Aşk İlişkileri Kaç tane flörtünüz var, yazın? Ysmn00123 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Yazın flörtlerinizi sjsjdj Güncellemeler+1 yıl Yazın sjsjs Kaç tane flörtünüz var, yazın? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hiç olmadı benim 0 1 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Hadi senin heryerde sen varsın djdjdj yorumlarda djdjdjd
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kömür, Aşkım, diğer aşklarım, ötekiler, berikiler vs vs 1 1 Yorumla SatanistBeyyy +1 yıl Baya kalabalık Yorumla
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Flörtüm yok, kafam rahat. :D Yapacağım zaman yazarım ehehe. 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı. Ya herkes yetecek kadar idareli ve kanaatkar olarak flört yapsa kimse flörtsüz kalmaz bu yüzden flörtsüz kalanlar oluyor dikkat etmeli bencillik yapmamalı 😂😂 0 0 Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Benimde ne flörttüm nede sevgilim oldu 😞27 yıldır yalnizim artık biri olsun istiyorum sevsin beni be 0 0 Yorumla
wonderrita Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir kişiden fazlasıyla uğraşmanın manasız olduğunu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. kaç tane nedir ya bir tane olur, ilerleyemezsen önüne bakarsın 1 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kaç tane mi birden fazla mı oluyor.. Bu nasıl midesizlik.. 1 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Konuşuyorum ama arkadaş gibi dalga yapıyorum 1 0 Yorumla
the_belansekerim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben flörtüz yapacak biri değilim ciddi ilişki insanıyım ondan sıfır. 0 0 Yorumla
rotasızCaptain41 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim şu an yok ama olmak istersen mesaj atabilirsiniz 😃 0 0 Yorumla
IVuRKaNI Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kızlar boyuna göre söyleyebilir de 16-17-18-19 filan , biz nasıl söylücez m.. k? 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sıffır sıffır sıffır. Kimin bedduasını aldıysam flört yeteneğimi kaybettim aga 😃 0 1 Yorumla nediyonsevval +1 yıl Aşk olsun ben o yeteneğini geri getirebilirim 😁 Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Flörtüm yok ama istediğim zaman birlikte olacağım eski sevgililerim var arada mesajlarım kaynatırız 0 0 Yorumla
Mervei3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Eskiden flort coktu unide. 7 senedir nooo. Sevgilim var 0 2 Yorumla DESERTT0 +1 yıl Yalan Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl 7 senedir sevgilimi olur be f*ck misiniz artık evlenin ya Yorumla
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl 6 tane seni dahil edersem 7 olucak ahahaha 1 9 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Ahahahahaha yine mi sen sjsjjsjsdjdj Yorumla Onlysohbet +1 yıl Sence seni bırakır mıyım ahahaha Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Canımsın sjsjsjs Yorumla Onlysohbet +1 yıl Nisana ne kaldıııı Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Hadi canım sjssj Yorumla Onlysohbet +1 yıl Valla ben çok ciddiyim Yorumla Onlysohbet +1 yıl Mes@jıma neden bakmıyorsun Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Bakarız gülüm dert etme djdjdj Yorumla Onlysohbet +1 yıl Bakmıyorsunnnn Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir sürü var. Hangisinden ne zaman iş çıkartacağım belli değil. 0 0 Yorumla
Nathansy Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Birden fazla olanlara saygı duyuyorum. Biz daha birine zar zor yetişiyoruz 1 0 Yorumla
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sayamadım parmaklarım yetmedi 3 1 Yorumla özgür1022 +1 yıl Ayak parmaklarinida ekleyebilirsin Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. 20 yakın sevgilim oldu şimdi yok bekar olmak güzel 2 11 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Oha bide saymış 20 nedir ya denizli olduğunu bukadat belli etme Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Denizli degillim Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Nerelisin ozaman sevgili yapmada master yapmış kadin :) dhdgdg Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Sanane Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Doğru banane nereli olursan ol Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Aynen öyle Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Çankırı yım oldu mu ama Karabük de oturuyorum Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Bir daha Karadenizli deme Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Hmm demek cankirilisin iyiTamam beni takip et sana bidaha Karadeniz'li demeyeyim Yorumla Cankuş1223 +1 yıl İyi olur Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Anlaştık 😎 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sevmem öyle şeyleri ben direk... 0 2 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Oooo tamam sensin kral sjsj Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Sağol reyis Yorumla
