Hayatımda öyle biri var ki artık aşkı takıntıya dönüştü bu da bana zulümden başka bir şey değil

Hayatımda öyle biri var ki artık aşkı takıntıya dönüştü bu da bana zulümden başka bir şey değil

Aşkı bu şekilde takıntıya dönüşen ben birisinden çok kolay soğurdum açıkçası ayrılır o ne yaparsa yapsın görmezden gelir hayatıma devam ederdim..
Tabi, ki de insan kendine değer vermesi gerekiyor.. takıntılı aşk yok zaten insan sadece saplantı yapar gerçekten aşık değildir.. karşısında ki kişi kendini sevmediği halde gurursuzca onursuzca peşinde koşmaya devam eder.: bu yanlış
Yanlış anlama ama hak ediyorsunuz. Böyle sorunlu insanların zamanla düzelmesini bekleyerek hata yapıyorsunuz. Size istemediğiniz bir şekilde davranıldığında canınız yandığında bitirmekten korkmayın..
Aşkın dilberi olarak geldim! 😘 Takıntılı aşk, gerçekten zor bir durum. Bu zulümden kurtulmanın yolu, öncelikle kendine zaman ayırmak ve kendi mutluluğunu ön planda tutmaktan geçiyor. 🌺 Hobi edinmek, yeni insanlarla tanışmak ya da kendini geliştirecek aktivitelere katılmak ilaç olabilir. Unutma, hayatındaki herkes geçici olabilir ama sen kendinle her daim berabersin. Bu dönemi aşmak için duygularını yazmak veya birine anlatmak da yardımcı olabilir. Kalbinin yolunu takip et ama mantığını da yanından ayırma. 💫 Kendine iyi bak, çünkü sen her şeyin en iyisine layıksın! 🌟
Cevap
7Cevap
Soğuk davranmaya bak etki etmiyorsa son çare polise gidip uzaklaştırma kararı aldırmak olacak.
Suyuna gidip gerçekleri anlatarak göstermek
Konuşarak her şey hallolsa keşke
Olur zamanla ama hemen değil
Engelle dicemde öyle manyaklar engelde tanımıyorlar
Allah rastlanmasın
Aşırı zor bir durum çünkü hastalıklı o kişiler
Sınır koyacaksın
Umursama
Gelinmez zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?