Yaptığım duadan pişman oldum nasıl geri alırım?

Çocukluğum da kuzenimden hoşlanıyordum galiba aşıktım. Çocukkene çok iyi anlaşıyorduk beni koruyordu falan bide erkekler fazla yoktu çevremde uzun süre sürdü bu hoşlanmam. Ben 18 yaşlarımda umreye gittim ve hep dua ettim onunla evlenip çocuklarımızla gelmek nasip olsun diye. Büyüdükce aramızda hiç iletişim kalmadı sadece aileler yüzünden her bir kaç haftada bazen de aylarca görmüyoruz. Ben hiç kimseye duygularımdan bahsetmedim ve hal hareketime de dikkat ediyordum kimse de anlamadı şimdiye kadar. Sevgilisi olduğunu öğrendim başka kuzenimden. Bende tesadüfen biriyle tanıştım sevgili oldum. Daha sonra ayrıldığını ve bi arkadaşı sayesinde biriyle tanıştığını duydum ve şu an kuzenim nişanlı ve gayet mutlu gözüküyor. Benim canım yanıyor midem bulanıyor gözlerim doluyor konusu geçince ya da paylaşım yapınca. Akraba olduğundan başkalarından ya da kendim istemeden bir şeyler duyuyorum ya da görüyorum. Kendi sevgilime sığınmak istiyorum o duyguyu unutmak için ama onun bana vakti olmuyor ya da darlanmış hissediyor ve beni tersliyor. şu an yine o his ortaya çıktı ama sevgilim beni bir kaç haftadır engelledi kavga yüzünden. O duamı geri almak istiyorum belki de bu yüzden ümitlenip unutamıyor muyum ki diye. Ben artık mutlu olmak istiyorum. Sevgilime bu konuyu anlatamam ilerde sorun çıkartıp benim ona olan sevgimi sorgular. Takıntı haline getirdiğimi düşünüyorum sevgi değil bence bu. Sevgilime çok değer veriyorum ve seviyorum. Onu kıracak üzecek bir şey yapmak istemem onun haberi olmasa bilene kendimi kötü hissediyorum bu yüzden o takıntıyı yenmek istiyorum. Kendimi çok kötü bir insanmışım gibi hissediyorum bu duyguları beslediğim için. Çocukluğumdan kalmış boş bir sey kuzenim konusu aramızda hiç bir zaman bir şey olmadı senelerdir neden bu kadar taktım anlamıyorum. Ben nasıl duamı geri alıcam ve nasıl unutucam?

Yaptığım duadan pişman oldum nasıl geri alırım?