organickimyaci46788 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 20 tane Latin kız var 0 2 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Oha knk djdj Yorumla organickimyaci46788 +1 yıl türk kızları yazmiyorlatinlet daha sicak Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok tabiki flört ne hem 0 4 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Diyorsun sjsjs Yorumla Freedown54 +1 yıl Bana anlamsız geliyor o kelime Yorumla Ysmn00123 +1 yıl İyi bakalım Yorumla Freedown54 +1 yıl Sanada kolay gelsim Yorumla
Alparslan52 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 20 25 tane var 🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Ahahaahhaah çok iyi Yorumla Alparslan52 +1 yıl Aynen paşam 😂😂😂 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiç yok bizden geçti o işler 0 8 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Niye be djdj Yorumla eternity-a +1 yıl Ne biliyim hepsi aynı geliyo 😂 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Aynen sndjd Yorumla eternity-a +1 yıl Bide eski heves yok yeniden tanış falan filan😂 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Aynen aynen sjsjs Yorumla eternity-a +1 yıl Nefes almaya eriniyom zaten Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Bendensin djdj Yorumla eternity-a +1 yıl EyvAllah Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Herkesin 1 tane vardır sjxjs 1 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Flörtüm henüz yok sevgilim de yok 1 1 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Benimde ne flörttüm nede sevgilim olmadı 😞 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Merak ediyorum bakalım kaç kişi karaktersiz. 1 1 Yorumla insanegirlll +1 yıl En iyi cevap seçilmeli Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Benim hakkımı da siz alın jsjsjs 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sadece 5 tane var o kadar. 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ya hiç yoktur ya da çoktur asdf 0 0 Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 1. Simge 2. Eda 3. Esra 4. Melisa jrjdk 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Uzun zamandır yok desem. 0 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Flört etmem kimseyle. Samimi bulmuyorum. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. O yaşları geçtik artık. 0 kişi. 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Flörtüm yok 1 3 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Aynen Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl 🙂 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Benimde ne flörttüm nede sevgilim olmadı 😞 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 0+0-0÷0= 0 1 2 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Oooo en iyisi Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Tabiii. Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Yok maalesef 1 1 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl En iyisi djdjd Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. sıfır tabiki :D inanmam öyle şeylere 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek mi kız mı 😂 0 6 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Sana kız düşüyor hgjjggg Yorumla isa_3200 +1 yıl Niye canım yürüyen erkekler de çok burada bisex falan olsak uuu 😂😂 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Diyorsun sjsjdjdjd iyiymis Yorumla isa_3200 +1 yıl He aslan ne sandın bı sen mi guzelsin ben de son derece alımlı bir kadın bayanı yım yani 😂 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Oooooooo tuttum bu yorumu canimmmm kajsjsj Yorumla isa_3200 +1 yıl Uyy sağa gurban oluruun 🥰 Yorumla
Gece_Mavisi__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl senin kaç var 0 8 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Sen varsın gülüm Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl başka yok mu yani Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Yokk bebeğim djdjd Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl seni çok seviyorum bebeğim sjdjd Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Kurbaneyyy 🫶😘 Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl kurbaneyyy diyen dilini yerim bebişim ❤️💋 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl 🫶🫶🫶🫶🫶😘 Yorumla Gece_Mavisi__ +1 yıl ❤️🥰💋 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sıfır tane 0 1 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Üzüldüm sjsjs Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Hic yok ve olmadi 0 4 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Kralll Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Ben istiyorum olmuyor beni istemiuorsunuz Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Diyorsun smdk Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Evet dhjc Yorumla
DasvidanyaIstanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Tinder'de 15binden fazla eşleşmem var 0 4 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Ohaaa sjsjs Yorumla DasvidanyaIstanbul +1 yıl Hadi gel beni elde et Yorumla Onlysohbet +1 yıl Buna inananlara elimde satılık köprü var Yorumla Ysmn00123 +1 yıl @Onlysohbet yooooo dkdjdkd Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O ne demek 0 1 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl boş ver kajsjd Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Tertemizim 0 1 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Müq sjdjdj Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Sıfır 0 1 Yorumla Ysmn00123 +1 yıl Oda iyi sjsj Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıfır 1 6 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Benimde ne flörttüm nede sevgilim olmadı 😞 Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl @KerpetenRamiz olmadı demedim şu an yok dedim Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Soru kac tane oldu diyir ama Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl @kafakarısık olmasını istemez misin djshshdh :))) Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl @KerpetenRamiz olmasını istesem olurdu, soruda da mevcut durumu soruyo Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Flörtlerinizi yazı diyir yani buzamana kadar kac flört tün oldu diyir oruç başına vurdu galiba Yorumla
durusehr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 0 tane 1 3 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Benimde ne flörttüm nede sevgilim olmadı 😞 Yorumla durusehr +1 yıl olmasin nolcak tek olmak en iyisi boş ver Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Yok artık bukadar yalnızlık yteer bıktım Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç yok 1 1 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Benimde ne flörttüm nede sevgilim olmadı 😞 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Hiç olmadı benim
Hadi senin heryerde sen varsın djdjdj yorumlarda djdjdjd
Kömür, Aşkım, diğer aşklarım, ötekiler, berikiler vs vs
Baya kalabalık
Flörtüm yok, kafam rahat. :D Yapacağım zaman yazarım ehehe.
Ya herkes yetecek kadar idareli ve kanaatkar olarak flört yapsa kimse flörtsüz kalmaz bu yüzden flörtsüz kalanlar oluyor dikkat etmeli bencillik yapmamalı 😂😂
Benimde ne flörttüm nede sevgilim oldu 😞
27 yıldır yalnizim artık biri olsun istiyorum sevsin beni be
Bir kişiden fazlasıyla uğraşmanın manasız olduğunu düşünüyorum.
kaç tane nedir ya bir tane olur, ilerleyemezsen önüne bakarsın
Kaç tane mi birden fazla mı oluyor.. Bu nasıl midesizlik..
Konuşuyorum ama arkadaş gibi dalga yapıyorum
Ben flörtüz yapacak biri değilim ciddi ilişki insanıyım ondan sıfır.
Benim şu an yok ama olmak istersen mesaj atabilirsiniz 😃
kızlar boyuna göre söyleyebilir de 16-17-18-19 filan , biz nasıl söylücez m.. k?
Sıffır sıffır sıffır. Kimin bedduasını aldıysam flört yeteneğimi kaybettim aga 😃
Aşk olsun ben o yeteneğini geri getirebilirim 😁
Flörtüm yok ama istediğim zaman birlikte olacağım eski sevgililerim var arada mesajlarım kaynatırız
Eskiden flort coktu unide. 7 senedir nooo. Sevgilim var
Yalan
7 senedir sevgilimi olur be f*ck misiniz artık evlenin ya
6 tane seni dahil edersem 7 olucak ahahaha
Ahahahahaha yine mi sen sjsjjsjsdjdj
Sence seni bırakır mıyım ahahaha
Canımsın sjsjsjs
Nisana ne kaldıııı
Hadi canım sjssj
Valla ben çok ciddiyim
Mes@jıma neden bakmıyorsun
Bakarız gülüm dert etme djdjdj
Bakmıyorsunnnn
Bir sürü var. Hangisinden ne zaman iş çıkartacağım belli değil.
Birden fazla olanlara saygı duyuyorum. Biz daha birine zar zor yetişiyoruz
Bitane olsun benim olsun yeter
Sayamadım parmaklarım yetmedi
Ayak parmaklarinida ekleyebilirsin
20 yakın sevgilim oldu şimdi yok bekar olmak güzel
Oha bide saymış 20 nedir ya denizli olduğunu bukadat belli etme
Denizli degillim
Nerelisin ozaman sevgili yapmada master yapmış kadin :) dhdgdg
Sanane
Doğru banane nereli olursan ol
Aynen öyle
Çankırı yım oldu mu ama Karabük de oturuyorum
Bir daha Karadenizli deme
Hmm demek cankirilisin iyi
Tamam beni takip et sana bidaha Karadeniz'li demeyeyim
İyi olur
Anlaştık 😎
Sevmem öyle şeyleri ben direk...
