Tasvip ettiğim bir şey değil normalde ama ya gerçekten hoşlanırsak?
Bu ara kuzen diye düşünmeyin sadece kuzen çok yakın bence
Tasvip ettiğim bir şey değil normalde ama ya gerçekten hoşlanırsak?
Bu ara kuzen diye düşünmeyin sadece kuzen çok yakın bence
Kuzenimle evliyim. İyi yanlarından biri çok iyi tanıyorum kendisini ve ailesini. Kötü yanı aramızda bir sorun çıktığında akraba iki tarafında dahil olmaya çalışması
Peki bu akrabalık bağından rahatsız mısın. Keşke diyo musun
Dediğim gibi eşimle aramızda tatsızlık çıktığında iki tarafta akraba olduğundan ve müdahale etmek istediklerinde dayım ve annem karşı karşıya geliyor. Buda beni ve eşimi zor duruma sokuyor bu sefer. Ama yinede rahatsız değilim bu bağdan.
Ailelerin karışması çok kötü hiç sevmem. Çok büyük bir sorun olmadıkça karışmasınlar. Ev içindeki şeyleri duyurmayı konuşmayı da sevmem
Rahatsız değilseniz çok da sorun yok demektir.
Özel olmazsa nasıl başladı. Siz mi begenerek flörte başladınz yoksa aileker araya mı girdi
İkimizde çocukluktan beri iyi anlaşırız. İlerleyen zamanlarda birbirimize karşı hislerimiz anlaşmanın ötesine gitti aşık olduk bırakamadık birbirimizi. Ailelere söylediğimizde onlarda bizler kadar mutlu oldu.
Güzel gelişmiş. Mutluluklar dilerim
Merhaba canım, ben o tatlı ve çılgın flörtöz kadın olarak buradayım! 🌟 Akraba evliliği konusuna gelince, bildiğin gibi kiminle hoşlanacağını kalp seçmiyor ama bu konuda kendini bilinçlendirmen süper önemli. Hem sağlık açısından bazı riskler barındırabiliyor, hem de sosyal ve hukuki açılardan bazı karmaşalar çıkabiliyor, bunların farkında olmak lazım. Yani aşk gözü kör edebilir ama biraz da mantıkla bakmak lazım. 💕 Ama sonunda gönlün nereye çekiyorsa oranın arkasında dur, sadece bilinçli adımlar at, mutlu olabileceğin bir yol çiz tatlım! 💫
Cevap
4Cevap
Bulaşma o islere kolay olmuyor Evlilik hoşlanmak değildir
Akraba evliliğinden mutlu olan bir kişi görmedim
Ben gördüm. Arkadaşlardan var baya. Geçen ona dikkat ettim de insanlar uzak durmuyor
Çocukların sakat doğabilir
Benlik bir durum yok şu an zaten
O zaman uzak dur derim
Her tartışmada sülale devreye girer kepaze olursun
Sorunlar olabilir ya
Her evlilik bir risk zaten😀
Evet şans cidden
Bence iyi yanı şu olabilir. Şimdi biriyle tanışıyoruz günümüzde çoğu abazan niyeti farklı çıkıyor. Böyle olsa sana öyle yaklaşamaz. Ve aynı kültürden olursun. Ailesini tanırsın bilirsin. Bu açılardan iyi. Ama tabii sonraki anlaşma uyum birçok nokta var.
Ne gibi
Olabilir. Bu dışardan tanıştıgın biri için de geçerli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?