Sevgilime zarar verdim sorun ben miyim?

Merhaba ben 21 yaşındayım sevgilimse 22. 2yıldır sevgiliyiz. Sevgilim Doğa arkadaşken çok samimi , güleryüzlü , sevecen , iyi niyetli bir kızdı. Halen de öyle fakat iç dünyasındaki sinirli ve stresli hallerinden hiç haberim yoktu. Sinirlenince babasını bile görmeyen bir tipmiş. Sonradan öğrendim. Daha önce hiç uzun bir ilişkim olmadı. İlk defa Doğayla bunu yaşadım. Oldukça fazla hata yapan bir insanım bu nedenle. Doğayla tartışmalarımız git gide hararetlenmeye başladı. Ve her kavgada bir öncekinden daha sinirli oluyoruz. Doğa bazen öfke kontrolü yüzünden bana vuruyor. Ben de çok kırılıyorum kendimi tutamıyorum gözlerimden yaşlar geliyor. Normalde hiç bu kadar ağlamazdım ama artık onun bana gösterdiği şiddet ağırıma gidiyor. Bana vurduktan veya bağırdıktan sonra eski haline geri dönüyor ve benden özür diliyor. Bu sabah yine benzer bir durum yaşadık. Bana çok sinirliydi ve vurmasın diye bileklerini tutuyordum. Sonra tek elini kaçırıp bana vurdu yine. Ve ben o an kendime hakim olamayarak " Vurma yeter artık !! Vurma!!" diyerek sevgilimin bileklerini sıktım. Fark etmeden aşırı fazla sıktığım için bilekleri morarmış. Çok pişmanım ve benimle konuşmayı kesti. Ne yapmalıyim?

Sevgilime zarar verdim sorun ben miyim?