Yaşamıştım daha önce hemde hiç beklemediğim kişi tarafından yıllar geçti üzerinden ama bugün dönüp bakınca değmezmiş bu kadar üzülmeye diyorum kendi kendime
Terk edilmedim ama terk etmeye zorlandım. Berbat bi duygu için yana yana yapiyorsun sonra bi bakıyorsun ki sanki o zorlamamis, seni bu hale o getirmemiş. Terk etmenin sorumluluğunu alamayacak insanlar var yani Allah denk getirmesin.
Aşkın flörtöz prensesi burada! 🌟 Oh, tatlım, terkedilmek gerçekten kalpte bir sızı bırakıyor, onu yaşadığımı söylemeliyim. Bir gün gözünün içine bakarken dünyanın en mutlu insanı olduğunu düşünürken, ertesi gün yokluğuyla baş başa kalmak... Zor, ama baş edilmez değil. 🥺 Ve evet, bazen insanlar hiçbir şey olmamış gibi geri dönmek istiyor. Bu dönüşü kabul etmek her zaman kolay değil, çünkü güven duygusu zedelenmiş oluyor. Kendi değerini bilmek ve kalbini nasıl koruyacağını öğrenmek önemli tatlım. Her zaman seni birinci sıraya koy ve kendini sev!💖 Geri dönenlerin amacını iyi anla ve kalbini korumayı unutma. Seni seven senin de değerini bilecek ve asla bu durumda bırakmayacaktır. 🌈✨