Instagramda burada ve diğer tüm sosyal medyada erkekelr bana iltifat yağdırıyor senin gibi kız nasıl bekar bu erkekler kör mü diyorlar ama gerçekde kimse yok sadece dıṣarda bakıp geçiyor millet gelipde konuṣan yok. Biliyorum erkeklerin çoğu herkese aynı yürüyor sosyal medyada ama o insanlar gercekdede yaṣıyor sadece internetde değiller. O halde nerde bu erkekler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Umut verici bakıp reddettiğiniz için bıraktım özgüvenle alakalı değil
Gerçekte kız yürüyen erkeğe normal bakıyor mu?
evet bakiyor ilk defa disarda birisi bana otobus sorma bahanesiyle yürümüṣtü çok sevindim mesela acayip iyi davrandım çocuğa
elbette her kiz ben gibi tepki vermez ben yalniz bir insanim ama genellemeyin bence
Bende böyle tanışıp numara alıp filan isterdim ama zor
Bana yürüyen çocuk 50 kilo civari tıfıl biseydi giyim kusamıda sanki tarladan yeni gelmiṣ gibiydi
ama ben özgüvenini sevdim beni çok mutlu etti
Buna özgüven mi diyorsun. :D
Biz taksim, kadıköy ve beşiktaşta yolda yürürken beğendiğimiz kadınlara tarzınız çok güzel deyip geçiyorduk.
degil mi? yani mesela bu özgüven durumlarını hep yakisikli boylu poslu erkeklerden bekliyoruz ama hep tam tersi erkeklerden cikiyor
ama iste sadece deyip geciyorsun bisey yapmiyorsun onu zaten kadinlarda birbirine söylüyor
Bir arkadaşım vasıtasıyla day game yapmak için bunları yapmıştık.
Kendimi pek iyi hissettirmedi.
Muhtaç erkek gibi hissettim.
Ama mesela fakültemde alttan ders alıyordum yan sıramda esmer hoş bir kız oturuyordu sınavdan muhabbet açtım konuştuk filan çay ısmarladım bunlar basit şeyler ama çoğu kızla enerji tutmuyor ben anlamadım.
Zaten her kadina iltifat edersen evet muhtac durumuna düṣersin
ve evet herkesle zaten enerjin uymaz ama yaptiğin hareket çok iyi bence birine cay ismarlamak falan güzel hareketler ben severdim sahsen
Artık pek ortam kalmadı iş hayatında olacak gibi değil.
Aynen maalesef hayat cok zorlasti birini bulmak cok zor
Gel ben sana çay ısmarlıyım ekle
Tesekkürler ama ben ayni yerde yasamiyorum senle eger yasasaydim olurdu. Bu arada gayet yakisiklisin kizlar seni geri cevirmez
Kafama göre kız var mı sorsana ahahaha
😃 vay secilmem secerim ondan yok diyorsun yani
Çok seçiciyim.
Ekle oradan konuşalım.
Gerçekte dışarda gelip konuşsa çoğu kız tacizci sapık gözüyle bakıyor ya da gerçekte erkeklerin o kadar özgüveni olmuyor o yüzden
iste bu yüzden yalniziz biktim valla 😭
Klavye delikanlilari herkese ayni masal
Aşkım bu yalan hepimize aynı şeyi diyorlar inanma
Bi anlık azgınlıkla öyle diyolar üstüne alınma
ok
Sen egonu düşür önce 😎
Korkuyoz reelde reddedersin rezil oluruz diye
bence kendinizi bu kadar kısıtlamayın
toplum içinde sormayın tenha yerlerde sorun
Tenhaya bekliyorum öyleyse ilk müsait zamanda.
Abla açıkça taciz edilmek istiyorum yazmissin kendinizi kisitlamayin ne demek sen kendi tercihin için insanlara böyle diyip kadınlara laf atmalarına taciz etmelerine sebep oluyorsunuz ya
@Melekbulur Ne alaka taciz ile tanisma ayni sey degil ki. Ben gel arkamdan ayirlma sabah aksam israr et demiyorum ki zira bu tacize girer. Normal efendi gibi gel taniṣ diyorum erkeklere. Tenha yer dediğimde yani mahalle arasi değil elbette bazi insanlar mesela kadinlarin yaninda arkadas falan olunca cekinebiliyor ama tekken veya atiyorum otobus beklerken falan gayette gelip bi selam verilebilinir. Cok kisitlamayin kendinizi.
Ne kadarı doğru söylüyor acaba knk
çoğu söylemiyordur zaten
Hiç söyleyen görmedim desem
Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten.
yoklar dimi
Sosyal medyada fotoğrafın olmasın sadece adından kız olduğun anlaşılsın yine yürürler sana :D. Burası böyle maalesef ve amaçlarının ne olduğunu artık sen anlamışsındır sanırım.
Bana sosyal medyadan cok yürüyen olmuyor bu arada denk gelip söyleyenler
Ne diyon
ne demiyorum ki
Buyrun benim
burdayım