Oooo tamam sensin kral sjsj
Sağol reyis
20 tane Latin kız var
Oha knk djdj
türk kızları yazmiyorlatinlet daha sicak
Yok tabiki flört ne hem
Diyorsun sjsjs
Bana anlamsız geliyor o kelime
İyi bakalım
Sanada kolay gelsim
20 25 tane var 🤣🤣🤣
Ahahaahhaah çok iyi
Aynen paşam 😂😂😂
Hiç yok bizden geçti o işler
Niye be djdj
Ne biliyim hepsi aynı geliyo 😂
Aynen sndjd
Bide eski heves yok yeniden tanış falan filan😂
Aynen aynen sjsjs
Nefes almaya eriniyom zaten
Bendensin djdj
EyvAllah
Herkesin 1 tane vardır sjxjs
Flörtüm henüz yok sevgilim de yok
Benimde ne flörttüm nede sevgilim olmadı 😞
Merak ediyorum bakalım kaç kişi karaktersiz.
En iyi cevap seçilmeli
Her saate ozel bir tane
Benim hakkımı da siz alın jsjsjs
Sadece 5 tane var o kadar.
Ya hiç yoktur ya da çoktur asdf
1. Simge 2. Eda 3. Esra 4. Melisa jrjdk
Uzun zamandır yok desem.
Yazin kactane flort?😄😄😄😄😄
Ya 0 ya da 1 ben de anlamadım.
Benim 2 adet:)
Flört yok sevgilim var
Eıı üç milyar yediyüz elli milyon
Flört etmem kimseyle. Samimi bulmuyorum.
ulan bi benim mi sıfır yani
O yaşları geçtik artık. 0 kişi.
Bir kişi var hayatımda, flörtöz değilim.
hiç flörtüm yok olmadı da
Flörtüm yok
Aynen
🙂
0+0-0÷0= 0
Oooo en iyisi
Tabiii.
Yok maalesef
En iyisi djdjd
sıfır tabiki :D inanmam öyle şeylere
Erkek mi kız mı 😂
Sana kız düşüyor hgjjggg
Niye canım yürüyen erkekler de çok burada bisex falan olsak uuu 😂😂
Diyorsun sjsjdjdjd iyiymis
He aslan ne sandın bı sen mi guzelsin ben de son derece alımlı bir kadın bayanı yım yani 😂
Oooooooo tuttum bu yorumu canimmmm kajsjsj
Uyy sağa gurban oluruun 🥰
senin kaç var
Sen varsın gülüm
başka yok mu yani
Yokk bebeğim djdjd
seni çok seviyorum bebeğim sjdjd
Kurbaneyyy 🫶😘
kurbaneyyy diyen dilini yerim bebişim ❤️💋
🫶🫶🫶🫶🫶😘
❤️🥰💋
Sıfır tane
Üzüldüm sjsjs
Hic yok ve olmadi
Kralll
Ben istiyorum olmuyor beni istemiuorsunuz
Diyorsun smdk
Evet dhjc
Tinder'de 15binden fazla eşleşmem var
Ohaaa sjsjs
Hadi gel beni elde et
Buna inananlara elimde satılık köprü var
@Onlysohbet yooooo dkdjdkd
O ne demek
boş ver kajsjd
Tertemizim
Müq sjdjdj
Sıfır
Oda iyi sjsj
Sıfır
@KerpetenRamiz olmadı demedim şu an yok dedim
Soru kac tane oldu diyir ama
@kafakarısık olmasını istemez misin djshshdh :)))
@KerpetenRamiz olmasını istesem olurdu, soruda da mevcut durumu soruyo
Flörtlerinizi yazı diyir yani buzamana kadar kac flört tün oldu diyir oruç başına vurdu galiba
0 tane
olmasin nolcak tek olmak en iyisi boş ver
Yok artık bukadar yalnızlık yteer bıktım
Hiç yok