Yav hayatıma girecek kişinin ister cnsillik olsun ilişkiler olsun ilki olmak istiyorum ilki olamayacağım kimsecikler kalmadı diye düşünüyorum olduğunu iddia edenler de benim bildiğim ya yalancı çıkıyor ya da rol yapıyor ki bu hiç haz edebileceğim bir şey değil.
Misal ilişkisi olmamış ilişkisinde bir şeyler yaşamamış birinin ilişkisi olmamış biriyle uyum sağlaması mı daha sağlıklı ilişki tecrübesi olmuş biriyle uyum sağlaması mı daha uygun olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ask arayarak bulunmaz, aski tatmak icin birileriyle tanismaya calisirsan bulamazsin, hep yanlis kisilere denk gelirsin. dogru kisiyi ve aski tesadufen bulursun, sabir gerekiyor, kaderinde yazan neyse odur yani. kizlarin sana bakmasini istiyorsan surekli guzel giyinmelisin, bakimli gozukmelisin. yalniz kalma diye diyorum, vede kizlar seni begenmeye baslayinca sohbet acicaktir ya da uzaktan uzaktan sakalasicaktirlar, o zaman sadece stres yapmaman gerekecek, yani istedigini secersin sana bakan kizlardan. benim tavsiyem ise yasindan kucuk kizlari secmen olucaktir, emin ol henuz hic bir erkekle mesajlasmamis olan kizlar da vardir.
Yaş küçük derken efenim kaç yaşında olur bunlar?
Bir de azar tinder gibi arkadaşlık uygulamalarından mı bulacağım böylelerini çalıştığım yerde dediğin kızlardan hiç yok kadın sayısı bile az kadınların çoğu evli.
Bir de böylelerini çalıştığım yerde bahsettiğin o kızlardan hiç yok kadın sayısı bile az kadınların çoğu evli hiç yoksa ilişkisi olmuş oluyor nasıl bulacağım ki? Azar tinder gibi arkadaşlık uygulamalarından mı bulacağım.
Köyde bile bulamazsın, hangi ilkten bahsediyorsun? 🤣
E bu kadar insan köyden niye görücü usulü evlenmeye çalışıyor? Mal mı bu millet?
Mal oldukları için yıllardır koyun gibi meeliyorlar.
Öpüşmemiş bir tane kız da mı kalmadı yani🥺?
Maalesef stoklarımızda kalmadı.
Kaç yaşındasın? Niye böyle yobaz bir zihniyettesin
25 yaşındayım. canım olmasaydın yobaz zihniyette olmadığımı anlardın. Hem sen olsan sen de böyle birini istemez miydin?
Var tabiki ve ben de öyle isterim
Hadi len ordan troll seni
Sana yemin etsem de inanmazsın o yüzden yormayacağım kendimi
Sende yemin edecek o yürek var mı ki?
Daha kimsenin üzerine bir yemin bile edemiyorsun.
Yakınımda olsan Kur'an getir el basayım derdim sana o derece alnım ak vicdanım pür