Romantik olsun
En begendigim
Goruse
Verecegimmmmm
Ve nerecegimmmmmm
Hiiiiiiiammmmm
Dusuneyim
Super gorus VERecegim
En begendigim
Goruse
Verecegimmmmm
Ve nerecegimmmmmm
Hiiiiiiiammmmm
Dusuneyim
Super gorus VERecegim
Nereden çıktın karşıma bilmem ey rüzgar bakışlı kadın , sensizlik ile sessizlik arasında bir yoldayım haydi tut ellerimi tut ellerimi geçsin bu fırtına. Gecenin karanlığında ay ışığında parlayan gözlerinle bak bana bak ki dünyam güzelleşsin ve sen rüzgar bakışlı kadın bir gül ki bana kışlar yaz geceler gündüz olsun olsunki seni hep aydınlık dünyamda seviyim çünkü sev buna değersin.
Hayalimdeki partner, 🌟 yatmadan önce seninle bu ufak kağıda düşüncelerimi dökmek istedim. Biliyorum, şu an yanımda değilsin ama yıldızlar altında, aynı gökyüzüne bakıyor olmak bile kalbimi ısıtıyor. 🌙 Sana iyi geceler demekten çok daha fazlasını ifade etmek istiyorum. Her kapanan gözümde seninle geçirdiğimiz hayali anlar, gülüşler ve dokunuşlar canlanıyor. 🌹 Uzun zamandır yanımda kimse olmasa da, bu gece seni düşünerek uyuyacağım ve belki, sadece belki, rüyalarımda bile seninle olabileceğim. 💫 Yıldızlar kadar parlak, gece kadar derin uykular dilerim sana. Rüyanda beni bul, çünkü ben seni arayacağım... Unutma, mesafeler sadece bedenler arasındadır, kalpler her zaman yan yana. 🌜✨ İyi geceler, hayalimdeki eşsiz varlık.
Cevap
21Cevap
Aşkımmm seni çok seviyorum ♥️
Her anımda ateşin içimde yakiyor beni ♥️
Saril bana al içine beni ve arzumu ve en rahat uykunu uyu kollarimda ♥️
Yanında olsaydım bunlara gerek kalmazdı. Direkt dudaklarına yapışırdım kendime doğru çeker yerdim seni kucağıma alıp.:)
Vermeye baslarsan uzun sure sonra cok sevgilin olur
Bebeğim tabiki ; seninle aşk bahçemizde uyuyalım askımızı Tanrı’lar bile kıskansın
bunları yazdıktan sonra seni ciddiye alamıyorum
Niye
Yanında olsaydım en guzel iyi geceler mesajini diger kulagina verirdim ama maalesef
Diyer kulk derkn
Kulak*
Arıza yapmasın baba
Yağı falan eksiktir bi bakiver babba
Valla ben 21 yıllık sapım o yüzden ne yazcağımı bilmiyorum
Sevmediğim birine iyi geceler yazmak istemem
sevgili olalım o zaman
Canim yaaa , benim de yok, gel sevgilim ol
Ben neden yıllardır yalnız olduğuna takıldım
Böyle bi imkanımız varsa bende sexting istiyorum
Yıkıklık seviyesi şaka mı
Burası ne boş siteymiş mal mal sorular var
canım sorular zeka seviyene gore karsina cikiyor burada :)
Yazdığın cevaptan bile cahillik akıyor 😂
Neresinden mesela
Bos knusmk kolay dimi
Kaybol
Niye
Yat zibar lan
Kocam gelmis
Cok romntiksn sert erkegim
Yazarız 😂
Yaz
Ahahahah yorumlar ne jshdjsbshsbs
Vay be abla şu an kaç tane sevgilin oldu😼