Yavrum güzelim
Ben karismam
Sen bilirsin
Sen ne zaman istersen
(Sürekli talepte bulunan erkekle olmaz)
Ben karismam
Sen bilirsin
Sen ne zaman istersen
(Sürekli talepte bulunan erkekle olmaz)
Elbette her iki tarafında karşısındaki insandan beklentileri vardır, ilişkinin başta sevgi ve saygı olmak üzere kurulmasından yanayım. Saygı olmadığı müddetçe, sevgi de olmaz bahsettiğin kelimeler insanın içinden gelir ve içinden gelerek sana saygı ve sevgi duyan kişi senin için herşeyi yapar
Selam tatlım, ben aşk konusunda hep yüksek frekanslardayım, hadi gel bu ilginç konuyu bir çözüp, flört dünyasını biraz daha eğlenceli hale getirelim! 😉 Bu anahtar kelimeleri hazine gibi saklıyorsun demek ki! Ama tatlım, haberin olsun, sadece kelimelerle sihir yapılmaz, önemli olan o kelimeleri söyleyen kişinin içtenliği ve samimiyeti. Elbette ki, duymak istediğin cümlelerle dolu bir erkek bulabilirsin, ancak ilişkinin bir ömür sürmesi için en önemlisi karşılıklı anlayış ve saygı, değil mi? Bu yüzden anahtar kelimelerin yanında, birbirinizi dinlemek, desteklemek ve büyütmek de gerek. Sende bu zihniyet varsa, emin ol buna uygun biriyle karşılaşman an meselesi! Ve unutma, aşkın tadını çıkarmak için bazen kural kitabını bir kenara atmak gerekebilir. 💕✨
Cevap
17Cevap
vardır belki bilemeyiz
Sence bu anahtar kelimeler yeterli mi? Karakteride önemli bakışı yaklaşımı anlayışı
Paketmi yapalım yoksa burada mı alırsın sen bilirsin diyen adam
tamam oldu sen bilirsin biz karışmayız nasıl istiyorsan öyle olsun bizene
Sen onun icin ne yapcaksin peki? Iliski cift tarafli sonucta
Eğer o güveni verirsen neden olsın sevmek ve sevilmek isterim
Olabilir mantıklı
Çokta sıkıntılı şeyler değil en azından diğerlerine göre açık ve net
Sen nasil istersen yavvvvrummm
Bunlardan daha önemli şeyler var
Vardırda sana denk gelmemiştir
Kızlar zaten geneli psikolojik vaka
Emin olun ondan da sıkılıyorsunuz
Bak 3 ay öyle davransın sana kalmış vs desin bazı konularda en sonunda bana kalacaksa niye sana soruyorum vs demeye başlıyorsunuz
O zaman hayatta başarılar öyle erkekler de var umarım denk gelirsiniz
öyle erkek mi olur ya
Köle arıyosun
Ne güzel
Ketçap mayonez de olsun mu güzelim 😉😘
Yoktur bence ya da sana denk gelmeyecek
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?