamıyorum ama sen yazarsan konuşuruz şimdi biraz uykum var ben kaçtım iyi geceler
Okey
Bu tür şeyler çok normal
Normal derken yani kız için mi ya da ruh hali olarak bunları yaşaması mı normal